Lupasin jo aikaa sitten esitellä teille mun uudet luottolaukkuni matkailuun, mutta miten tää aika on taas vierähtänyt niin nopeasti? Kauhee vauhti päällä. Hyvä kun ehtii hetkeksi istua, kun on varmaan jo syyskuun ruska ;)

Joko jokainen teistä lukijoista on musta selvittänyt sen asian, että rakastan laukkuja? Furlan laukkuja kaikkein eniten, mutta myös Coccinelle on yksi lemppareistani laadun ja mallien suhteen. Mulla on tallessa lähes jokainen ostamani laukku koko nuoruuteni ajalta. Kiitos äidin hyvien oppien, en ole juurikaan ostanut turhuuksia, vaan olen panostanut laatuun ja siksi niitä on ollut helppo säilyttää. Tai no, kuka sanoo onko laukku turhuus vai ei. Jonkun mielestä varmaan pitäisi ostella vain osakkeita, eikä tuhlata mihinkään. Jos multa kysytään, niin molempia pitää osata tehdä oikeassa suhteessa. Välillä pitää vähän tuhlatakin, eikai aina voi vain säästää ;)

En arvota laukkua merkin mukaan, vaan mielestäni hyvä laukku on laadukas, kaunis ja hintansa arvoinen.

En osta mitään tuhottoman kalliita laukkuja, koska tiedän, että edulisemminkin saa hyvää. En nimittäin usko muutuvani ulkoisesti mitenkään hienommaksi ihmiseksi vain sillä, että olallani killuu kolmen tuhannen euron laukku. Parilla sadallakin saa jo paljon laadukkaamman laukun käteensä ja voi olla varma, että se kestää käytössä jopa paremmin. Ja kyllä, jokainen saa ostaa niin kalliin laukun kuin itse tykkää. Kaikilla meillä on oma makumme :)

Mun ei ollut missään vaiheessa tarkoitus ostaa yhden yhtä laukkua meidän pitkältä matkalta. Ei, ei varsinkaan, kun niitä on kotona varastossa jo ennestään yhden vaatekaapilisen verran säilössä. Eikä varsinkaan, koska matkalaukuissa ei olut tilaa uusille laukuille joita pitää raahata maasta toiseen. Kävi nyt sitten kuitenkin niin, että eksyin Venetsiassa lempiliikkeeseeni Furlalle. Ja miten ihania laukkuja siellä olikaan! Niin ihanan värikkäitä ja vielä täysin uusi malli jota en ollut nähnyt. Muutama yllyttäjä vielä vieressä ja homma oli valmis. ”Joo, on tää tosi kiva, mä otan tämän! Ja tämän!”

IMG_7022

IMG_6998

#myplayfurla

Ja niin lähdettiin ulos liikkeestä kahden uuden laukun kanssa tai tavallaan kolmen uuden laukun kanssa. Ostin vaaleanpunaisen laukun, johon valkoisen ja mustan kannen. Tämä on siis Furlan uusi malli, jossa saa vaihdettua päällistä, joten laukun saa helposti muunneltua uudenlaiseksi. Siksipä sitä tässä teillekin niin innoissani esittelen. Miettikää miten kätevää matkustaessa? Ei tarvita useaa eri laukua eri tyyliin sopivaksi, vaan parista vaihtoehdosta voi valikoida juuri oikeanlaisen. Pitää vain osata valita omiin vaatteisiin sopivat kuosit, siinä se.

Voisi luulla, että shoppailu päättyi Venetsiaan. Voisi myös luulla, että osaisin hillitä itseäni, mutta sitä en näköjään osaa. Kun saavuttiin Firenzeen, eksyin jälleen kerran uudelleen Furlan liikeeseen. En käynyt juurikaan missään vaateliikkeissä, mutta kappas kun se Furlan liike oli niin kivasti siinä matkalla. Ja no, siinä kävi taas huonosti. Taas oli yllyttäjä vieressä. Taas lähdin uuden kassin kanssa liikkeestä ulos. Auts.

DSC02779

Firenzestä mukaan lähti musta laukku, jossa on korallin värinen kansi. Nyt mulla on siis näiden ostosten kautta itseasiassa kuusi uutta laukkua. Heh, mitenhän tässä nyt näin kävi? ;)

DSC04613

En tiedä pystyttekö ymmärtämään täysin tätä mun intoani, mutta ehkä ainakin joku toinen laukkufriikki ymmärtää? Musta on ihana vaihdella laukkuja vaatteiden mukaan ja näiden ostosten kautta se on helpottunut. Vain vaihtamalla kantta saan tavallaan uuden laukun olalle nopeastikin. Matkustaessa ihan tosi hieno juttu, nämä kuusi laukkua kun eivät vie tilaa juuri yhtään ja silti on helppoa olla aina tyylikäs. :)

Arvostan kauniita laukkuja, jotka ovat laadukkaita ja niitä voi käyttää surutta vaikka kymmenen vuotta. Furlan laukut ovat sellaisia, eikä niiden tarvitse pelätä pilaantuvan. Suosittelen siis lämpimästi kyseistä laukkumerkkiä ja kannattaa käydä Helsingin liikkeessä kurkkaamassa jos siellä olisi tätä uutta mallia valikoimassa. Itse laukku maksoi Italiassa 200 euroa, kannet siihen päälle vaihdelle 50-120 euroa. Ei siis kallis sijoitus, vaan sopiva hinta laadusta ja kauniista mallista. Nämä laukut ovat ikuisia, eikä ole pelkoa, että ne hajoaisivat.

Seuraavaksi odottelen syksyn malleja näistä laukun kuoseista. Syksylle voin ostaa uuden laukun alle satasella, kun vaan ostan uuden kannen ja liitän sen vanhaan pohjaan. Kuinka helppoa!

DSC05307

Mitäs sanotte, sopisiko teidänkin tyyliinne? 

6 kommenttia artikkeliin ”Jokaisen (matkaavan) naisen unelmalaukku!

 1. Marjut sanoo:

  Vitsit miten kätevä keksintö!! :o Ja upet laukutkin :))

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Hih, musta ihan super hauska keksintö. Arvelen, että muut merkit ottaa saman jutun käyttöön jatkossa, tosi fiksua ja käytännöllistä :)

   Tykkää

 2. Anniina sanoo:

  Onpas todella kivan näköinen malli! Juuri sopivan kokoinen käsilaukku (sorrun aina ylisuuriin tätikasseihin) :D Löytyykö noita Furlan liikkeitä Suomesta?

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Niin mutta pitää niitä ylisuuriakin olla ;) Yleensä kamaa on niin paljon, että pikkulaukkuja ei ehdi käyttää niin usein. Furla löytyy ainakin espalta ja oiskohan myös muita pieniä pisteitä, missä myydään näitä. Stokkallakin saattaa olla :)

   Tykkää

 3. Laukkuhöperö täällä moi :D. Furlaa ei itellä olekaan,metropolis on kyllä kaunis malli:). Kivat laukut oot löytänyt:)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Hehe, tiesinkin, että sä oot myös täysin laukkuihin hurahtanut ;) Metropolis on ihana. Niin nätti ja siro :)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: