IMG_0254IMG_0232
IMG_0241IMG_0236IMG_0247IMG_0208IMG_0196

Niin se hurahti taas yksi pitkä viikonloppu ohitse ja aloitellaan jo uuttaa maanantaita. Saatiin viettää muutama päivä mökkeillen, kun saatiin kutsu kavereiden mökille Saimaalle nautiskelemaan rennosta olosta ja loikoilusta. Okei, kyllä siellä tuli myös vähän ulkoiltuakin sienimetsällä, mutta kun satoi lähes koko ajan, viihdyttiin me kaikkein eniten sisällä korttipelien parissa. Ja minä useilla päiväunilla, hehe. Tänään alkaa muuttorumba, joten ihan oikeaan kohtaan tuli tämä rento viikonlopun vietto. Nyt on syöty hyvin, nukuttu kunnon unia ja saunottu hyviä löylyjä. Teki hyvää!

Laskettuun aikaan on enää kuukausi ja siksipä meidän mökkireissut jää vähän vähemmälle, niin tai ainakin pitkät automatkat. Meillä on tässä lähempänäkin mummolla mökki, katsotaan jos siellä pääsisi vielä elokuussa käymään. Mökkeily on tuntunut tänä vuonna niin ihanalta, että melkein jo ikävöin takaisin järven rantaan. Mutta vain melkein. Paljon enemmän ikövin nyt omaa kotia ja sitä muuttoa, joten on super kivaa lähteä pian hommiin. Siksipä nyt nousekin ylös ja lähden pakkamaan viimeisiä tavaroita laatikkoon ja kohti uutta kotia. Huomenna lisää kuulumisia muuttolaatikoiden keskeltä. :)

Energistä maanantaita meille kaikille! 

Yksi kommentti artikkeliin ”Kesän viimeinen pitkä ajomatka

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: