Vitsit miten kivaa, että on taas maanantai! En malta odottaa, että saan viikon aluilleen ja pääsen taas puuhailemaan kaikkea suunniteltua ja tottakai asioita joita en vielä edes tiedä tällä viikolla tekeväni. Jo pari viikkoa mennyt Suomessa ja vaikka on ehtinyt tehdä jo vaikka mitä, silti sama vauhti jatkuu ja hommaa riitää. On vielä niin paljon ystäviä joita pitäisi ehtiä nähdä ja niin paljon juttuja tehtävänä. Kiva siis, että alkaa taas uusi ihana viikko ja on näin hyvät energiat sen aloittamiseen. Eilen illalla oli vähän omituisen väsynyt ja riutunut olo, mutta tähän aamuun heräsin taas ihan uuden olon kanssa. Heräsin pirteänä ja onnellisena. :)

Otetaas siis tähän aamuun muutama onnea tuova ajatus viime päiviltä.

Viikonloppuna juhlittiin veljen valmistumista sähkömieheksi. En tajua mihin aika on mennyt! Vasta hetki sitten se herra oli sellainen pieni nappisilmä, joka juoksi villinä paikasta toiseen ja pelleili koko ajan. Nyt se on jo valmis koulusta ja ohittanut mut pituudessakin puolella metrillä. Ainakin tuntuu siltä, hihi. Oli aivan ihanat juhlat ja jäi taas niin hyvä mieli, kun yksi perheestä on edennyt elämässään kohti jotain uutta ja hienoa. Vau! <3 

Kesä ja grilliruoka <3 Ihan parasta just nyt! 

DSC05546

Tänä aamuna hymyilyttää ajatus siitä, että on niin paljon kivoja asioita tälle viikolle tiedossa. Onneksi on kesä ja valoisaa jatkuvasti, muuten ei jaksaisi varmasti tätä vauhtia suhata joka paikkaan. Kesällä jaksaa selvästi paremmin ja on enemmän energiaa puuhastella ja innostua ihan kaikesta!

Ja hei, miten mahtavaa, että innostuitte eilen kommentoimaan niinkin ahkerasti eiliseen juttuuni ihmissuhteista. Kiitos! Vastailen teille kaikille ihan pian! <3

Näin eilen kahta vanhaa kouluaikaista ystävääni, joiden kanssa ei olla nähty vuosikausiin. Silloin joskus kauan sitten me oltiin erottamattomat ja tehtiin melkeinpä kaikki yhdessä. Tapaamisesta heräsi paljon hyviä muistoja ja muistein taas miten paljon upeita ihmisiä on mahtunut tähän mun lyhykäiseen elämääni. Niin paljon hyviä hetkiä. Ja miten hyvä mieli jäi siitä, että tytöt keksi ottaa yhteyttä ja saatiin pitkästä aikaa treffit aikaiseksi. Toivottavasti jatkossa nähdään useammin! <3

Siskon tekemä ihana jälkiruoka lauantailta kutkututtaa mun mielessä (ja vatsan pohjalla, hih!) vieläkin. Ruoka ei sinä päivänä jostain syystä niin maistunut niin hyvin, mutta ah, tää jälkkäri. Otin kaksi kertaa lisääkin… ;) 

DSC05493

Kuumeen ja kipeän olon jälkeen on aivan ihanaa, kun voi taas hengittää kunnolla. Vielä on vaivana jatkuva nuha, mutta kun paha olo on poissa ja mieli on taas normaalin energinen, en voisi olla onnellisempi. Osaa taas arvostaa ihan vain sitä olemisen keveyttä enemmän, kun on hetken ollut kipeänä. Olipahan ikävä tauti! Toivotaan, ettei nähdä sen kanssa piiiiitkään aikaan. 

Eilen juhlittiin hyvän ystäväni valmistumista oikeustieteen kandiksi. Apua, miten kaikki mun läheiset onkaan niin aikaansaavia ja taitavia? Upeeta. Tääkin tyttö pääsee varmasti vielä pitkälle taidoillaan ja juhlissakin huomasin, miten upeita tyyppejä hänkin on onnistunut kasaamaan ympärilleen. Onnea Kadri! <3

Ensi viikonloppuna pääsee mökkeilemään ja näkemään tätä ihanaista naista (ja muutamaa muutakin ihanaa!) piiiitkästä aikaa. Oon tosi innoissani <3 Olispa jo viikonloppu ;) 

***

Sellaisia ihania juttuja on juuri nyt päällimäisenä mielessä. Niin ja yksi ihan super ihana juttu on se, että tänään suuntaan aamiaisen jälkeen uimaan Monnan ja Monnan äidin kanssa ja oon siitä tosi tosi innoissani. Voi että miten kiva oli saada kutsu mukaan vesijumppailemaan, varsinkin kun taitaa olla mulle ihan uusia juttuja tiedossa siellä uimahallilla. Viikko alkaa tällä kertaa siis energisesti urheillen. Sopivasti juuri maanantaina, silloin mun mielestä onkin paras aloittaa päivä aktiivisesti, niin pysyy helpommin koko viikon vauhdissa. Ootteko huomanneet saman? :)

Tämä postaus on hyvä päättää kuvaan lauantaisen illan kauniiseen maisemaan. Nyt aamiaisen pariin ja sitten hopihopi keskustaan. Ihanaa alkavaa viikkoa! <3

DSC05583

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: