Rakas päiväkirja. Heräsin jälleen sairaana, oon jo monta päivää ollut kuumeessa. Viikonloppuna olin jo ihan kipeä, mutta kaikki intoilu sai huijattua voimat paremmaksi, jaksoin pusertaa remontin keskellä ja olla muuallakin mukana. Kavereitakin oli niin kiva nähdä. Ja juhlia. Sitten se kuitenkin iski lujaa ja tässä sitä ollaan. Nenäliinoja on ympäriinsä, tiskit on tiskaamatta, on äärettömän tylsää kun ei vieläkään ole nettiä ja oon yrittänyt nukkua. Tai siis lukea, mutta aina kun yritän lukea, alkaa nukuttaa. Ja kutittaa nenääkin jatkuvasti, kurkkuun sattuu. Sanoinko jo että on ollut tylsää? Kaikki laittaa viestejä kännykkään, mutta en näe niitä kun ei ole sitä pirun nettiä. Ei ne kaverit usko, että mulle pitää soittaa. Tosin ei mulla oo ääntäkään millä puhua, ei voimia näpytellä viestejä. Sanonpa vaan, että on maailman ikävintä olla kipeänä ja vieläpä kesällä. Voiskohan tää jo loppua pian? Elämä jatkuu ulkona, ei täällä sisällä pölyttymässä. Lupaan olla super onnellinen, kun tästä paranen. Lupaan myös ahkerana jatkaa sitten remonttia, nyt se on vähän jäissä. Pitää ensin levätä keuhkot ja keho kuntoon, sitten taas suhitaan. Nyt takaisin unille, näpytys alkaa jo viedä voimat. See you! 

***

Eipä sitä kauaa pitänyt tällä kertaa odotella, vaan kesäflunssa iski lähes heti, kun palattiin Suomeen. Remontointi on vähän kärsinyt tästä ja itseasiassa hölmöyksissäni myös pari päivää tein hommia vasten omaa kuntoani. On ollut niin kova into saada meidän koti valmiiksi, joten olin siellä myös kun oli vähän huonompikin olo. Veljelläkin on muuta tekemistä vielä tässä kesällä, niin yritin tehdä nopsaan töitä pois alta, ettei sen tarvitse mun kanssa rempata montaa viikkoa. No, se sitten kostautui koska kuume paheni ja jäin täysin sänkypotilaaksi. Pari päivää on mennyt nenäliinoja ympäriinsä levitellen, mutta nyt tuntuu jo paremmalta ja onneksi on ensimmäinen kuumeeton päivä. Tuntuu niin upealta hengittää taas vähän paremmin. Näemmä sitä pitää välillä olla kunnolla köhässä, että muistaa olla kiitollinen ihan vain siitä, kun taas saa nokan auki ja kurkusta kulkee happi ilman että sattuu joka paikkaan. ;)

Kuulumisia ei sen kummempia siis tällä hetkellä, odottelen parantumista ja että pääsen näkemään kaikkia ihania ystäviä joita en oo vielä ehtinyt nähdä. Viikonloppuna olisi taas juhlia (rakkaan veljen valmistujaiset, jee!) joihin tahdon ehdottomasti päästä ja perjantaina ollaan menossa Greasen musikaaliin. Jes, niin paljon kivoja juttuja tiedossa! Sen voimin oonkin täältä sängyn pohjalta kerännyt voimia ja levännyt ahkerasti. Mielessä tosin on kalvanut se remontti ja se miten se saataisiin loppuun. Kauanko tämä homma venyy, jos makaan täällä sängyn pohjalla ja mitään ei tapahdu? Buhuu. Jos huomenna pääsisin jo tekemään jotain ihan pientä? Edes maalaamaan vikat seinät?

Ainiin, nettiä ei tosiaan vieläkään meillä ole, siksi tämä hidas päivitystahti. Ollut ihan tosi kiva olla kotona sairaana, kun ei voi edes Netflixiä katsoa. :D Vähän on ollut hassua elää ilman nettiä ja olla aivan pimennossa ”kaikesta”, mutta toisaalta myös rauhoittavaa. Oon lukenut kirjoja, katsellut vanhoja valokuva-albumeita ja nukkunut lähes koko viikon. Onneksi mun liittymän pitäisi pian saapua, joten ehkä tässä malttaa vielä hetken odottaa. Heti kun tästä pääsen ponnahtamaan ylös, niin remppa jatkuu ja pääsen ehkä teille näyttämään mitä me ollaan asunnolla saatu aikaiseksi. Näette sitten missä meidän kesä tullaan viettämään :)

Terkut sairaspediltä ja ihanaa viikkoa! 

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: