Tänään on meidän beibin laskettu aika, eli mikäli Allu olisi ollut yhtä täsmällinen ja tarkka luvatuista ajoista kuin vanhempansa, olisi hän jo pikkuhiljaa meidän sylissä. Ei siis mitenkään syyllistäen, mutta… Tulisit nyt jo esiin! ;) Eikä ole näkynyt edes minkäänlaisia oireita tai muutoksia olossa, joten taisi mennä pitkäksi tämä odotus meidän kohdalla. Vai ehtisikö tässä vielä lähteä ennen keskiyötä Jorviin synnyttämään? ;)

Viikkoja siis kasassa 40+0 ja tänään on ollut oikein energinen päivä. Ollaan lenkkeilty paljon ja kotonakin oon jaksanut puuhata jatkuvasti jotain pientä. Ville aloitti mulle myös tänään oman synnytysvalmennuksen, pisti nimittäin kyykkäyshommiin. Kuulema olisi tehtävä 1000 kyykkyä päivän aikana, eikä siitä saisi lipsua. Vaikka nauroinkin koko hommalle, niin tein lenkillä sata erilaista kyykkyä ja kävelinkin niin kovaan tahtiin, että jäi moni taakse. Enempää kyykkyjä tuskin olisin jaksanutkaan, mutta onneksi vähän tuli edes tehtyä. :)
img_1359img_1355

Yhdeksän kuukautta on nyt kasvateltu masuasukkia kuvun alla ja tämän hetken olo on yhdellä sanalla kuvattuna reipas. Unettomuus on taas vaivannut ja valvon öitä yksin, mutta onneksi oon saanut nukuttua pari kertaa päikkärit. En ole siis jatkuvasti aivan haamu ja tänään pääsin kunnolla lenkkeilemäänkin piristävien aamu-unien jälkeen. Heti tulee parempi olo, kun saa kropan kunnolla liikkeelle. :)

Mistä tämä kyykkyjuttu sitten lähti liikkeelle? Arvatenkin siitä, että sillä voisi ehkä saada synnytystä hieman vauhdikkaammin alkuun. Hehee. Mulle odottaminen on oikeastaan ihan ok, mitä nyt hitusen jo kaipaan takaisin omaa kehoani ja haluaisin eroon tästä törmäilymahasta. Normaalisti olen todella kärsimätön luonne, mutta ilmeisesti tämän asian  kanssa sitä osaa malttaa mielensä. En siis koe sitä mitenkään ikäväksi, vaikka tässä menisi vielä se kaksi viikkoa. Ehditään vielä hetki nauttia toistemme seurasta kaksin. Myöhemmin ne ajat tulevat varmasti olemaan kortilla. :)

Ville on meistä ehkä se astetta kärsimättömpi ja eilen illallakin se kovaan ääneen yritti masulle jutella, että kuule tulisit jo sieltä ulos. Jotain mantraa se hoki Allulle ja yritti iltalukemisena katsoa netistä ohjeita miten synnytys käynnistetään nopeammin. Tänä aamuna ensimmäinen kysymys herätessäkin oli, että joko tilasin taksin synnärille.. Haha! Ja no, tänään ollaankin sitten kyykkäilty. :D

En oikein usko siihen, että mikään yhtään sen enempää tulee vaikuttamaan synnytyksen alkuun ja siksi en oo lähtenyt testaamaan jokaista vinkkiä mitä netistä löytyy. Oon ottanut niin rennosti koko tämän raskauden, että taitaa se vauva vaan viihtyä niin hyvin siellä masussa, että tulee sitten pois kun on itse valmis. Päivät on mennyt meillä joko ihan vaan rentoillessa ja rauhaisilla kävelyillä. Oon myös kokkaillut hyviä ruokia, leiponut, siivonnut, saunonut ja nautiskellut päivistä kotona. Ulkona on niin hirmu nättiä, että tekisi mieli olla siellä koko ajan. Jos ei jaloilla olo ja lämmin aurinko aiheuttaisi niin kovaa turvotusta, olisin siellä varmaan kaikki päivät ja ihan koko ajan <3

img_1331

Viikko 40+0 ja hymyilyttää!

Olipa hauskaa päästä kirjoittamaan teille näin hyväntuulisia kuulumisia ja huomata, että näinkin reippaassa kunnossa voi olla aivan raskauden lopussa. Vaikka en ole urheillut kuukausiin ja kävelytkin on olleet viime aikoina vähissä, on mun oloni todella vauhdikas ja aikaansaava. Varmaan se kotona puuhailukin on pitänyt virkeänä. Ja no, onneksi oon rauhaton tyyppi muutenkin, ehkä se pitää kuntoa yllä myös vähän vahingossa ;)

Keittiössä odottaa juuri kohonnut pullataikina, josta aion pyöräyttää omenapullia pakkaseen varoiksi vieraita varten. Jos sitä ei sitten Allua ihastellessa ehdi niin puuhastella, niin onpa ainakin jotain itsetehtyä valmiina sulatettavaksi kahvipöytään. Nyt siis leipomaan!

Aurinkoista viikkoa!! <3

6 kommenttia artikkeliin ”1000 kyykkyä!

 1. millamainen sanoo:

  Ei vitsit, miten jännittävää!! Ihanaa, että oot noin hyvinvoiva ja tervehdyit flunssasta. Mä täällä kans oon jo viikon ajan joka aamu miettinyt, että onkohan tänään se päivä, kun oot synnyttämässä! Mukana elän! <3

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   No eikö ookkin! Samalla koko ajan sun h-hetki lähenee, siihenkin enää niin hirmu lyhyt aika. Jänskää!! :) <3

   Tykkää

 2. Elisa sanoo:

  Pakko kommentoida, että kuvista päätellen synnytys voisi olla lähelläkin kun vatsa näyttää laskeutuneen, mutta kuka tietää. ;) Tsemppiä loppu odotukseen ja synnytykseen! Saat pian tehdä elämäsi urheilusuorituksen. :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Niin se taitaa olla, on tuo masu jo vähän valahtanut alaspäin. Vaikka ei ehkä yhtä paljon, kun monilla tuntuu lopussa valahtavan. Ainakin vauva on jo ihan siellä lähtökuopissa, ilmeisesti vain odottaa juuri oikeaa hetkeä ;)

   Kiitos <3

   Tykkää

 3. Anna sanoo:

  Voi rakkaat, täällä(kin) niin jännitetään ja odotetaan!! :) <3

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   <3 Ihan pian!!

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: