Huomenta Helsinki ja koko muukin Suomi! Enpäs kertonutkaan täällä teille etukäteen mitään siitä, että meillä oli varattuna liput tiistain iltalennolle Helsinkiin. Woohoo, uuullatuus! ;)IMG_8719Lennot on nyt lennelty, tavarat roudattu mummolan vierashuoneeseen ja me kaksi iloista reissumiestä ollaan aivan onnesta soikeena vain siitä faktasta, että ollaan taas kotona. Heti ekana meitä hemmoteltiin lettukesteillä mummon luona ja velikin tuli moikkaamaan koiriensa kanssa. En olisi koskaan voinut kuvitella, että neljässä kuukaudessa ehtii tulla niin kova ikävä kaikkia läheisiä, mutta niin sitä vain tuli. Oon kai vähän kiintyvää sorttia, enkä pärjää täysin erakkona. Nytkin melkein itkettää, kun ajattelen, että pääset näkemään pian kaikki ikävöimäni ihmiset. Miten kivaa. :)

Pitkän reissaamisen jälkeen tuntuu ihan super hienolta olla Suomessa. Tänään oonkin jo toista aamua täällä ja sain herätä juomalla lempikahviani ja lukea aamuisen hesarin partsilla auringossa. Ah, ihan luksusta. Arjen pieniä asioita, joita kaipasin niin kovin paljon <3

Jos joku syy Suomeen tuloon pitäisi keksiä, niin niitä on itseasiassa todella monia. Ollaan esimerkiksi saatu kutsut useisiin valmistujaisjuhliin ja en olisi millään halunnut olla niistä poissa. Lisäksi myönnän, että oli vähän ikävä kotiin. Mitäs sitä salaamaan, tai turhia kiertelemään, tahdoin tulla kotiin. Molemmat meistä taisi tahtoa. Ja eihän hei Suomen kesää voi jättää väliin! Täällä on niin satumaisen kaunista tähän aikaan vuodesta, että pakko oli tulla katsomaan mistä jengi somessa hehkuttaa. Ja siis vautsi mitkä säät täällä oli meitä odottamassa! Ihan uskomaton kesän alku! <3

IMG_8761

Kesä ollaankin siis pääosin Suomessa ja seuraava reissu on Puolaan parin viikon päästä. Sen jälkeen palataan mökkeilemään ja juhlimaan kavereiden kanssa. Kaikenlaisia kissanristiäsiä on tiedossa lähes joka viikolla (omat synttärit kuukauden päästä, jee!) ja mökkireissuja on tiedossa myös useita. Paljon hauskaa puuhaa siis edessä, odotan jo innolla mitä kaikkea tänä kesänä tuleekaan tapahtumaan!

Reissuarki on ollut aivan ihanaa, mutta en voisi kuvitella juuri nyt parempaa paikkaa aloittaa kesäkuuta. Meidän majapaikka on Helsingissä ja nyt alkuun ollaan mummon vierashuoneessa ennen kuin saadaan oma kesäkämppä kuntoon. Mulla menee tämä (ja ehkä ensi viikko) asuntoa remontoidessa, johon olisi tarkoitus muuttaa. Ei siis oo tiedossa pelkkää makoilua biitsillä, vaan rankkaa puuhaa remontin parissa :D Ei tosin haittaa yhtään. Oon niin innoissani siitä, että ollaan viettämässä Suomessa kesää, että voisin vaikka rempata kokonaisen omakotitalon jos se siitä on kiinni. Hehe! No, onneksi kyseessä on yksiö, joten homma menee varmasti nopeasti. Ja kotikin on mitä parhaalla paikalla Kulosaaressa.

Ah, ihana ihana kesä! Oon niin onneissani juuri nyt <3

Nyt kun palasi tänne, niin Suomi tuntuu ihan älyttömän hyvältä. Ihan kuin olisi ehtinyt muutamassa kuukaudessa unohtaa sen, miten hienoa täällä on. Ilma on lämpimämpi kuin missään muualla on ollut (kuivempi ilma, tuntuu heti kuumemmalta!) ja luonto täällä on tosi erityislaatuisen kaunis. Niin ja heti eilen aamuna huomasin lenkilläni, että linnut laulaa täällä kauniimmin kuin missään muualla on laulanut. Huomaisikohan sitä, jos ei kävisi missään reissussa? Niin, on siitä reissaamisesta jotain hyötyä. Osaa arvostaa kotia entistä enemmän ja sellaiset arkisetkin asiat muuttuvat monta kertaa paremmaksi.

Kirjoittelen vielä erikseen siitä kaikesta mitä Suomessa aiotaan kesällä puuhastella ja mitä olen täältä eniten kaivannut. Lista on melko pitkä ;)

IMG_8714

Sellaisia uutisia tälle viikolle. Mitäs tänne Suomeen kuuluu muuta kuin aurinkoa ja hymyjä? Onko teillä jo lomat meneillään vai paahdatteko töitä läpi kesän? :)

Terveisin,

Ei enää niin kaipaava Suomineito -88

 

4 kommenttia artikkeliin ”Huomenta Helsinki!

 1. Outi Karita sanoo:

  Aamulenkeillä parasta musiikkia kyllä tarjoaa luonto <3

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   niinpä, ei paljon musaa tee mieli kuunnella enää :)

   Tykkää

 2. Heidi sanoo:

  Tervetuloa <3

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos :)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: