DSC05669DSC05663 DSC05681

…Ja Villestä isä. Joku tarkkasilmäinen sen on varmasti jo huomannut, sillä kuvissa on näkynyt jo jonkin aikaa vahvaa pyöristymistä (kaikkialla muuallakin kuin vatsassa, heh) ja sanoistakin on kuulemma paistanut tietynlainen äidillisyys läpi koko kevään. Malttamattomana olen odottanut, että saan kerrottua asiasta kaikille, kun ollaan palattu takaisin Suomeen ja nyt kun kaikki sukulaiset ja lähimmäiset ystävätkin jo tietävät ilouutisen, on aika kertoa se teillekin. Kun kesä vaihtuu syksyyn elokuussa, on meistä tulossa pieni perhe. Tuli tämä sinulle yllätyksenä tai ei, niin meille se ainakin tuli. Parhaana yllätyksenä koskaan. <3

Olemme äärettömän onnellisia ja mykistynetä kaikista näistä tunteista joita tämä tilanne aiheuttaa. Niin paljon sanoja on jäänyt kirjoittamatta ja tunteita purkamatta, kun on pitänyt olla ihan hiljaa. Vihdoin saan hymyillä onneamme vapaasti kaikille ja puhua siitä kaikesta, mitä tämä tilanne on mieleen nostanut. Ainakin paljon onnellisia, uusia, jännittäviä ja vatsaa kutkuttavia ajatuksia. Eniten kuitenkin onnellisuutta ja kiittollisen olon.

Eikö olekin aika ihanaa, miten elämä voi joskus yllättää niin, ettet osaa yhtään odottaa? Miten asioita tapahtuu juuri silloin, kun niitä vähiten odotat? Näistä ajatuksista lisää tarinaa taas myöhemmin, nyt jätän teidät sulattelemaan tätä meidän uutista hetkeksi. ;)

Terveisin, 

Maailman ehkä onnellisimmat tulevat isi ja äiti <3

DSC05682

pssst. Lisää juttua ja kuvia instagramissa ja snäpissa: marissaleh.

58 kommenttia artikkeliin ”Hei uskothan, minusta tulee äiti!

 1. Satu sanoo:

  Oikein paljon onnea ♡
  Täällä ainakin yksi lukija, joka ei ole huomannut mitään :D

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos <3 Osasinpas sitten olla salaperäinen ;)

   Tykkää

 2. Sanna sanoo:

  Hei! Ihana uutinen,oli pakko tulla aamusta heti katsomaan onko postausta kun illalla oli instassa kuva! Vakkariseuraajana sitä voi tosiaan olla onnellinen ja iloinen teidän puolesta niin hassua kuin se onkin 😊

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   hihii, ihana sinä! tännehän piti myös heti kirjoitella juttua, kun instaankin laitoin. Kiitos onnitteluista, teidän kommentit on olleet kaikilla niin ilahduttavia <3

   Tykkää

 3. Ihan tuli onnenkyynel silmäkulmaan :) Onnea! <3

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Oii, ihana sinä <3 Mitäs me samikset ;)

   Tykkää

 4. Aurora sanoo:

  Ihanaa!! Paljon onnea tuleville vanhemmille!! Musta tuli äiti 5 viikkoa sitten <3 alkoi kyllä semmoinen retki, etten arvannutkaan <3 jostain mullakin tuli ajatuksiin että raskaus voisi olla mahdollinen, ei mitenkään koko ajan mutta jotakin postausta lukiessa heräsin sitä miettimään. Toivottavasti oot voinu hyvin, ja hyvää vointia loppuraskauteen. Ihanaa raskautta!

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Oii, mä odottelen myös meidän retkeä jo kovasti. Tai onhan se jo alkanutkin, mutta pikkuhiljaa sitten tositoimia kohti, kun se beibi saadaan maailmaan <3 Kiva, että jotkut teistä on aavistaneet jotain, oisinkin ollut tosi ihmeissäni, jos kukaan ei olisi arvnellut mitään. Kyllähän näistä asioista on jonkinlainen vaisto meistä monilla. :)

   Kiitos <3

   Tykkää

 5. Laura sanoo:

  Paljon onnea! Tuntuu, että näitä vauvauutisia tulee nyt joka suunnalta, mutta sehän on ainoastaan ihanaa! Täysin samalla aikataululla taidetaan mennä :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Hih, vauvoja tulee vähän sieltä ja täältä, oon huomannut ihan saman. Ja jos Monna oikein muisti, niin meillä on lasketut ajat ihan lähekkäin, melkein samana päivänä. Jännää! Sunkin juttuja oon seurannut koko kevään :)

   Tykkää

 6. Elisa n sanoo:

  Oikein paljon onnea teille ihanille<3 Ihana uutinen ja kaikkea hyvää loppu odotukseen:)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos <3 :)

   Tykkää

 7. Sari sanoo:

  Oi onnea tuleville vanhemmille! Pakko kyllä myöntää, että mä en oo kuvista osannu päätellä mitään ja nyt sitten ihmettelinkin, että miten sun vatsa on jo noinkin iso :) Aivan mielettömän ihana yllätys! Ihanaa kesää ja onnellista odotusta teille!!

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Hehee, se on yhtäkkiä ilmestynyt jostain! Samaa ollaan mekin ihmetelty, että mistäs se näin nopsaa pompsahti :D Kiitos toivotuksista, me yritetään nauttia täysillä tästä kesästä ja kutkuttavasti odotuksesta <3

   Tykkää

 8. Hanna_ sanoo:

  Paljon onnea Marissa! <3 Ja mitään en kyllä ole huomannut, ihan tuli puun takaa tämä uutinen :D Vähän aikaa eilen katsoin suu auki sitä kuvaa, minkä lisäsit instaan… Että mistäs sulle tuommonen maha on yhtäkkiä ilmestyny :D

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   hihiiii, sieltä se vaan pompsahti! Kuten huomaat, niin on moni muukin ihmetellyt ;) Ja kiiitos <3

   Tykkää

 9. Anniina sanoo:

  Suuret onnittelut tuleville vanhemmille! :) Täytyy kyllä myöntää, että itse en huomannut yhtään mitään! En kuvista tai blogiteksteistä, vaikka sua säännöllisesti täällä somessa seuraankin! Eilisen kuvan jälkeen oli pakko selata sun vanhoja insta-kuvia läpi, että ”Mitä, mitä? Näkyykö täällä muka jotain?” Eli job well done! :D

  Mutta ihana yllätys kerrassaan, niin se elämä yllättää! Teette nyt remppaa täällä Suomessa, muutatteko siihen asuntoon, sitten kun se on valmis? :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Onpas kyllä hauskaa huomata, että meidän salaisuus pysyi näinkin hyvin. Tosin, mun vatsa on kasvanut vasta nyt ihan viime viikkoina, eli ei ihme jos ette ole oikein mitään huomanneet. Ja no, kuvakulmat on aina ollut tarkkaan valittuja ;)

   Kiitos onnitteluista <3

   Me remppaillaan joo asuntoa, mutta näillä näkymin muutetaan vähän isompaan asuntoon syksyllä. Kirjoittelen tästä enempin sitten kun tieto on varmaa :) Sanotaan nyt näin, että tämä tieto pienestä vauvasta on muuttanut kaikki kuviot aika täysin. Vähän pitää laittaa palettia uusiksia ;)

   Tykkää

 10. Jossu sanoo:

  Voi että miten onnelliseksi tulin eilen kun näin kuvasi instassa – onnea aivan miljoonasti! Samalla koin – myönnän – kateutta, koska itse toivoisin kovasti nyytiä mutta ruoka-leikin, joita tuli harrastettua vuosia sitten ovat edelleen pitäneet hormonini aivan hyrrinä eikä nyt auta kuin odotella, josko tämä kroppani joskus heräisisi henkiin.. Odotus-postauksia odotellessa – onnenmyyrä! :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Tiedätkö, juuri eilen sain kuulla pariskunnasta, joka oli saanut lapsen vaikka siellä oli äidille sanottu ettei satavarmasti saisi lapsia koskaan. Mulle on sanottu, etten luultavasti saa ja peloteltu, ettei kannata edes toivoa sitä. No, nyt tällä pariskunnalla on lapsi, samoin meille tulossa. Eli pidä toivoa yllä ja usko siihen pieneen ihmeeseen, koskaan ei voi tietää <3

   Tykkää

 11. noora sanoo:

  Ihanaa! Onneksi olkoon! :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos!:)

   Tykkää

 12. lissukke sanoo:

  Oikein paljon ONNEA teille! <3 Täällä on yksi lukija joka ei ole kyllä huomannut mitään (vaikka seiraillut Sinua instassa ja snäpissäkin). Ihana nähdä teidän onnellisuus näissä kuvissa. Muutenkin olette vaikuttaneet aina niin ihanalta ja rakastuneelta parilta <3

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Ihanaa, kiitos!! <3 Me ollaankin ihan hirmu onnellisia ja siksi tämä tulee tosi hyvään ajankohtaan. Tai siis toivottavasti ollaan aina tosi onnellisia, mutta juuri nyt tuntuu ihan täydelliseltä alkaa perustaa perhettä :)

   Tykkää

 13. Yllättynyt äiti sanoo:

  Näin paljon onnea teille molemmille!!!! Miten ilahduin kun näin tämän kirjotuksen, en olisi koskaan arvannut. Miten oletkaan peittänyt kaiken tämän? Oliko vaikeaa? Itse ainakin muistan miten hankalaa oli pitää salassa esikoisen kohdalla raskaus kun oli niin mahdottoman iloinen ja innostunut. Kerroitteko matkan jälkeen siis vasta kavereille? Koska sait tiedon tästä? Uteliaisuuttani kysyn, ei tietenkään ole pakko kertoa! :)

  Paljon onnea vielä, innolla odotan äiti-postauksia aiheesta! Meillä kolme lasta ja yksi olisi vielä haaveena :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos! Aivan ihana tunne tämä tuleva äitiys onkin. :) Se into oli ainut, joka teki vaikeuden pitää tämän salassa. Olisi tehnyt mieli puhua aihesta jatkuvasti ja jakaa teidän kanssa kaikkia uusia ajatuksia ja tunteita mitä syntyi. Onneksi kuitenkin meille oli sama ajatus molemmille, että halutaan palata ensin Suomeen ja kertoa kasvotusten suvulle ja ystäville. Sen jälkeen sitten julkisesti. Ja no, nyt kun tämä on julkista, voin iloita tuhat kertaa kaiken sen ilon, mikä jäi iloitsematta! :D

   Muihin kysymyksiin vastailen tulevissa postauksissa vähän tarkemmin :)

   Meitäkin on perheessä äidillä neljä lasta, isän puolelta vielä viides. Toivottavasti saatte sen neljännen lapsukaisen <3

   Tykkää

 14. anumaaria78 sanoo:

  Onnea teille kummallekin! Sinusta tulee Marissa varmasti ihana äiti <3

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos ihana Anu! <3

   Tykkää

 15. Mira sanoo:

  Sun suuri sydän on kuin tehty äidiksi. ONNEA!!! <3

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Hih, kiitos. kauniisti sanottu <3

   Tykkää

 16. Oi onneksi olkoon <3

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos Tiina!! <3

   Tykkää

 17. Jaana sanoo:

  Oi ihanaa, paljon paljon onnea teille!! :) Tosi hyvin sait kyllä pidettyä salassa, joutu pari kertaa hieraisemaa silmiä, kun törmäsin siihen insta kuvaan! :D ihan outoa miten voikaa olla näin järjettömän ilonen tuntemattomienkin ihmisten onnesta, tosin kun on niin kauan sun juttuja seuraillut, niin tuntuu kyllä ihan siltä että ”tuntisin” sut :D

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Voi että, kiitos Jaana! Ihana kuulla, että meidän onni aiheutti sullakin hyviä ilon väristyksiä <3 Kiitos! Toivottavasti myös jutut jatkossa pitää samaa tunnetta yllä :)

   Tykkää

 18. Tiia sanoo:

  Aivan ihanaa, niin paljon onnea! <3 Ja täytyy myöntää että joitain niitä sun ulkomailla kuvattuja snäppejä katsoessa mietin että mahdatkohan olla raskaana vai vaan lepattava paita, näköjään oli vaisto oikeassa. :D Huippua!

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Jeejee, joku edes huomannut! Kyllä mä olen jotenkin ajatellut, että pakkohan nyt jonkun on aavistaa jotain. Osalla on jännä vaisto siihen ;)

   Kiitos onnitteluista <3

   Tykkää

 19. memmi sanoo:

  Niin paljon onnea! <3 Vähän kyllä ihmettelen miten en oo huomannut mitään merkkejä tästä. Yleensä oon aika tarkkasilmänen, mutta aamulla kun näin sun instakuvan niin pari kertaa piti hierasta silmiä, että näinkö mää nyt oikein :D Yllätti! Mutta aivan ihanaa, tulin itsekin jotenkin kovin iloiseksi tästä uutisesta.

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Hehe, oon osannut olla tosi salainen ;) Ja kiitos, ollaan tosi onnellisia molemmat. Tai siis kaikki kolme ;) <3

   Tykkää

 20. Outi Karita sanoo:

  En lakkaa toistamasta kuinka ihanaa ja nyt kun tämä on someistettukin niin pääsee näkemään sun masuakin useammin,mitä livenä ehditään näkemään :D
  Hyvin sä kyllä tän onnistuit salassa pitämään, mä en pystyis tohon samaan :D
  Tuo kuva teistä vastakkain on ihan älyttömän ihana, miten katsotte toisianne… <3

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   No sähän sen tajusit, nyt on helppo tavallaan nähdä useammin, vaikka oikeasti ei nähdä :D Snäppi laulamaan myös, niin tuntuu kuin nähtäis jatkuvasti :D

   Kiitos, Petra otti nuo ihanat kuvat ja onnistui napsasemaan kuvat just oikeilla hetkillä. Tykkään niistä itekin hirmusti <3

   Tykkää

 21. Nita sanoo:

  Vielä täälläkin: paljon onnea teille ja kaikkea hyvää! Oon oikeesti superonnellinen teidän puolesta! ❤

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Ihanaa, kiitos Nita!! <3

   Tykkää

 22. Anna sanoo:

  Ootte niin äärettömän rakkaita, työ kaikki kolme! <3

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kuin myös, te molemmat <3

   Tykkää

 23. Jenskis sanoo:

  Hurjan paljon onnea! Mä en kyllä oo huomannut mitään, vaikka oon sun snäpitkin lähes aina katsonut :D Piti kanssa ihan kelailla postauksia taaksepäin ja kattoa onko niissä ollut vaan kasvokuvia viimeaikoina, mut ei. Hyvin salailtu! Piti kyllä nää kuvat katsoa useampaan otteeseen, kun näytät(te) niin onnelliselta niissä :) En kyl silti käsitä mistä toi sun maha yhtäkkiä vaan ilmesty! Ois ihan superhauska nähdä kaikkia teidän mahasensuuriin jääneitä matkakuvia.

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Hih, arvaas kuule kun ne snäpit on ollut joskus vaikeita. Pitänyt poistaakin pari, kun oon huomannut ”paljastelevani” vahingossa :D Mut onneksi nyt voi olla välittämättä ja intoilla julkisesti. :) Mulla on monet kaverit sanoneet samaa, että ovat heti menneet katsomaan vanhoja kuvia, että miten eivät oo huomanneet, mutta eipä niistä oikein oo voinutkaan huomata. Maha on ilmesytynyt aika nopsaan, eli elä ihmettele yhtään. Oon ollut niin salakavala ;)

   Ja juu, mahasensuurikuvat tulossa myös! Niitä riittää :D

   Tykkää

 24. HetaK sanoo:

  Ihanaa, lempi blogini ja vielä lempiaihe: vauvat! Kai kirjoitat jatkossa lisää raskausjuttuja ja vauvaarkea? <3

  Onnea!!!! Olette onnenne ansainneet! :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos!! <3 Varmasti kirjoitan. Paljon juttuja on jo mielessä ;)

   Tykkää

 25. Marjut sanoo:

  Mulle tuli kyllä tämä uutinen ihan puskista, mutta silti yksi ihanimmista uutisista! Oikein paljon onnea teille <3

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Hih, niin taisi tulla monelle. ;) Kiitos Marjut <3

   Tykkää

 26. laura sanoo:

  voi marissa! susta tulee varmasti aivan ihana äiti. ajattele, mihin kaikkeen kehosi pystyykään kaikkien rankkojen vuosien jälkeen. onnea ihan valtavasti! olet mun ajatuksissani. <3

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos Laura ja ihana kuulla! <3 Toivottavasti sun kesäsi on ihana!

   Tykkää

 27. Maria sanoo:

  Huikeaa, hurjan paljon onnea!! :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos Maria <3

   Tykkää

 28. Maarit sanoo:

  Pieni tauko on ollut blogisi kanssa,mutta nyt täytyy taas seurata,kun ootte täällä kotosalla. Hurjasti onnea!!!

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiva, kun löysit taas tänne takaisin!! :)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: