Hiphei ja ihanaa jussin alkua! Ei taida kovin moni mökki olla tällä hetkellä Suomessa tyhjänä ja ehkä sinäkin luet tätä postausta jo jostain ihanan järven rannalta? Ellet seiso vielä ruuhkassa odottamassa pääsyä eteenpäin? Voin kuvitella miten kivat ruuhkat on motarilla juuri nyt. Ihana juhannuksen liikenne <3

Koska matkustaa voi vielä hetken ennen kuin beibi alkaa olla liian suuri, niin me päätettiin tehdä vielä yksi reissu tälle kesälle. Me karataankin tänään lentokentän kautta Prahaan ja oli hauska huomata, miten moni lähti samaan aikaan johonkin kaukomaille. Eräskin pariskunta puhui tuossa vieressäni lähtevänsä viikoksi Miamiin ja yhden perheen lapset juoksivat kirkuen pitkin kentän käytävää huutaen intoaan tulevasta matkasta Epsanjaan. Ilmeisesti sielläkin on ihan kiva uiskennelle, eikä vain oman mökin rannassa. :) Mökkeillä me aiotaan muutenkin koko kesä, joten sinne ehtii sitten myöhemminkin. Uinteja on tiedossa vielä pari kuukautta, vaikka nyt päätettiin lähteä vähän erilaisiin maisemiin.

En ole koskaan ennen ollut Prahassa, joten ihan hirmu ihanaa päästä näkemään tämä kaunis kaupunki jossa niin monet kaverit on olleet. Paikka on varmaankin siksi niin suosittu, että se on ensinnäkin tosi edullinen ja myös sopivan lähellä. Meilläkin on vain kahden tunnin lento edessä, eli kynnys lähteä ei ollut suuri. Sehän aika kuluu jo muutaman korttipelin aikana tai voi ottaa vaikka lyhyet päikkärit.

Prahassa ollaan sunnuntaille saakka ja sitten palataan taas kotiin. Meillä ei ole oikein mitään suunnitelmaa tuleville päiville, kunhan kävellään ympäriinsä ja nautitaan uusista maisemista. Ainakin olisi tiedossa shoppailua, huomasin nimittäin taas tänään, että pari vaatetta on jäänyt pieneksi… Yllättäen tämä lähes 10 kilon painonnousu ei ihan salli samojen vaatteiden käyttämistä. Joten, shoppailemaan siis. Eiköhän täällä Prahassakin ole muutama kauppa joissa käydä!;)

…Ja itseasiassa täytyy myöntää, että ehdin jo ostaa täältä lentokentältä yhden pienen meikkipussukan (eksyin taas Furlalle, haha!) koska se oli puoleen hintaan alessa. Mukaan tarttui myös Fit Body -lehti, josta löytyy monta tuttua uusittujen sivujen välistä. Nana on siellä ahkeroinut uuden lookin kanssa ja vaikka en lehteä normaalisti koskaan lue, niin nyt se näytti oikeasti aika kiinnostavalta. Odotan jo, että pääsen sitä koneessa selaamaan!

Katsotaan mitä muita ostoksia matkalta tarttuu mukaan ja minkälaisia paikkoja me ehditään parin päivän aikana koluta. Raporttia siitä kaikesta tulee sitten varmasti myös tänne teidänkin nähtäväksi ja ihasteltavaksi. :)

Boarding alkaa pian, joten aika suunnata portille. Ihanaa juhannusta teille kaikille, toivotaan, että aurinko paistaa ja nauru raikaa kaikkialla! ;)

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: