Heippa muruset! Lukijamäärät ovat taas hieman nousseet ja kommenttejakin on tullut ihanan paljon. Siellä näkyy olevan paljon teitä vakkarilukijoitakin jotka seuraatte mukana kuukaudesta toiseen. Ehkä olette olleet siellä jo vuosia?Raskausuutinen toi selvästi lisää liikennettä ja jos oikein olen fiilistä tässä tunnustellut, niin kaikki raskauteen liittyvät jutut ainakin kiinnostavat. Olettaisin myös, että edelleen monipuolisuus olisi se avainsana tässä hommassa teidänkin mielestänne? Uskaltaisin arvella, että tahdotte lukea monista erilaisista kulmista tässä elämässä. Jännittävistä ja niistä myös ihan tavallisista?

Kommentointi on yksi ihanimmista asioista bloggailussa ja se, että pääsen keskustelemaan teidän kanssanne. Useat kirjoitusideatkin on syntyneet sieltä teidän sanoistanne ja siksi nyt olisikin ihana saada kuulla teiltä muutama sananen.  Kerro siis, kuka olet ja miksi luet blogiani? Niin ja samalla toivoisin kuulevani hieman toiveita siitä, mikä saa teidät lukemaan juuri tätä blogia. Mitkä jutut kiinnostavat sinua? Onko sulla mielessä joku teksti, josta olet tämän blogin historian aikana lukenut?

Voithan jättää ihan minkä vain muunkin kommentin, vaikka vain fiilistelyä tämän hetken kesätunnelmista tai omasta olostasi. Oon ihan jokaisesta kommentista aina todella otettu ja teidän juttujanne on ihanaa lueskella :)

Laittakaahan siis kommenttiboksi laulamaan, jookos? <3

IMG_9819Me saavuttiin eilen Poriin ja nyt on aika keskittyä Pori Jazzeihin tämä viikonloppu. Niin ja näihin upeisiin maalaismasemiin joista heräsin tänäkin aamuna. Voi miten täällä on nättiä!

Superia viikonloppua kaikille, toivottavasti voitte siellä hyvin! <3

32 kommenttia artikkeliin ”Kuka sinä olet, mikä saa sinut palaamaan?

 1. Omppu sanoo:

  Rupesin seuraamaan blogiasi juurikin raskausuutisten jälkeen, nyt kun itse menen viikolla 31 :) Monipuoliset jutut on parhaita, mutta toki tässä kohtaa itseäni eniten kiinnostavat aktiivisen elämäntyylin ja raskauden yhdistäminen. Kaikki raskaushömppä ;)

  Tykkää

 2. Jenna sanoo:

  Eksyin blogiisi ensimmäisen kerran juuri ennen reissuun lähtöänne, Luin joitain postauksia ja seurasin enemmänkin instagramin puolella Reissua ja ”jäin jumiin” seuraamiseen, reissukuvia oli Kiva seurata ja lukea välillä blogissa kuulumisia..teidän niin valoisat ja Onnelliset hymyt ja olemus saavat hyvälle tuulelle :) kirjoitat helposti luettavaa tekstiä ja saat liikkumisen kuulostamaan helpolta osalta arkea (mikä Täällä tavoitteena!) Ja ruokapuolenkin saat vaivattoman oloisesti toimimaan :) bonuksena tuli nyt tuo teidän raskaus (rakastin olla raskaana ja synnyttää ja kroonisen vauvakuumeenkin taidan omata). Ihana siis lukea kokemuksia ja tuntemuksia ja Odotan innolla myös kuinka homma etenee pienen nyytin kanssa! :)

  -äiti vm88, lapset 3 ja 2v-

  Tykkää

 3. Mia sanoo:

  Heippa! Kommentoinkin jo aikaisemmin että olen lueskellut blogiasia aikaisemmin silloin tällöin ja löysin blogisi Elinan kautta. Nyt kuitenkin raskausuutisen jälkeen aloin seuraamaan blogiasi säännöllisemmin ja uskaltauduin kommentoimaan. Sinä olet niin sädehtivän kaunis kaikissa kuvissasi ja sinusta huokuu onnellisuus ja se kuinka sinut olet itsesi kanssa. Ja osaat kirjoittaa myös todella hyvin. Mielelläni luen siia blogiasi :) Ja nyt etenkin raskausjutut kiinnostaa kun itsellenikin on ajankohtainen aihe.

  Kirjoitit myös kivan postauksen äitiyspakkauksesta. Olen samaa mieltä kanssasi että se on upea ja mahdottoman suuri etu kaikille perheille. Itse ainakin tykkäsin kovasti niistä tuotteista ja tulee varmasti käyttöön meidän perheessä. Hyvä ystäväni asuu Virossa ja hän laitteli yksi päivä viestiä että oli lukenut uutisan Suomen äitiyspakkauksesta ja kyseli onko totta että saamme kaiken sen mitä siellä on. Lähettelin hänelle kuvia pakkauksesta ja hän oli aivan hämillään. Sain takaisin kuvan Viron ”äitiyspakkauksesta” missä oli ainoastaan muutama esite ja näytepakkaus. Saanme siis tosiaan olla kiitollisia Kelalle hyvästä ja tarpeellisesta pakkauksesta :)

  Hyvää loppuodotusta sinulle ja toivottavasti pääset pian jo käyttämään vaatteita ja saat pienen Allun syliisi. Itselläni se hetki on aivan käsillä sillä aamulla minulta meni lapsivedet ja nyt kotona odottelen synnytyksen alkamista. Jos synnytys ei ala itsekseen niin se käynnistetään huomenna aamulla. Joten jänniä aikoja elellään täällä :) Ja annan vinkin. Pakkaa sairaalakassiajoissa. Itselläni tuli aamulla hieman paniikki kun en sitä ollut vielä pakannut :D

  Tykkää

 4. Sini sanoo:

  blogiasi on tullut seurailtua jo pitkän aikaa, mutta kommentointi aina jää. Voisi skarpata:) monipuoliset aiheet kiinnostavat ja sinulla on ihana tyyli kirjoittaa! On mukava lukea niin niitä tavallisia juttuja kuin jännittäviäkin:)

  Tykkää

 5. Tiia t. sanoo:

  Mukana jo pari vuotta, ahkerasti kommentoinkin aina kun muistan. Joskus se tuntuu hankalalta, kun lukee kännykällä. En tiedä miksi. Täällä ollaan silti, jokainen postaus tulee luettua :)

  Kiinnostaa kaikki onnellisuus ja hyvinvointijutut, samoin raskaus koska aiotaan jossain vaiheessa miehen kanssa lisääntyä. Haaveena on ainakin :)

  Yksi toive: kirjoita siitä millaisena nyt kuvittelet tulevan vauva-arjen. Olisi hauska lukea, ja sitten nähdä todellisuus myöhemmin ;)

  Tykkää

 6. Ripsu sanoo:

  Löysin blogisi joskus vuosia sitten kun etsin tietoa jalkavaivastani ja sinä olit kirjoitellut blogiisi saman tyyppisestä vaivasta. Tuo vaiva oli muistaakseni tullut sinulle kun olit kävellyt liian paljon :) Jäin sitten lukemaan blogiasi ja sieltä asti olen keikkunut lukijanasi mutta kommentoin hävettävän harvoin. Yritän parantaa tapani :)

  Minulle ei ole niin väliä mistä kirjoitat, koska kirjoitat asiasta kuin asiasta niin kiinnostavasti ja aidon tuntuisesti, että juttuasi on kiva lukea vaikka aihe ei itseäni mitenkään joka kerta koskisikaan. Pysyn lukijanasi varmasti niin kauan kun blogia kirjoitat ja blogistasi on tullut ihan yksi lemppariblogeistani :)

  Tykkää

 7. Iippu sanoo:

  Liityin matkaan mukaan raskausuutisten saattelemana kun kuulin sinusta Monnalta, kenen blogia seurailen 😊 vauvakuume vaivaa ja varmaankin vuoden päästä saamme luvan antaa tulla jos on tullakseen ❤️ onnea teille odotukseen ja tulevaan vauva-aikaan 😊

  Tykkää

 8. memmi sanoo:

  Kyllä tässä on tainnut jo useampi vuosi kulua sun blogia seuraillen! En oikein edes muista, mistä tänne alun alkaen löysin, mutta onneksi löysin. Heittämällä mun lemppareimpia blogeja, ihan rehellisesti. Ja näitä blogeja, joita oikeasti jaksan lukea kunnolla ja joiden uudet postaukset aina ilostuttaa, ei ole kovinkaan montaa :) Mä en ole se kaikkein aktiivisin kommentoija, vaikka kaikki postaukset aina luen ja usein jotain sanottavaakin olisi.

  Parasta on ehdottomasti monipuolisuus. Ja se ihana lämminhenkisyys, tietty kotikutoisuus, pohdiskeleva ja rento ote elämään joka susta ja sun kirjoituksista välittyy on vaan just niin jees kuin voi olla. Meitä yhdistää myös hyvin saman tapainen historia mitä syömisjuttuihin tulee. Saattopa ollakin tämä aihe, joka mut silloin alussa sai kiinnostumaan tästä blogista ja jäämään seurailemaan. Ja pidän jopa näistä raskausajan jutuista, vaikka omalla kohdalla lapsi on vielä tooodella kaukainen asia :D

  En oikein tiedä mitä muuta sanoa. Toivottavasti jatkossakin saadaan lukea näitä hyvänmielen postauksia ja nähdä sun aina niin iloisia kasvoja :)

  Tykkää

 9. maikki sanoo:

  Minä olen lueskellut blogiasi jo pitkään, en muista mitä kautta tänne aikoinaan löysin, mutta siihen aikaan ahmin kaikenlaisia treeniblogeja, ja jotakin sellaista kautta tänne eksyin :)
  Tykkään blogisi hyväntuulisuudesta, rentoudesta, blogi on mukavan helppo ja kevyt, vaikka monesti kirjoitatkin asiaa ja pohdiskelevia tekstejä. :)

  Tykkää

 10. Jenni sanoo:

  Heippa, löysin blogisi instagramin kautta kun kerroit raskausuutisesta. :) Itse odotan myös esikoista rvlla 24 niin aikalailla sen asian ympärillä pyörin somemaailmassa nyt! Luen kyllä kaikki juttusi, myös joitain vanhoja postauksia on tullut selailtua… Punkaharju on myös minulle tärkeä paikka, olen pienestä pitäen siellä viettänyt paljon aikaa monta kertaa vuodessa.

  Minusta myös äitiyspakkaus on hieno ja mieletön asia mutta vielä enemmän jaksan ihmetellä lapsilisää, enkä vieläkään voi käsittää sitä, että lapsesta noin vain annetaan rahaa joka kuukausi vanhemmille… Hullua! :D

  Mukavaa loppuodotusta sinulle. :)

  Tykkää

 11. Reetta sanoo:

  Oon seurannut blogias muutaman kuukauden ja oon ihan koukussa! Susta huokuu positiivisuutta joka välittyy ja tarttuu ruudun toiselle puolelle. Jatka monipuolisten juttujen kirjoittamista ja kaikkea hyvää, oot ihana❤

  Tykkää

 12. Emma sanoo:

  Heippa! Blogiasi oon lukenu ainakin pari vuotta ellen kauemminkin (miten aika menee niin nopsaa!). Silloin tällöin kommentoinutkin :) Muistan yhen postauksen viime vuodelta, jossa kerroit että pidät positiivisuus (vai onnellisuus -purkkia), kirjoitat lappuseen jonkin positiivisen, ihanan asian päivästä ja laitat purkkiin. Aloin itsekin kirjottelemaan niitä ja ai että oli ihana lukea niitä ja saman tien palasi niihin päiviin ja muistoihin. Niin ihana idea! Nyt mietin, että miksi en ole pitkään aikaan kirjoitellut niitä! Ryhdistäydyn! :D niin ja monet postaukset sen oikean löytämisestä saa minut aina jotenkin varmemmaksi siitä, että jossain se mun omakin on :D

  Luen blogiasi päivittäin ja edelleen yksi lemppareistani. Vaikka itse en odota vauvaa ja olen sinkku niin silti blogiisi kiinnostaa edelleen. Oot kyllä niin valloittava persoona, hymy nousee huulille kun blogia lukee ja instassa sun kuvia tulee feediin. Positiivisuutta ei oo koskaan liikaa :)
  Hyvä fiilis ja onnellisuus huokuu sinusta ja teistä. Ootte kyllä upea pari ja toivon teille kaikkea hyvää. Ihanaa odotusta! :)

  Tykkää

 13. Niina sanoo:

  Hei!

  Vuosien takaa, olisikohan syömishäiriötaustasi ollut se lopulta koukuttavin ja meille yhteinen taustatekijä miksi jäin lukemaan. Ketoosikokeilusi muistan ja silloinkin olin jo tovin ollut mukana, eli aika pitkästä ajasta puhutaan. Pidin arkisesta tyylistäsi ja elämäntilanteesi oli samantyyppinen kuin omani. Jossain kohtaa kiinnostus vähän lopahti kun arkisten kuulumisten tilalle tulivat pitkät tekstit ties mistä aiheista. Uusien sivujen myötä ja elämäntilanteen muutosten kautta arkisuus on vähitellen palannut ja samoin minun aktiivisuuteni.

  Blogisi on kehittynyt sopivassa määrin, tykkään eniten perusjutuista ja ehdottomasti reissujutuista, ja nyt myös vauvajutuista. On ollut kiva seurailla mitä ja ketä kaikkia seuraasi on matkan varrella liittynyt! En ole kova kommentoija, mutta täällä olen, onnea matkaanne!

  Tykkää

 14. Kirsi-Maaria sanoo:

  Moi Marissa! Kiitos ihanasta ja positiivisuutta huokuvasta blogistasi. :) Olen 22-tyttö/nainen ja olen asunut ulkomailla noin kolme vuotta, tosin nyt takaisin Suomessa miettimässä nykyisyyttä ja tulevaisuutta.Satunnaisesti olen blogiasi seuraillut; yhteen aikaan tuli vain tarve blogitauolle yleensä ottaen. Mutta nyt olen takaisin satunnaisessa lukemisessa, ja sun blogiin onkin mukava aina palata. Tykkään lukea erityisesti sun pohdiskelevampia tekstejä ja reissukoosteita :) Toivon ihanaa odotusta teille ja kaikkea hyvää <3

  Tykkää

 15. Jenna sanoo:

  Tulee luettua blogia siun ihanan positiivisen asenteen takia:) oon itekin (yli) peruspositiivinen ihminen ja on ihanaa lukea samankaltaisia ajatuksia! Itteäni kiinnostaa myös liikunta, luonto ja hyvä ruoka. Ja syömisen kanssa on myös ollu ongelmia. Paljon mielenkiintosta löytyy siis :–) raskausjuttujakin on kiva lukea, kunhan jatkossa iihan jokainen postaus ei niihin liittyis!

  Tykkää

 16. Anniina sanoo:

  23-vuotias opiskelija hei! Itse liityin seuraasi silloin, kun bloggasit Fitin alla :) Seurasin Monnan blogia sinne ja sitten eksyin selailemaan myös muita blogeja. Monna palasi sitten takaisin Fitfashionille – seurasin perässä, sinä lähdit ”omillesi” – seurasin myös perässä :D

  Mun mielestä on mukava seurata ihan arkisia juttuja, tavallista elämää :) Vauva-uutinen oli yllätys, mutta oikein ihana sellainen ja vaikka vauva-arki ei omalla kohdalla vielä ajankohtainen olekaan, niin postauksia on ollut mukava lukea! Täytyy kyllä myöntää, että olin vähän kade tuosta teidän kevään reissusta :D Jospa sitä joskus onnistuisi toteuttaa samanlainen itsekin!

  Toiveena heitän videopostauksen! Sanoit viime (video)postauksen yhteydessä, että et koe sitä niin omaksi jutuksi kuin kirjoittamista, mutta olisi silti mukava kuulla ihan vaikka sun kuulumisia :)

  Tykästyin

  Tykkää

 17. Susan sanoo:

  Moikka! Kun olin tehnyt positiivisen raskaustestin, eksyin lukemaan Monnan raskausjuttuja. Sitä kautta löysin myös sinun sivusi. Olen todella urheilullinen, hieman ortoreksiaan taipuvainen ja rakastan terveysjuttuja sekä aiheita terveellisestä syömisestä. Nyt on rv 15 menossa ja alkupahoinvointi selätetty 😊. Sun blogia on ihana lukea! Kirjoitat niin hyvin, selkeästi ja vähillä kirjoitusvirheillä. Olet myös niin persoonallisen kaunis, että kuvia on mukava katsella 😊

  Tykkää

 18. Niina sanoo:

  Moi! Eka kommentti ikinä, mutta jo pari vuotta lukenut juttujasi. Pitäisikö ryhdistäytyä? :D ajatuksia herättävät jutut kiinnostavat, usein en välttämättä vain muista kommentoida mitään ja saatan sitten pohtia itse asioita. Harvoin kommentoin kenellekkään. Nyt tänne, kun kauniisti pyysit ;)

  Toiveena multakin videopostaus! Ne oli kivoja sillon joskus. Lisäksi nautin kehoon liittyvistä kirjoituksista ja ruokajutuista. Meinaatko muuten aloittaa kuntokuurin, kun raskaus on ohi vai mikä on ajatus siitä ajasta?

  Kiitos blogistasi, ehkä palaan kommentoimaan taas parin vuoden päästä uudestaan ;)

  Tykkää

 19. Jossu sanoo:

  Heippa, Jossu täällä!
  Eksyin blogiisi muistaakseni vuosia sitten ja seurailin epäsäännöllisen säännöllisesti kunnes lähditte reissaamaan – reissupostauksiin kun en pystynyt samaistumaan, jäi blogisi lukeminen.. Kävin välillä kurkkimassa kyllä ;)
  Blogiasi seuraan, koska olemme kovin samanhenkisiä ja meillä on samanlainen tausta mitä tulee ruoalla leikkimiseen, sekä selkä- ja muihin kroppavammoihin. Lisäksi tunnumme molemmat rakastavan puuroa, terveellisiä mössöjä ja epämääräisiä kasviksia-ja-raejuustoa-kippoannoksia – sekä kahvia! :D Olet sporttisempi kuin minä (liikut ihailtavan paljon!), mutta olen yrittänyt päästä siitä yli jo sillä, että minä käyn töissä väh 8h/arkipäivä, kun sinä onnenmyyrä voit tehdä töitä kotoa käsin ja yrittäjänä tehdä töitä koska haluat – iltaisinkin ja sitten päivisin tehdä muuta :)
  Muutuin kateudesta vihreäksi kun näin Instassa, että olet raskaana mutta samalla koitin inspiroitua ja voimaantua onnellisesta uutisestasi: jos sinun kroppasi on voinut palautua sh-törttöilyn jälkeen, ehkä minunkin voisi. Odottavan aika on järkyttävän pitkä, mutta toivon toivon ja toivon..
  Olet ihanan iloisen ja hymyileväisen, positiivisen oloinen nainen – siinä nyt yksi hyvä syy seurata blogiasi :D

  Tykkää

 20. Katri Kojo sanoo:

  Moikka! Useemman vuoden olen jo seurannut blogiasi, oot vaan niin pirtee ja iloinen ihminen että siuta on mukava seurata :) kaikki postaukset on olleet jollain tapaa kiinnostavia, en osaa sanoa mikä olisi kiinnostavinta lukemista, jatka vaan samaan malliin! :)
  -Katri 26vee

  Tykkää

 21. Tiia sanoo:

  Heippa vaan, täällä 25 vuotias opiskelija Helsingistä :) Tämä on ehdottomasti lemppari blogini, katson joka päivä olisiko uutta postausta tullut. Olen jo muutaman vuoden lukenuy blogiasi. Vaikutat niin ihanan aidolta ja iloiselta persoonalta ja sekä arkipäiväisiä että syvällisempiä juttujasi on ilo lukea. Blogi saa minut monesti hymyilemään, ja se on loistava saavutus, kiitos siis siitä sulle Marissa :) Vaikka en itse ole (vielä) raskautta kokenut, kiinnostaa siihen liittyvät postauksetkin paljon.
  Oikein ihanaa ja aurinkoista kesää <3

  Tykkää

 22. Aurinkoinen sanoo:

  En oikein enää muista miten päädyin lukemaan blogiasi aikoinaan, mutta itse kamppailin silloin itseni ja syömisen kanssa joten koin saavani paljon apua ja helpotusta jutuistasi <3 Tykkään niistä ihan tavallisista postauksista mutta myös niistä missä kirjoittelet enemmän kantaaottavia juttuja! Hyvä kombo siis :) En ole nyt jaksanut lukea raskauteen liittyviä juttuja koska ne ei ole mulle ajankohtaisia, ja toivoisinkin nyt hieman muitakin juttuja välillä . Ymmärrän kyllä että se on sulle nyt tärkee ja ajankohtanen aihe mut terveys ja hyvinvointi postaukset kiinnostavat edelleen! Ps. Näin sut eilen Pori Jazzeilla ja olisin halunnut tulla juttelemaan kun pitelit mahaasi niin ihanasti ja näytit onnelliselta mutta olittekin kadonneet kun seuraavaksi olin suunnistamassa teitä kohti, höh! :( No ensi kerralla sitten, kaikkea hyvää <3 Ja kiitos kun pidät blogiasi :)

  Tykkää

 23. Terhi sanoo:

  Moikka, olen löytänyt blogisi jo vuosia sitten. Ehkä samoihin aikoihin kuin Monnan, Saran ja Annan. Pirteys ja positiivisuus vetävät aina uudestaan lukemaan juttuja. Olen myös tykännyt jutuista ruuasta ja saanut niihin myös vinkkejä. Pidän myös paljon matkustelusta ja myöskin tämä asia vetää tänne blogisi suuntaan. Aivan huikea lukea juttuja matkoistasi ja vinkkejä paikosta yms.. Itse olen jo lähemmäs 40 vee ja elämäntilanteeni aivan toisenlainen kuin itselläsi. Lapseni ovat jo todella isoja.. mutta lapset ovat aina lapsia :)
  Ja aivan pakko kommentoida ulkonäköäsi, jotkin kuvasi ovat ulkomuodoiltaan aivan kuin tyttäreni.. senkin takia blogisi tuntuu minusta todella läheiseltä :) toivottavasti tuo ei loukkaa sinua, mutta ehkä tiedät mitä tarkoitan, että jos joku henkilö muistuttaa kovasti tuntemaasi henkilöä hän on silloin jotenkin paljon tutumman oloinen… Kiitokset blogistasi ja mukavaa odotusaikaa <3

  Tykkää

 24. Sanna sanoo:

  Useamman vuoden ajan on tullut jo blogiasi seurattua. Välillä tulee käytyä joka päivä katsomassa uusimmat kuulumiset, välillä saattaa yhtäkkiä vierähtää kuukausi-parikin (kuten nyt), ettei tule käytyä lainkaan, kun ei oikein ehdi blogeja lueskella. Täällähän oli ihan mahtavia uutisia! Paljon onnea tulevasta pienokaisesta teille molemmille! Teistä tulee varmasti aivan superihanat vanhemmat, vaikutatte molemmat niin ihanilta ihmisiltä. :) <3 Oli pakko heti selailla postauksia taaksepäin, että milloin olet kertonut tästä uutisesta, kun kuvissa näkyi nyt jo niin iso maha, mutta olittekin onnistuneet pitämään asian salassa aika pitkään. ;) Aivan ihana uutinen kyllä! <3 Pidän tästä blogista, koska kirjoitat sujuvaa ja hyvää tekstiä monipuolisista aiheista. En osaa sanoa mitään aihetoiveita, monipuolisuus on hyvä juttu. Myös raskaus- ja vauva-asiat kiinnostavat, vaikka eivät olekaan itselle ajankohtaisia ainakaan vielä. Kunpa olisi joskus kunnolla aikaa lukea kaikki väliin jääneet postaukset läpi. :) Lämmintä kesän jatkoa teille! :)

  Tykkää

 25. Anne sanoo:

  Löysin blogisi vasta reilu pari kuukautta sitten Älä laihduta -päivän postauksen kautta. Oli niin hyvä kirjoitus, että sen myötä piti tutustua blogiin paremmin ja jäädä seuraamaan. Suurimpana kiinnostuksena on ollut syömishäiriöön liittyvät kirjoitukset ja muut vastaavat ”syvällisemmät” jutut, mutta toki myös muita kuulumisia on mukava lukea.

  Raskausjutut eivät ole itselleni erityisen läheisiä, eikä siksi suurempaa kiinnostust niitä kohtaan, mutta ymmärrän kyllä hyvin, jos blogi keskittyy nyt enemmän tämän aiheen ympärille. Onnittelut siis tämän elämäntilanteen johdosta!

  Yleisesti pidän blogin positiivisesta ja innostavasta asenteesta. Kiitos siis hyvistä kirjoituksista ja kaikkea parasta myös tulevaan! Jään edelleen mielenkiinnolla seuraamaan blogia :)

  Tykkää

  1. Anne sanoo:

   Ainiin, ja lisäyksenä vielä plussaa aktiivisesta päivityksestä. Sen ansiosta tulee käytyä lähes päivittäin sivulla katsomassa onko tullut uutta kirjoitusta. Ei siis mitään painostusta tiukkaan kirjoitustahtiin, mutta kiva kuitenkin että jaksat kirjoittaa niin usein ja blogi pysyy paremmin mielessä, kun ei tule kovin pitkiä taukoja.

   Tykkää

 26. Iida sanoo:

  Vilkuilin blogia jo silloin tällöin aiemminkin, mutta raskaus uutisen myötä olen alkanut seuraamaan aktiivisesti. Itsellä 30+5 ja kiinnostavaa lukea raskausjuttuja kun itselläkin esikoinen tulossa :).

  Tykkää

 27. Jaana sanoo:

  Moikka Marissa!
  Oon seuraillut sua jo pitkän tovin, en kyll kuollaksenikaan muista kuinka kauan, mutta kauan! :D Aikoinaan sain ja saan siis edelleenkin ihan älyttömästi voimaa ja motivaatiota sun teksteistä! Muistan kuinka onnellinen olin kun löysin sun blogin ja olit kirjoitellut paljon syömishäiriöjuttuja. Olin silloin itsekkin kyseisessä koukussa, ja olin juuri sen itsellenikin myöntänyt. Koukutuin siis blogiisi samantien ja aivan kuusnolla eikä paluuta ole :D Ja nyt kun ollaan miehen kanssa yritetty muutamia kuukausia lasta, niin kuinka ollakkaan sinä ihana olet tullut raskaaksi ja kirjoittelet raskaujuttuja, ihan parasta! :D En mä oikeestaan löydä tarpeeks kauniita ja positiivisia sanoja kuvailemaan sua ja sun blogia, mutta voin aina (taas) nöyrimmin kiittää, että olet olemassa <3

  ps. hauska, kun viimeks kommentoin sulle niin siinä kommentin yhteydessä kyselin sulta että pystytkö nykyisin tulla raskaaksi, johon vastasit "periaatteessa voivasi", niin enpä olis uskonut että sulla jo pikku herra asusteli vatsassa :D kyllä tää on yhtä sattumusten tietä xd

  Tykkää

 28. Jaana sanoo:

  Niin ja unohtui sanoa, että sun useat tekstit ovat kivaa ja kiinnostavaa luettavaa, mutta kyllähän yllättäen kivointa on tällä(kin) hetkellä lukea itsensä rakastamisesta, terveellisesti (ennen kaikkea mielelle terveellisestä) syömisestä ja liikkumisesta ja raskausjutuista! :)

  Tykkää

 29. Neea sanoo:

  Aivan älyttömän hyvä blogi! Tykkään ihan hirmusesti sun aurinkoisesta olemuksesta ja ihanista kirjoituksista. Sun positiivinen asenne saa hymyilyttämään pitkään (:

  Blogisi löytäminen oli mulle oikea onnenpotku! Nyt muistan taas huolehtia liikunnan sekä elämästä nauttimisen tasapainosta ja olla stressaamatta sen suurempia. Kiitos paljon!

  Tykkää

 30. Paula sanoo:

  Heippa Marissa! Oon lukenut blogiasi jo ainakin kaksi vuotta ja viihtynyt äärimmäisen hyvin sen äärellä. Muistan viime keväältä, että ensimmäisenä aamulla aina viimeistään työmatkalla tarkistin, että onko tullut uutta postausta, josta saisi taas iloisen alun päivälle. Uskomaton positiivisuus- ja energiapommi olet, jatka samaan malliin! :) Onnea tulevasta vauvasta myös, olette ihania!

  Tykkää

 31. Kati-Laura sanoo:

  Törmäsin suhun instagramissa ja hetken siellä seurattuani llysun myös tänne blogin puolelle. Sun blogi on kiva sekoitus äitiyttä, liikuntaa, terveyttä ja ihanan positiivisia juttuja. Mun oma tyttö synty 11/2016. On kiva seuraa millasta arkea on toisessa samassa tilanteessa olevassa perheessä.

  Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: