Sellainen tyyppi koskettaa sun sydäntä niin, ettet ehdi oikein huomata missä vaiheessa se tapahtui. Yhtäkkiä humps vaan. Alat ehkä nauraa, tai ehkä itket kyyneleitä joiden ei pitänyt juuri sillä hetkellä sotkea silmiäsi mustaksi. Miten tässä näin kävi? Etkä sä sitä juuri siinä hetkessä osaa edes ajatella. Miten makeeta on olla sellaisen tyypin seurassa. Kuin vahingossa sä ehkä sitten vaan soittelet sille vähän useammin, tahdot päästä kertomaan kaikki uusimmat siistit tarinat just nyt heti. Pistät whatsuppia ja pyydät kahville. Yhä useammin ja taas useammin.

Onhan se aika erikoista, että voi noin vaan ottaa kiinni toisen sydämestä, vaikka siihen ei edes oikeasti koske. Ei ylettäisi edes millään, eihän nyt kenelläkään ole sellaisia sormia joilla pääsisi lähi ihon ja voisi viedä toisen tunteet. Väkisin saada sen sydämen sykkimään. Sellainen tyyppi, sellainen oikea siis, tietää mitä se tekee ja se on vähän kuin taikuutta. Se vain sattumoisin tietää mistä juuri sinä pidät. Tahtoo yllättää sut ennen kuin ehdit edes ajatella sitä ja se tahtoo kuulla ne sun kaikista tylsimmätkin ajatukset. Onnittelee synttäreinä heti ensimmäisten joukossa, kuuntelee, kun sulla on paha mieli. Mieti sitä. Se tyyppi ei muuten myöskään suutu, jos sanot joskus vähän äkäisesti jotain, tai muuten oot vähän pöllö joskus. Se kyllä tuntee sut ja tietää, että ne nyt vaan on niitä päiviä. Ei se juokse karkuun.

Sellainen oikea tyyppi on siitä myös kovin ihana, että joskus kun on sellainen vähän ärhäkämpi päivä, voi vaikka kertoa siitä huonosta fiiliksestä ja saa halauksen. Tai ainakin virtuaalisen sellaisen, nykyään kun ne jutut voi kertoa ihan vaikka viestillä. Toiselta puolen maailmaa. Ja vaikka ei näkisi sitä sellaista tyyppiä vuoteen, voisi kuvitella hänet eteensä ja aivan varmasti sanoa, että edelleen se tunne on siellä. Ei ne kilometrit siinä välissä ole mitään, tervetuloa nykypäivään rakkaat, onhan herranjestas puhelimet ja netti keksitty!

Yhden jutun huomasin viime viikolla siitä tyypistä (tai niistä tyypeistä oikeastaan, koska onhan niitä useita). En tiedä oletteko huomanneet saman? Sen siis, miten ylpeä olo joskus tulee, kun voitte sanoa tuntevanne sen tyypin? Että kun joku puhuu siitä tyypistä jotain hienoa, nousee rinta rottingille ja voi kovaan ääneen julistaa, että hei se on mun ystävä. Niin, pitkänä ja koko keho valppaana se täytyy tehdä. Saat äänesi kuuluviin ja kaikki kuulevat sun sanat. Hyvistä tyypeistä saa olla hitusen hei ylpeä.

IMG_9532 (1)

Ystävistähän tässä kaikessa oli kyse, niistä ihanista ilopillereistä jotka tekee arjesta usein monta astetta juhlallisempaa. Nauran joka päivä jonkun ystäväni hauskalle lohkaisulle ja ei ole olemassa kertaa, kun en olisi ystävältä saanut lohdutusta huonoon hetkeen. Yhdessä ollaan kuljettu näitä elämän mutkittelevia teitä ja koettu vaikka mitä hupsuuksia toistemme kanssa. Ne on sellaisia tyyppejä, joista en hevillä luovu ja toivon, etteivät hekään minusta. Terkut siis sinne ruudun taakse ystävät rakkaat, ootte mielessäni tänä aamuna. Aika monena muunakin aamuna.

Puspus ja ihanaa lauantaita! 

7 kommenttia artikkeliin ”Sellainen tyyppi koskettaa sun sydäntä

 1. Elina sanoo:

  Tosi ihanasti kirjoitettu koko teksti.

  ”Sen siis, miten ylpeä olo joskus tulee, kun voitte sanoa tuntevanne sen tyypin? Että kun joku puhuu siitä tyypistä jotain hienoa, nousee rinta rottingille ja voi kovaan ääneen julistaa, että hei se on mun ystävä. ”

  Kun mä luin ton kohdan, niin aattelin heti, että miten osuvaa. Hitsit. Toi on niin paras tunne. <3

  Tykkää

  1. Anna sanoo:

   Tämä! Ja että sen sanoo terveellä ylpeydellä eikä ylpistyneenä :) Ja varmasti se on ylpeyden lisäksi myös niin suurta onnekkuutta <3

   Tykkää

   1. Marissa sanoo:

    Juurikin niin <3

    Tykkää

 2. Petra sanoo:

  Tiedätkö, just tällä hetkellä oon niin superylpeä susta <3

  Mitä, eikö sulla olekaan taikasormia? :)

  Petra

  Tykkää

 3. Heta sanoo:

  Ihanasti kirjoitettu. <3 mulla on juuri tuollaisia ystäviä. Linkkasin heti tekstin yhdelle ja kerroin että tämä kertoo susta. ;)

  Kivaa viikonloppua!

  Tykkää

 4. Outi Karita sanoo:

  Voi miten ihana kirjoitus ystävyydestä. Tää teksti täytti heti sydämen ja mielen lämmöllä ja hymyllä.
  Sä Marissa oot just sellainen ystävä, josta voi ylpeydellä sanoa, että se on mun ystävä <3
  Hih, aikas ihana kuvakin, tuskin maltan jo odottaa että pian te kumpainenkin ihanainen ootte täällä <3

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Ihanasti sanottu Outi <3 Varmaan arvaatkin, että tässä tekstissä on inspiraationa ollut viime aikojen ihanat tapahtumat ystävien kanssa. ;) <3 Pian nähdään!

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: