Moi taas! Täällä alkaa olla jo vähän terveempi olo ja mielikin alkaa vihdoin taipua siihen uskoon, että tästä kuumeilusta selvitään hengissä. Vakaasti nimittäin vielä eilen uskoin (tai uskottelin itselleni?), etten ikinä nouse sieltä kipuilun keskeltä ja tulen aina olemaan yhtä heikko. Flunssan nakertaessa mun voimiani olin jotenkin niin ahdistunut siihen jatkuvaan makoiluun, että todella uskoin taudin jatkuvan ikuisesti. Että niistäisin talon täyteen räkärättejä ja lopulta olisin liimautuneena kiinni sängyn pohjaan niin, ettei mua saa sieltä enää ylös koskaan. Enkä halunnut edes nousta. Olin aivan voimaton.

Noh, onneksi tuli tämä ihana sunnuntainen aamu ja sain vihdoin todeta olevani terveempi. Kuume oli laskenut, happi kulki keuhkoista ja kurkkuunkaan ei enää koske. Se siitä ikuisesta sairastelusta siis, hahaa. Hassua miten mieli voi niinkin nopeasti mennä aivan solmuun, vaikka kuinka tietäisi, että se sairastaminen kestää vain hetken. Nyt hihkun taas iloa siitä, että parin päivän päästä pääsen ulos aurinkoon nauttimaan raikkaasta ilmasta. :)

Monien nukuttujen päiväunien välissä on ollut aikaa selailla kuvia kännykästä ja niitä katsoessa havahduin taas siihen, miten nopeassa ajassa elämässä tapahtuu muutoksia. Tässä muutama kuva viime syyskuulta, kun oltiin kolmen viikon reissulla saarihyppelemässä Kreikassa. :)

IMG_3201IMG_6084

IMG_1412IMG_2248IMG_1807 IMG_2455

Vuosi sitten koin olevani onnellisempi kuin koskaan, mutta tänään voisin käyttää ihan samoja sanoja. Ilmeisesti onnellisuuden määrä vain lisääntyy, vaikka juuri sillä tietyllä hetkellä kuvittelisi kupin olevan jo ääriään myöten täynnä niitä oikeita tunteita. Jostain niistä tunteita tulee aina vaan lisää. Sitä oppii uutta, kasvaa, kokee ja kehittyy. Näkee missä sydämen kuuluu olla ja kenelle sen kuuluu sykkiä.

On sitä ilmeisesti aika onnekkaassa asemassa, kun voi vuodesta toiseen todeta elämän vievän juuri siihen suuntaan kuin sen olisi toivonutkin vievän, vaikkei niistä askelista aiemmin edes osannut haaveilla. Koska ei, en todella olisi vuosi sitten tiennyt, että istun juuri nyt äitiyslomalla. En tiennyt, että olisin edes Suomessa. Suunnitelmat olivat silloin jotain aivan muuta ja niiden eteen oli tehty jo töitäkin. Ja vaikka nekin suunnitelmat olivat parhautta, en kadu että suunta muuttui ja ollaankin menossa kohti jotain aivan muuta. Tämä suunta tuntuu nyt juuri oikealta enkä voisi kuvitella olevani missään muualla. <3

Yks hurraahuuto viime vuodelle ja samalla vielä isompi huuto seuraavallekin. Innolla odotan, että pääsen katsomaan ja kokemaan mitä syksyllä 2017 tapahtuu! :)

2 kommenttia artikkeliin ”Vuosi sitten

 1. Nita sanoo:

  Ihan samoja ajatuksia tuon kipeänä olon suhteen täälläkin! Kahden viikon sitkeä flunssa/yskä vihdoinkin ohi ja ensi viikolla takas treenien pariin – IHANAA! <3 Kun tuo ruokavaliokin vielä kaipaa fiksausta kesän jäljiltä, niin treenien paluu arkeen on todellakin odotettu! :)

  Mulla taas meni suunnitelmat uusiksi syksyn osalta, koska jäin ilman opiskelupaikkaa.. Noh, työt jatkuu kesältä ja avoimen yliopiston kautta alkaa psykan perusopinnot. Meneehän tää näinkin – töitä, opintoja ja treeniä! Ehkä mullekin joskus se opiskelupaikka aukeaa, ja muutamat muutkin asiat ratkeaa! :)

  Nimim. hieman hukassa, mutta kyllä tää tästä

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Se on niin kamalaa, miten pitkään flunssa voi joskus viedä! Pitäisi vielä malttaa kunnolla mieli ja parantua 100 prosenttisesti, koska sitten se tottakai iskee uudestaan jos ei ota iisisti. Onneksi sulla vihdoin koittaa terveemmät päivät, veikkaan että treenit taas maistuu entistä paremmalla innolla ;)

   Voi miten harmi kuulla opinnoista! Onneksi avoimessakin voi opiskella, joten peukku sille! Saat vähän erilaisen alun syksylle ja ehkäpä ne avoimet opinnot valmistaa sua hakemaan uudestaan paremmalla pohjalla :) Uskon vakaasti niin! :)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: