Rakas päiväkirja, en oikein tiedä miten aloittasin nämä sanat. Tiedäthän sinä minut, on aina niin paljon asioita joita sanoa. Yritän löytää sen punaisen langan, mutta lopulta lipsun kertomaan kaikesta vähän jotain ja lopputuloksena kukaan ei ymmärrä mitään siitä mitä yritän sanoa. Vaikka eihän se ole päiväkirjan tarkoituskaan, eihän? No mutta kuitenkin. Tahdoin vain heti sanoa sen, miten paljon tästä kesästä nautin. Kaikesta mitä on tapahtunut, kaikesta siitä mitä vielä ehtii tapahtua ennen kuin kesä on ohi. Koska huomasitkos, on jo elokuu! En huomannut itsekään, kunnes sen eilen joku kovaan ääneen päätti ilmoittaa. Kertoi samalla että kesä on ohi. No, eihän se nyt millään ole. Kesä on vielä kauneimmillaan ja niin paljon on edessä. Eikös kesä usein jatku melkein pitkälle syyskuuhun? 

IMG_0150

Kesän kivoimmat kipparilöydöt. Miten hassu pallohame <3

Kun tänään sain itseni hereille, oli mulla jotenkin sellainen ihan käsittämättömän onnellinen olo. Meillä oli Villen kanssa super hienoa kevät yhdessä reissaten, mutta siihen vielä päälle tämä kesä. Huh, miten kaikki vaan voikaan olla näin helppoa ja ihanaa? Stressi ei tunnu missään ja vaikka jotain ikäviä asioitakin on ympärillä tapahtunut ja elämä nyt on aina vähän sellaista episodista toiseen seilaamista (eiköhän kaikilla vähän ole?) niin silti hymyilyttää vain koko ajan. Aika rankka väsymys painaa näin viimeisellä kuukaudella raskaudessa päälle, mutta en viitsi antaa senkään häiritä. Kaikki vaan tuntuu nyt niin super hyvältä. Tää kesä tuntuu upealta!

Sanokaa muuten mitä sanotte, mutta musta Suomen kesä on kaueneinta mitä on. En ikinä ymmärrä sitä marmatusta Suomen kesästä ja naureskelua meidän säille, kun oikeasti ne ovat ihan omaa luokkaansa ja moni olisi kateellinen siitä mitä meillä täällä on. Meillä ei ehkä mittari ponnahda joka päivä 35 asteeseen ja varmaa aurinkoa ei ole, mutta missä oikeastaan onkaan? Meillä on silti niin super ihanat maisemat täällä Suomessa, että niistä saa moni olla kateellinen. Ilmastokin on musta ihan täydellinen, välillä vähän sataa että marjat kasvaa ja ilma raikastuu ja välillä aurinko paistaa niin, että nassu saa vähän sopivaa väriä. Että eikös sellainen kesä ole ihan täydellinen? :)

Suomen kesä <3 

IMG_0074
IMG_0115 IMG_0129 IMG_0032 IMG_9900IMG_0097 IMG_9921

Elokuu tulee meillä olemaan ihan varmasti jännittävä, sillä se sisältää ainakin yhden muuton (Helsingistä takaisin Espooseen, jaiks!) ja mistäs sitä koskaan tietää, jos vaikka onnistutaan saamaan myös yksi uusi perheenjäsen tähän maailmaan tämän kuun aikana. Jännittäviä aikoja tässä jokatapauksessa elellään, niin jännittäviä etten melkein malta nukkua ;)

Kirjoittelen enemmän raskausajan kuulumisia ensi kerralla, nyt pieni aamulepo ja sitten pihalle hetkeksi haukkamaan happea.

Eloisaa elokuuta meille kaikille! :)

4 kommenttia artikkeliin ”Tämä kesä

 1. Outi Karita sanoo:

  Toitpa hymyn huulille :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Muisk <3

   Tykkää

 2. Laura K. sanoo:

  Sinusta tulee kyllä mahtava äiti! Omaat niin hienon asenteen elämää kohtaan :)!

  Tsemppiä loppuraskauteen <3

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Voi kiitos Laura, kauniisti sanottu <3

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: