Moi taas! Tajusin juuri, että en oo pitkään aikaan jakanut teille mitään omia kokkailuja tai reseptejä, vaikka ennen sitä tuli tehtyä useinkin. Tajusin tosin samalla mistä se kaikki johtuu. Siitähän se varmasti, että ollaan lähes vuoden päivät oltu asumassa vähän siellä sun täällä, ilman kunnon keittiötä ja omaa kotia sitä ei oikein innostu kokkailemaan ja kaikki mitä tekee, on aina vähän niin ja näin. On tässä tullut kaikenlaista tehtyä, mutta koska tilat on aina olleet vähän rajalliset, ei niistä ole jaksanut eteenpäin aina kertoa.

No, onneksi muuton myötä asiat tulee varmasti muuttumaan sillä meillä on tulevassa kodissa suuri ja aivan ihana keittiö. Apua, en malta odottaa! Esittelen sitä varmasti teillekin heti, kun ollaan päästy asettumaan uuteen kotiin ja olen saanut kaikki olennaiset keittiöhärpäkkeet paikoilleen. Odotan jo niin kovasti, että pääsen laittamaan omat purnukat juuri oikeille paikoilleen ja jokainen ainesosa on kaapissa omalla kohdallaan. Ah, oma koti. Pitkästä aikaa! <3

Tänään mun pitää kuitenkin pitkästä aikaa vinkata teille yhdestä tosi ihanasta grilliherkusta, jota tehtiin viime viikonloppuna. En tiedä ootteko kovia grillailemaan, mutta koska tässä on vielä paljon kesäpäiviä ja mökkireissuja jäljellä, niin hyvin ehtii vielä lämmitellä grilliä ja tehdä muutamat uudet kokeilut lautaselle.

Oottekos kokeilleet koskaan tätä?

IMG_0135

Tämä on yhden ystäväni vinkkaama herkku, joka itseasiassa sopii myös tulevaan syksyynkin todella hyvin. Makea herkku, jossa ei raaka-aineita ole liikaa ja valmistus on ihan jokaiselle varmasti helppoa.

Banaaniin leikataan viilto keskelle, sisälle laitetaan pari palaa suklaata ja koko komeus menee sellaisenaan grilliin. Siellä se sitten köllöttää noin viisi minuuttia, joskus vähän kauemmin. Kuitenkin niin kauan, että banaani pehmenee ja suklaa ehtii sulaa!

Niin ja kun banaanit sitten ovat valmiita, syödään ne esimerkiksi vaniljajäätelön kanssa. Yksi banaani on juuri sopiva yhdelle hengelle, mutta oon mä nähnyt joskus, että joku voi syödä näitä useitakin peräkkäin, hih. Pelkästäänkin tämä on todella hyvää, mutta kyllä se jäde tuo siihen sopivasti raikkautta.

Jos olet vielä kokeillut, niin nyt viikonloppuna on hyvää aikaa säädellä grilliin lämpöä ja kokeilla tätä helppoa jälkiruokaa. Maistuu varmasti ihan jokaiselle :)

Bon apetit!

3 kommenttia artikkeliin ”Helppo grilliherkku banaanista!

 1. Kristaa sanoo:

  Ihan Vakkari grilliherkku herkutteluhetkiin meillä! Vielä mitä mustemmaks banskun grillaa, sen parempaa se on, kun suklaa kunnolla sulanut ah ja nam:)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kyllä, just niin! Kunnon mustuneet banskut ja maistuu niin super makealta. :)

   Tykkää

 2. Jonna sanoo:

  Nam, nää on pakko testaa !

  Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: