Kiitos! Iso kiitos kaikesta siitä energiasta, jonka sain lukiessani teidän onnellisia toivotuksianne eiliseen postaukseen meidän pienestä unelmasta ja minun tulevasta äitiydestäni. Vastailen teille kaikille ihan pian ja voin jo tässä vaiheessa luvata, että aivan varmasti tulen kirjoittamaan jatkossa raskauteen ja masuasukkiin liittyviä ajatuksia. Haluaisin kai sanoa, että tämä blogi ei tule muuttumaan miksikään mammablogiksi, mutta en kai voi täysin olla varma mitä tulee tapahtumaan. Miten voisin olla hiljaa näin suuresta asiasta, joka tällä hetkellä täyttää koko sydämen ja vie noin 90 prosenttia ajatuksistani? Siksipä siis lupaankin, että aivan varmasti jatkossa tulen kirjoittamaan yhtä monipuolisesti kuin ennenkin – nyt vain lisänä uudenlaisia tarinoita raskausajalta ja sen tuomilta jännittäviltä tuntemuksilta :) <3

Saa muuten kirjoitella toiveita kommenttiboksiin, jos jokin tietty aihealue raskauteen liittyen kiinnostaa. Ainakin kehon muutoksista on juttua luvassa, samoin siitä, miten odottaminen on reissussa sujunut. 

Palataan kuitenkin vielä hetkeksi meidän ihanaan viikonloppuun, jonka vietin isovanhempieni mökillä ja samalla vieraillen myös Annan juhlissa Kiteellä. Meidän vaarin mökillä olen viettänyt kaikki lapsuuden kesäni ja edelleen siellä on aina yhtä hyvä olla. Kolme päivää meni niin nopsaan, että eilen sai taas ihmetellä sitä mihin se aika taas oikein katosi. Oliko tosiaan niin kivaa, että en ehtinyt millään tarrata kiinni hetkeen ennen kuin piti jo lähteä kotiin?

DSC05609
IMG_9086

IMG_9039


IMG_9123IMG_9071 IMG_9067IMG_9144
DSC05615


DSC05622DSC05646

Viikonloppu sisälsi niin paljon mieleenpainuvia hetkiä, että en oikeasti nyt millään saa koottua sitä kaikkea tähän sanoiksi. Kuvista ainakin näette vähän niitä asioita, joita tuli tuon parin lyhyen päivän aikana puuhailtua. Uitiin piristäviä aamu-uinteja, nautittiin veljen koirien innokkaasta seurasta, veneiltiin, syötiin hyvin (okei, ihan liikaa!), juhlittin, naurettiin ja vain rentoiltiin. Ihan vähän yritettiin myös liikkua, mutta koska satoi niin usein, saatiin koko ajan juosta mökkiin karkuun myrskyä ja ukkosta. Sitten tosin taas lämmitetiin sauna, siellä kun ei niin haittaa millainen sää on ulkona. Uimaan on kiva mennä saunasta sateellakin!

Mökillä oli rentoa ja rauhallista, Annan juhlissa taas niin kotoisa olo, että ei tosikaan. Olin todella iloinen ollessani kutsulistalla ja nähdessäni pitkästä aikaa monia ihania kavereitani istumassa samoilla sohvilla myöhään yöhön saakka. Ja aina uuteen aamuun, kun meille tarjoiltiin ihania herkkuja, joita Terhi ja Anna oli valmistanut. Vitsit, pääsispä pian taas sellaiseen pöytään! Koskahan on seuraavat yhtä herkulliset juhlat? :)

Lyhyenä virsi kaunis ja tällä kertaa ohjaan teidän lukemaan lisää vierailusta Annan juhlissa Elinan, MonnanJaninan ja Ainon blogeista. Niistä kaikista löydätte myös ihania tunnelmakuvia, joista voitte bongata yhden hirnuvan möhömahan. Ehkä tunnistatte kuka se siellä on ollut ahkerasti änkemässä vähän jokaiseen kuvaan! ;)

Aurinkoista tiistaita! 

6 kommenttia artikkeliin ”Eikä niin väliä, vaikka yöunetkin jäivät vähäsen lyhyeksi

 1. Petra sanoo:

  Kiitos ihanasta mökkireissusta, mama <3

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos matkalaiselle <3

   Tykkää

 2. janinapohja sanoo:

  Sä vaan hehkut hehkut hehkut! <3 Kiitos viikonlopusta!

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Voi että, samat sanat hymysuu! pus<3

   Tykkää

 3. Anna sanoo:

  Miulle tulee entistä onnellisempi olo näitä teidän tekstejä lukiessani :) Ja aivan huippua, miten saitte tuon mökkireissunkin sovitettua samaan viikonloppuun <3 Aika täydellistä tää kesä, ja säillehän ei muuta voi kuin sopeutua niihin ;) Kertonee, että on muutenkin aika kivaa kun kelit ei edes "ehdi" häiritä! :D

  <3

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Niin siis mulla ei jäänyt mitään mielen huonosta säästä, kun ei se jotenkin tuntunut olennaiselta. Kaikki muu oli vaan niin ihanaa, mökkireissut ja juhlat ja kaikki. Lisää tällasia viikonloppuja :) <3

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: