Vielä hetkeksi takaisin Valenciaan ennen kuin unohdan kertoa teille tästäkin ihanasta päivästä. Koneella tulee vietettyä yhä vähemmän aikaa ja vaikka kerrottavaa olisi, niin aikaa siihen ei aina riitä. Saa nähdä koska ehdin kertoa kaikista ihanista paikoista joissa ollaan ehditty käydä, niin moni juttu on jäänyt jo taas välistä. Pitäisi olla kai erikseen blogi, johon vain laittaisi kuvia jokaisesta turistikierroksesta ja sitten ihan toinen kaikille muille hyvinvointihöpinöille. Mahtuisi kaikki mukaan helpommin ;)

En tosiaan ehtinyt aiemmin teille kertoa meidän viime viikon retkestä eläintarhaan. Eksyttiin sinne oikeastaan ihan yllättäen, kun joku kyseli Instagramissa ollaanko oltu siellä jo käymässä, kun kerta Valenciassa ollaan. Oli pakko vastata että eipä olla oltu, mutta kun aloin selvittää paikasta tietoa enemmän, alkoi homma yllättäen kiinnostaa. Pian oli meidänkin päästävä sinne näkemään kaikki Timonit ja Bumbat livenä. Tuli himo nähdä eläintarha, jota on kehuttu kerrankin niin paljon.

Tervetuloa mukaan retkelle Bioparc Valenciaan!
DSC04981 DSC04986 DSC04988 DSC04990 DSC04992 DSC05001

Kerran kun oltiin lapsena eläintarhassa, jossakin ulkomailla, kirahvi meinasi syödä multa hiukset. En muista miten se tapahtui, mutta taas kävi vähän samanlainen juttu. Tälläkin kertaa kirahvi hyökkäsi melkein vasten kasvoja tuijotamaan ja uteliaana möllötti pitkään siinä. Tykkääköhän ne blondeista, vai onko ne vaan aina niin tuttavallisia? ;)  DSC05010 DSC05016 DSC05017 DSC05031 DSC05047 DSC05049 DSC05058 DSC05061DSC04978

Jos ihan vähän mietin etukäteen mielessäni sitä, että millaisissa oloissa eläimet tässä puistossa ovat, niin enää sitä ei tarvitse pohtia. Bioparc oli kaikkea muuta kuin ahdas eläimille ja ne näyttivät voivan hyvin. En tietenkään ole näissä asioissa mikään pro ja en ole käynyt eläintarhassa yli kymmeneen vuoteen, joten en muista millaisia muut paikat ovat. Jokatapauksessa mulle tuli sellainen olo, että tästä paikasta moni pitäisi. Mikään ei ollut keinotekoisen oloista, paikka oli tyylikäs ja eläimiä näki hyvin. Paikkaa ei oltu tosiaan kehuttu turhaan.

Meille jäi tosi hyvä fiilis tästä päivästä. Lemppareitnia täällä olivat kauniit seeprat, kirahvit (hitsit miten isoja ne oli!!) ja nenäänsä kaivavat gorillat. Ville sai kuvattua hauskan videon, jossa yksi niistä söi räkää samalla kun toisaalla yksi puri varpaidensa kynsiä. Ihan selvästi meidän sukulaisia siis, ei epäilystä, haha. Mua myös nauratti bongailla kaikkia eri leijokauningas tyyppejä. Näin Simban, Nalan, Rafikin, Timonin ja Bumban. Ne oli kyllä vähän hiljaisempia kuin leffassa, eivätkä vitsailleet yhtään niin paljon :D Eli erittäin onnistunut reissu siis. Leijokuningas biisit soi päässä koko matkan ajan ja me leikittiin olevamme Afrikassa. Veikkaan myös, että jos joku ulkopuolinen olisi ymmärtänyt meidän jutut, se olisi olettanut meidän olevan ainakin alle 15 vuotiaita. Kuten olivat puiston muut vieraatkin. Me oltiin ainoat aikuiset siellä ilman lapsia ja sekös teki hommasta myös paljon hauskempaa. Eikös nyt eläintarhassa saa muutkin käydä kuin vain lapselliset? ;)

Tämä oli ehkä Valencian reissun yksi hauskin päivä, tiedän että tuun jatkossakin menemään eläinpuistoihin. Ihastuin tosi paljon, joten jos tiedät joitain hyviä eläintarhoja (eläimillä hyvät olot ja ympäristö on viihtyisä, ei muovinen ja tekaistu) niin kerro kommenttiboksin puolella. Mielenkiinnolla otan vastaan ideoita, mihin kannattaa matkustaa eläimiä kurkkimaan!

Onko sulla hyviä kokemuksia eläintarhoista? Oletko jo käynyt tässä puistossa? 

2 kommenttia artikkeliin ”Bioparc Valencia – päivä eläintarhassa!

 1. Petra sanoo:

  Eläinten ympäröimänä on hyvä olla <3 Mulla olis kotona yksi jellona, jota voi tulla paijaamaan, haha :D Niin ja yksi apinakin löytyy, minä tietty! ;)

  Nyt soi päässä Hakunamatata :D

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Sitä biisiä vois laulaa monta päivää putkeen. ;) <3

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: