Jo kuudes aamu, kun herään vajaiden unien jälkeen ja on enää mahdotonta saada unesta kiinni. Oonkin elänyt pienoisessa sumussa viimeisen viikon, sillä jostain ihmeen syystä mun silmäni eivät suostu nukkumaan. Mieli on aivan levoton, ajatus harhailee ja olen vähäsen höntin oloinen jatkuvasti. Tosin sitä en tiedä oonko normaalistikin, hehe. Mietin tuossa, että voisiko tämä johtua muutosta ja siitä, että en osaa rauhoittua ennen kuin kaikki on hoidettu kuntoon? Menen ylikierroksilla innostuksesta? Vai onko mun keho valmistamassa mua tuleviin vähiin uniin ja kertoo, että tällaista se sitten vauvan kanssa on. Valvomista ja lisää valvomista, kun pitää herätä imettämään. :)

Vaikka oonkin ollut ihan super väsynyt viime päivinä, niin eilen se kaikki kuitenkin katosi sekunneissa, kun sain ihmetyksenä oveni taakse pari ihanaa ystävääni, jotka tulivat yllättäen hakemaan mua vauvajuhliin. Siis mun omiin juhliin, joista en tiennyt mitään etukäteen. Tai no, en sitä siinä ovella tietenkään heti tajunnut ja olin enemmänkin kuin vähän höhlän oloinen, kun avasin oven, mutta niin sitä sitten lähdettiin juhliin. Itkin jo ensimmäisellä minuuttilla ja niin itkin illallakin kun menin nukkumaan. Oli ihana päivä ja miten kaunis ajatus, että mulle ja Allulle haluttiin järkätä omat juhlat. <3

DSC06387 IMG_8107IMG_8106 DSC06409 DSC06413 (1) DSC06463 DSC06496 DSC06493 DSC06490 DSC06475 DSC06520DSC06430Paras sunnuntai pitkään aikaan, en voi edes kuvailla miten hyvä olo kaikesta tästä tuli. Rentoa yhteistä aikaa, hyvää ruokaa, lahjoja ja sainpa vielä nautiskella jalka- ja kasvohoidosta. Niin ihanaa!

En osannut tosiaan edes arvata, että mulle pidettäisiin vauvakutsut, kun en sellaisista juurikaan mitään edes tiedä, mutta olihan tämä ihan super hauska ylläri. Nyt mullakin on oma vaippakakku (hah!) ja  Allukin voi turvallisesti alkaa syntymään, kun sen juhlat on nyt olleet. ;) Että tervetuloa vaan maailmalle poitsu, täällä sua odotellaan!

Kiitos juhlista, onpa onnellinen olo <3

9 kommenttia artikkeliin ”Yllättävät ja tunteita herättävät vauvajuhlat

 1. Outi Karita sanoo:

  Hih, oli niin ihana yllättää sut jälleen ja olla sun ja Allun päivässä mukana <3

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Yllättäminen on niin kivaa, ja varsinkin mun puoleltani tällä kertaa ;) <3

   Tykkää

 2. Elina sanoo:

  Ihana nähdä, miten sä hehkut. <3 Mä muistelen eilistä vielä varmasti pitkään.

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Samat sanat, ei varmasti unohdu ihan nopeasti nämä hetket. Kiitos vielä <3

   Tykkää

 3. millamainen sanoo:

  Mä näinkin jo FB:sta nää kuvat! Aivan ihanan hellyttelypäivän sait! Oot onnekas <3

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Niinpä, ihan super onnekas!! <3 :)

   Tykkää

 4. Mia sanoo:

  Heippa jälleen!

  Näytät erittäin ihanalta ja onnelliselta kaikissa kuvissa. Ja niin näyttävät sinun ystävätkin. Teillä on varmasti ollut erittäin mukavat vauvajuhlat :) Itse sain myös kokea aivan ihanat yllätys vauvajuhlat ja silloin oli myös erittäin onnellinen olo, joten uskon että sinullakin on ollut.

  Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: