Jos olette jotenkin onnistuneet saamaan sellaisen kuvan, että arki on edelleen todella vauhdikasta ja teen ja menen minkä ehdin, niin nyt on aika järisyttää maata allasi ja paljastaa, että se taitaa olla vain tuulesta temmattu mielikuva. Kääk, siis mitä? Nojoo, ehkä jonkun mittapuussa voin olla ahkera ja aikaansaava, mutta näin omaan normaali aktiivisuuteeni verrattuna olen yksi laiskamato koko nainen. Ja no syykin nyt on ihan selkeä, se on tää maha ja muu vähän löllykkä olotila, joka sen tekee. Vie mun voimani ja pistää mut lepäämään normaalia enemmän. Ja hyvinhän tässä tiedetään, että se olotila johtuu tuosta yhdestä parikiloisesta asukista, joka mahassa tekee itselleen jatkuvasti enemmän ja enemmän tilaa. Yrittää kasvaa, että pääsisi ulos. (Pian onneksi pääseekin, woohoo!)

Tein tänään pitkän, noin 8 kilometrin kävelyn pitkin rantaa ja mulla tuli jotenkin ihan kamala hinku juosta. Olisin halunnut lähteä erään naisen perään, joka juoksi mun ohitseni sellaista mukavan letkeää juoksutahtia. Kuunteli musiikkia ja hymyili, kun katsoin kohti. Naisen ponnari heilui askelten tahdissa ja kun jäin siihen perään löntystämään omaa hidasta askellustani (vauhti tällä hetkellä lenkeillä noin 5 km/h) niin kyllähän siinä vähän tuli sellainen haiku. Eikö vois jo päästä vauhtiin? Koska täää mateluaika on ohi? 

Eilen tein muutaman spurtin mäkimaastossa, mutta nekin tosi rauhassa ja niin, etten aiheuttaisi keholle liikaa tärinää. Spurtit tuntuivat hyvältä. Yritän välttää liikaa kehon rasitusta ja mikään äkillinen liike ei tunnu hyvältä tällä hetkellä. Mulla ei ole vieläkään ollut supistuksia ja olo on oikestaan aika todella hyvä, mutta se luultavasti myös johtuu siitä, että osaan ottaa rennosti. Ja niin no, jokaisen keho reagoi eri tavalla. Juoksua en tahdo esimerkiksi harrastaa, koska en tahdo ottaa sitä riskiä, että lapsi kärsisi hapenpuutteessta ja kävisi jotain ikävää. Uskon, että ihan tavallinen peruskunto on hyvä pitää yllä ja siksi kävelen paljon. Ei se siltikään korvaa kaikkea sitä muuta treeniä mitä mun kehoni tahtoisi tällä hetkellä kovasti tehdä. Se kun niin kovasti ikävöisi tanssimista, salitreenejä, juoksua, pomppimista ja ties mitä muuta. Oikeastaan se ikävöi ihan kaikkea, mistä tulee kunnon hiki ja sykee pomppii tappiin!

IMG_0595

Tämän kuvan tyttöä ja sen aktiviista otetta arkeen on vähän ikävä. Aika paljonkin oikeastaan ;)

Mulla on oikeasti ihan järisyttävän järkyttävä ikävä treenien pariin. Mä ikävöin ihan hulluna sitä, että saisin vetää itseni ihan piippuun ja rasittaa itseäni niin, että jalat ei kanna alla. Heh, kai sitä tekee nytkin, mutta vaan vähän eri tavoin. Tämä ikävä polttelee mieltä juuri nyt enemmän kuin pitkään aikaan ja se johtuu siitä, että voimia kyllä olisi, mutta ei kehoa joka tekisi ne asiat joita sen toivoisin tekevän. Vaikka tämä raskausaika on ehdottomasti parasta aikaa mun elämästäni tähän mennessä, niin tottakai sitä saa välillä vähän ikävöidä sitä omaa, toimivaa kehoa. Sitä, joka voi tanssia ilman että masuun sattuu ja sitä joka voi pomppia ilman pelkoa, että jotain ikävää tapahtuu. Se keho on juuri nyt suorittamassa ihan toisenlaista tehtävää, nimeltänsä pienen ihmisen kasvatus. :)

Onneksi se ikävöity keho on mulla takaisin ennen kuin ehdin edes vuotta viettää loppuun. Että ei tässä kauaa enää ikävöidä. Paitsi ehkä syyskuussa sitä kadonnutta masua… Jep. Sen silittelyä ja peilistä ihastelua tulee syyskuussa aivan varmasti kova ikävä. ;)

IMG_9623

Taidan laittaa nyt lenkkarit jalkaan ja lähteä tuonne helteiseen ilmaan kävelemään. Ulkona ei ole oikein malttanut olla, kun on niin kuuma, mutta kävellessä sentään vähän tuulee ja on mukava haukata happea. Jos sitä muutaman kilometrin kävelisi, niin saisin hetkeksi taas tätä kehoon pakkautuvaa energiaa pois omaa mieltäni rasittamasta. Ehkä ajatuskin kulkisi taas selkeämmin?

Ihanaa alkavaa viikkoa teille kaikille! 

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: