Eilinen aamu ei ollut kaunein, se ei ollut täynnä auringon säteitä eikä ainakaan hyvien unien tuomaa virkeyttä. Päinvastoin oikeastaan. Ulkona oli sateisen sumuista ja nukuin katkonaista untani aina kahdeksaan saakka. Villekään ei kuulema ollut uskaltanut nousta vierestä ylös, kun kerrankin nukuin niin pitkään. Oivoi, olipa kivasti ajateltu. Se taisi tajuta, että oon taas yöllä ollut tunteja hereillä ja kun kerrankin aamulla nukuttaa, niin on ihan kiva myös nukkua. Edes sitten katkonaisesti.

Vaikka herätys oli hidas ja silmät taisi jäädä mun noustessani sänkyyn nukkumaan, niin päivä lähti käyntiin heti vauhdikkaasti. Oli käytävä labrassa antamassa muutama näyte ja sen jälkeen olin suuntaamassa ystäväni luokse aamiaiselle. Lähtiessä olinkin ihan super väsynyt, mutta jo muutaman minuutin jälkeen aloin heräillä. Ulkoilma aina kummasti piristää, satoi tai paistoi!

IMG_0429Eilisestä aamusta ihanan teki se, että vaikka itse olin kuin kalpea haamu vaisulla hymylläni, oli ympäristö aivan muuta. Yllätyin siitä, miten hyvällä tuulella kaikki vastaantulijat tuntuivat olevan. Rapussa uusi naapuri moikkasi ja avasi oven, kadulla kävellessäni eräs nainen hymyili puhuessaan puhelimeen ja sai mutkin hymyilemään. Kun pääsin labraan pisteltäväksi, oli mua vastassa ihana täti, joka oli maailman ystävällisin ja mukavin, kyseli kuulumisia ja toivotti tsempit loppuraskauteen. Tämän jälkeen kävin koukkaamassa kahvilasta kofeiinittoman kahvin (teki kerrankin pitkästä aikaa kahvia mieli, jes!) ja siellä oli tuttu barista vastassa. Tai siis ei oikeasti tuttu, mutta hymystään ja hyvästä asenteestaan tuttu. On aina yhtä kohtelias, sellainen oikealla tavalla hyvä asiakaspalvelija. Tietää, että saa hyvää palvelua ja mukaan tarttuu energiaa muustakin kuin siitä kahvikupista.

Siinä mä sitten kävelin kahvini kanssa bussiin ja köröttelin ohti ystäväni asuntoa, jossa kuulema olisi ihana aamiainen tarjolla. Olin jo tässä vaiheessa yhtä hymyä koko tyyppi, sillä musta tuntui että kaikki se hyvä tuuli mitä ympärillä näkyi, tarttui vahvasti muhunkin. Ja tottakai annoinkin tarttua.

IMG_0430Jos aamu oli eilen onnistunut tuntemattomien ihmisten luoman hyvän fiiliksen suhteen, niin aamiainen ystäväni Julian luona nosti sen vielä potenssiin kymmenen. Ihanan aamiaisen lisäksi sain myös uutta puhtia syksyä varten, sillä vaikka en smoothie ihminen olekaan, olen päättänyt niitä opetella tekemään. Syksyllä meidän pienessä perheessä saa luvan alkaa pienoinen vitamiinikuuri ja mikäs olisikaan parempi tapa aloittaa se kuin ottaa kuvioihin mukaan tehoshotit. Siihen tarvitaan vain hyvä blenderi ja kaapit ja pakastin täyteen hyviä makuja.

Kerron myöhemmin lisää suunnitelmistani keittiöön, jokatapauksessa eilisen aamun herkut olivat taas yksi loistava syy kävellä pian elektroniikka ostoksille. Yksi Kenwoodin blenderi asuttaa pian meidän keittiönpöytäämme, siitä olen satasella varma!

IMG_0434

Tämän aamun postaus on hyvä päättää tähän kauniiseen kuvaan eilisen smoothiesta, joka ei ainoastaan ollut namin makuinen, vaan myös todella kaunis ulkonäöltään. Ehkäpä itsekin pian osaan tehdä yhtä kauniita annoksia, tai ainakin voin yrittää opetella :)

Hymyjen täyteistä aamua meille kaikille! 

Yksi kommentti artikkeliin ”Sun hymysi tarttuu muhunkin

  1. Sanna sanoo:

    Osaatko sanoa, mitä kaikkea tuossa smoothiessa oli? Näyttää hyvältä. :)

    Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: