Saanko paljastaa yhden jutun? En tiedä muistaako teistä siellä kukaan, kun ostin tämän kuvassa näkyvän mekon toukokuussa Portugalista? Oltiin siellä Petran ja Villen kanssa ostoksilla, kun iskin silmäni tähän kauneuteen ja voi siskot ja veljet sentään, se oli heti menoa. Rakastuin tosissaan heti ensimmäisellä katseella. Tuijotin mekkoa pitkään ja vaikka tiedostin, että mun ei olisi pitänyt ostella mitään ”turhaa” matkan aikana, niin olihan sitä pakko kokeilla.

Voi kunpa se olisi myös täydellinen mun päälläni! Voi kunpa!”
IMG_8052

Ja niin se sitten oli. Vatsa oli jo hieman pyöristynyt, olin raskauden puolessa välissä, joten se puristi vähän masusta. Muuten se oli ehkä ihanin koskaan, enkä olisi malttanut millään jättää sitä kauppaan. No, mihin se paljastus sitten liittyy? Ei, ei siihen, että rakastuin tähän mekkoon ensilmäyksellä, vaan siihen mitä tarkoitusta varten sen ostin. Ristiäisiä. Heh, tiedän, että se oli ehkä hieman liian aikainen hankinta. Moni voi nyt vähän nauraa hihaansa, mutta kyllä, ristiäisiä ajatellen tämä lähti mun matkaani. Oli se mustakin vähän hupsua, mutta ei voi mitään. Oli yksinkertaisesti pakko.

Tosiasia on se, että en tahdo koskaan ostella asioita turhaan ja tarvitsin kai itselleni syyn, miksi tämä mekko piti saada kotiin. Ja no, koska ristiäiset ovat joskus syksyllä, niin miksi en voisi haaveilla, että tämä silloin mahtuisi mun päälleni? Se jää nähtäväksi, että jääkö mekko jostain ikävästi kiinni ja joudunko hankkimaan uuden mekon, mutta se on sen ajan murhe. Ainahan sitä voi ommella saumoja uusiksi tai keksiä jotain muuta päälle.

Sellaista rakkautta tällä kertaa. Ristiäisiä odotellessa siis! ;)

6 kommenttia artikkeliin ”Rakkautta ensisilmäyksellä

 1. Salla sanoo:

  Tuo on nätti mekko ja sopivasti syksyiset väritkin vielä. Toivottavasti mahtuu päälle! ;)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Toivotaan ;)

   Tykkää

 2. Outi Karita sanoo:

  Ihastelin ja hypistelin muuten tuota mekkoa viikonloppuna. Se tosiaan on todella kaunis! :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Iik, pitää kyllä pian hakea se Petralta kotiin turvaan. Että pääsen mäkin ihastelemaan sitä pitkästä aikaa!! :)<3

   Tykkää

 3. Hanna_ sanoo:

  Muistan! Aivan ihana mekko <3 Hyvä että löytyi syy ostaa :D

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Hih, oli kyllä hyvä syy. Nyt jännityksellä odotetaan kuinka käy ;)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: