No moi vaan maanantai ja auringon täyttämä olohuone! Täällä on herätty puoli kuudelta ylös ja nautittu jopa kummallisenkin pirteästä olosta, vaikka unta on kolmen setin pätkissä takana vain noin viisi tuntia. Jostain se keho ilmeisesti repii energiansa, vaikka unta tulee öisin vähän ja päikkäreitäkään ei aina malta nukkua. Huhu kertoo, että joissakin perheissä on vauvoja, joille uni maistuu pitkiä pätkiä ja he nukkuvat koko ajan, mutta meille saakka se huhu ei oo vielä ehtinyt. Jos tiedätte missä päin se kulkee, niin lähettäkää jooko tännekin. Olis välillä kiva nukkua vähän enemmän ;)

Tänään meillä alkoi ihan uudet kuviot, kun Ville pakkasi tietokoneen mukaan ja lähti kahden viikon isyyslomailun jälkeen takaisin töihin. Pari viikkoa on kulunut ihan liian nopeasti (nyyh!) ja veikkaan, että meillä kaikilla on tässä alussa toisiamme ihan hullu ikävä. Ollaan oltu niin tiiviisti yhtenä porukkana, että eikai oo ihme, jos on hetken aikaa vähän tyhjä olo. Mihin se yksi meistä katosi? Ja onhan sekin vähän epäreilua, että mä saan jäädä kotiin tän meidän herran kanssa ja toisen täytyy tehdä töitä pitkät päivät. Ainakin mulla olisi juuri nyt kauhea olo, jos pitäisi jättää lapsi kotiin ja lähteä johonkin koko päiväksi. Tuskin pääsisin ovesta ulos, kun heittäytyisin eteisen lattialle potkien ja itkien makaamaan, että ei, en lähde mihkään! Ei käy! :D

img_1114

Jatkossa ollaan siis päivät kotona kaksin beibin kanssa, mikä tuntuu oikeastaan ihan mukavalta. Rytmiä meillä ei vielä ole ehtinyt muodostua ja kaikki päivät on yhtä erilaisia, mutta luulisi että tässä muutaman viikon sisällä tilanne vähän muuttuu. Nyt jo pikkuinen on alkanut siirtää nukkumistaan edes hitusen öiden puolelle (jes!) ja päivisin valvotaan enemmän. Koska tässä on vielä paljon opeteltavaa ja omat energiatkin ovat vähäiset, yritän olla järjestämättä liikaa ohjelmaa meille päiviksi, niin saataisiin ensin muodostettua oma arkemme ja sitten vasta tuotua muut menot siihen mukaan. Jännityksellä odotan kuitenkin meidän yhteistä aikaamme kotosalla, aivan varmasti viihdytään hyvin myös kahdestaa tuon nallekarhun kanssa :)

Tälle aamulle ei sen kummepia juttuja ollut mielessä ja sopivasti mun kainalossa makoileva kaverini vaikuttaa siltä, että se kaipaisi taas vähän ruokaa. Kone siis pois ja loppupäivä me vietetään kaksin ilman mitään virtuaalikavareita. Tai no, ehkä ihan vähän netflixiä katsellaan, mutta ei sitten muuta. ;)

Aurinkoa sun viikkoosi! <3

Yksi kommentti artikkeliin ”Erilainen lokakuu

  1. Mia sanoo:

    Heippa!

    Suloinen nallepuku. Meilläkin on tuollainen mutta se on vielä aivan liian iso joten saa nähä milloin sen saan pienelle pukea :) Ihanaa että osaat ottaa herran kanssa rennosti ja olet karsinut ylimääräisen pois. Uskon sen olevan teille hyväksi. Saat nauttia pienestä kunnolla ja levättyä itsekin. Meillä on alusta asti nukuttu yöt hyvin, mutta jos jotain voisin muuttaa tuosta ensimmäisestä vauvakuukaudesta niin juuri tuon että keskittyisin enemmän vauvaan ja kotona olemiseen. Minä en oikein malttanut kotona olla ja väsymys yltyikin aika kovaksi! Ja usko pois niin kyllä se rytmi sieltä ajan kanssa tulee :) Meidän pieni on nyt 2,5 kuukautta ja öisin on jo hyvä rytmi mutta päivät menee miten sattuu. Meillä nukutaan jopa jo omassa huoneessakin yksin. Toivottavasti teidänkin yöt pian helpottaisi! Jaksamisia sinulle ja suloista vauva-arkea :)

    Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: