Kello on 7:25 ja loikoilen tässä vielä ihan rauhassa sängyssä. Oon siirtänyt nousemista jo pitkään, koska en saa millään mieleeni mitä haluaisin tänä aamuna syödä. Vaihtoehtoja tuntuu olevan aivan liikaa (kyllä on mulla taas suurikin ongelma, hah!) ja en saa mieleeni yhtään oikeanlaista makua jota tekisi mieli. Oon tunnustellut ajatuksiani ja pähkäillyt, mutta ei. Mikään ei nyt oikein nappaa. Eikä samaa aamiaista voi koskaan syödä kahdesti peräkkäin, ei ainakaan jos kysytään mun aamusuultani. Vaihtelua pitää olla. Ja usein.

Tässä muutama viime aikojen aamiainen. DSC01046 DSC06547

DSC06562 DSC06596

Kuten voi huomata, on kulhoaamiainen tässä talossa se kaikkein suosituin. Rahkasotkuja, tuorepuuroa, kaurapuuroa, mannapuuroa, marjoista tehtyä puuroa, jogurttia härpäkkeillä… Ei ole rajoja mitä kulhoon aamuisin pistäisi, makuja on niin monia ja juuri aamuisin on niin kova nälkä, että se kulho tyhjenee aivan varmasti aina vauhdilla. Sen lisäksi olisi vielä ihan mahdoton määrä erilaisia omeletteja mitä voisi tehdä tai syödä vaikka jotkin herkkuleivät kunnon täytteillä. Tai jopa ihan leipoa leipää. Niin tai hei, nythän on viikonloppu, mitäs jos tekisi banaanilettuja? ;)

Tämän aamun positiivinen ongelma tuskin kestää kovin pitkään, pitää vain nousta avaamaan jääkaappi ja ottaa esiin jotain mitä eniten tekee sillä sekunnilla mieli. Ehkäpä tuo miehenköriläs myös sanoo oman sanansa kun herää vihdoin kauneusuniltaan, jos sillä olisi vaikka joku suurikin ajatus tämän lauantain energisestä aamun starttaavasta kulhosta. Toivon ainakin niin.

Mitäs siellä syötiin tänä aamuna? Ihanaa ihanaa lauantaita kaikille! <3

6 kommenttia artikkeliin ”Liikaa vaihtoehtoja!

 1. miltsu sanoo:

  tuo on paha pulma :D itsellä se ei tuu onneks koskaan aamusin sillä aamupalaa en vaihtele koskaan (okei lomat ja hotellit erikseen). iso lautanen kaurapuuroa kesolla, kulho marjoja, muutama riisikakku leikkeleineen ja kuppi kahvia. ja sama illalla :D

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Hehe, voi mä ymmärrän hyvin tuonkin! Sitä niin helposti rutinoituu tiettyyn aamiaiseen ja varsinkin silloin, jos on kiireisiä aamuja ja lähtöjä. Mullakin joskus on ollut niin, mutta nykyään kun on aikaa, huomaan että on jopa ihan oikeasti usein valinnan vaikeuksia. Niin hassulta kun se itsestäkin kuulostaa :D

   Tykkää

 2. Kristaa sanoo:

  Itellä lähes joka aamu puuroa eri variaatioilla. Tänään oli samettista valkuaispuuroa kera mustaherukoiden, raakakaakaonibsien ja siementen. Ja päällä ruokalusikallinen jugurttia..ah ja nam <3 puuro on parasta!

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Puuro on ikuisesti pop, sanoi kuka tahansa mitä tahansa :D NAM! <3

   Tykkää

 3. Susan sanoo:

  Meillä on ihan aina, vuodesta toiseen sama aamiainen :D Maustamaton jugu, turkkilainen jugu, hedelmiä, marjoja, siemeniä, pähkinöitä ja soijalesitiinirakeita. Mulla on vielä kylmäpuristettua rypsiöljyä loraus vauvaa varten. Marjoja ja hedelmiä vaihtelemalla saa välillä muutosta, mutta kun tämä on vaan niiiiin hyvää, ettei muuta voi aamulla syyä! Olin niin onnellinen lomareissulla Uppsalassa, kun sieltäkin löytyi aamiaiselta juuri samoja aineksia. Voiko se olla niin, että vaihtelu ei virkistä? :D

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   No mutta voihan se hyvin olla niinkin!!! Eli toisinsanoen ollaan toisistamme tämän suhteen täysin vastakohdat :D Vaikka olisikin jotain juttuja mitä voisin syödä joka aamu, niin välissä pitää aina tehdä jotain muuta ja palata sitten siihen toiseen makuun. Vaikka myönnän mä, että kyllä joskus työssä käydessä on ollut tosi rutinoituneita ne aamiaiset. Varmasti tulee syötyä myös samoja juttuja ja sitten kun on aikaa, niin mielellään vaihtelee koko ajan aamiaisia.

   Niin ja hei aivan ihanasti puhuit sun aamiaisista! Mulla tuli heti kauhea ikävä aamua. Oispa jo huominen aamu ja aamiaisen aika :D <3

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: