IMG_9714Terkkuja Saimaalta, täällä me olla möllötetään Punkaharjulla ja ulkona ei soi blues, vaan ropisee ihan huolella vettä. Kuuntelen innolla sateen ropinaa kattoikkunasta ja istun ison kahvikuppini kanssa fiilistelemässä sen tuomaa rauhallista tunnelmaa. Tultiin sunnuntaina tänne kaupungin vilinää pakoon, alkoi nimittäin tuntua, että on taas aika päästä hetkeksi pois. Rauhoittumaan ja ihan vain olemaan.

Oon aina asunut lähellä luontoa ja merta, mutta ei se oo silti sama asia kuin mökkeily. Vaikka pääsen tälläkin hetkellä omasta kotiovesta suoraan metsään ja rantaan, niin on täällä järven rannalla ihan eri meininki. Villekin eilen mainitsi, että huomaa mussa suuren eron heti kun saavutaan mökille. Kuulema kaikki tavarat tippuu heti alkuun käsistä ja oon niin rento, että harva koskaan on. Hih, niin se taitaa olla. Mökillä on hyvä olla. <3
IMG_9734 IMG_9736 IMG_9748 IMG_9753 IMG_9756

Ollaan lapsesta asti oltu täällä paljon kesät ja talvet ja tänne on aina hyvä tulla. Ei meillä koskaan mitään suunnitelmia ole, yleensä vaan ollaan ja höpötetään muiden mökkiläisten kanssa. Muitakin sisaruksia on usein paikalla, mikä on ihan kiva, niin on paljon seuraa. Tällä mökkireissulla on tarkoitus uida, kerätä marjoja, kirjoitella ahkerasti (hyvä flow päällä!) ja lukea paljon. Otin kuusi kirjaa mukaan, niistä jo 3 on luettu. Eli joo, mieli on rento. Aamusta iltaan. :)

IMG_9710Nää alkaakin olla viimeiset viikot, kun uskallan kotoa lähteä näin pitkälle, täältä kun kuitenkin on matkaa Helsinkiin noin 3-4 tuntia, riippuen ruuhkista. Vois tulla kiirus naistenklinikalle, jos kävisi jotain äkillistä ;) Meillä on tosiaan suvussa paljon ennenaikaisia synnytyksiä, joten vähän on arveltu, että niin voisi käydä meilläkin. Tiedän, että normaalisti ensisynnyttäjällä lapsi tulee vähän myöhässä tai ajallaan, mutta kun kuulema kaikki kulkee vähän geenien mukaan, niin saattaapi käydä hyvin niin, että seuraan tässäkin asiassa äidin jalanjälkiä. Villen puolella on ollut vähän samaa vikaa. Tosiaalta pelkään myös sitä, että Allu viihtyy niinkin hyvin masusssa, ettei tuu millään ulos. Oon vielä viikolla 42 vatsa pystyssä ja paijailen Allua, että oiskohan nyt aika tulla jo kattelemaan muutakin kun masun sisäpintaa ;)

Huomenna aattelin kirjoitella vähän teille äitiyspakkauksesta. Tulkaas siis huomenna kurkkimaan, jos sen sisältö kiinnostaa yhtään. Voin heti alkuun paljastaa, että se on upea! 

Mökillä kaikki hyvin, ihanaa viikkoa sinne kaikille! :) 

2 kommenttia artikkeliin ”Punkaharjulla

 1. Petra sanoo:

  Kunpa mäkin voisin olla siellä… <3

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Voisithan sä <3 Ja parin päivän päästä ollaankin taas samassa paikassa ;)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: