Hei odota, pysähdy! Mä vaan kertoisin sulle pari ihan nopeeta juttua. Ei ne niin suuria ole, mutta tuli sellainen olo, että tahdon sun silti kuulevan niistä. Jos säkin vaikka innostuisit hetkeksi, vahingossa vaikka. 

Okei. Ensinnäkin. Kaikista makein juttu tällä hetkellä on tottakai tämä syksy. Nyt kun lapsi on kasvanut jo vähän (kolme viikkoa tuli täyteen keskiviikkona, woohoo!) ollaan me ollaan päästy tekemään paljon kävelylenkkejä. Vaikka seinät vähän välillä kaatuu päälle (kaatuis sullakin, jos olisit 24/7 niiden välissä ja puhuisit vain omille humiseville ajatuksillesi) niin jos ulkona viettää päivässä tunnin tai pari, on olo ihan toinen. Siinä muuttuu asenteet ja ilmeet hetkessä, tulee sellainen super voittaja olo. Seinät pysyy pystyssä. 

Ulkoilu on pop, tuottaa nopeasti niitä  #parastajustnyt -fiiliksiä ja isosti. 

img_1139

Toiseksi, vaikka järjestykseen näitä nyt ei oikein voi laittaa, niin sanon sen silti nyt toisena. Parisuhde.  Tässä on nyt ollut vähän kaikenlaista ja arki on mennyt pakkana ihan uusiksi. Se on tuonut ajoittain paineita. Ei, älä ymmärrä siis väärin, ei sellaisia paineita! Oikeastaan ihan hyviä paineita. Pitää oppia kärsivällisemmäksi, tottua olemaan enemmän yksin ja sellaisia juttuja. Siinä samassa pitäisi myös muistaa, että parisuhdekin vaatii huomiota, ei vain se pieni kaveri, vaikka se kaikista rääpälein onkin. Parisuhde vaatii ihan yhtälailla huomiota, pieniä tekoja ja ymmärrystä. Halauksia ja suukkoja. 

Kaikkea sitä on ollut. Me ollaan jaksettu hyvin. Ville on myös jaksanut mua, vaikka pari kertaa oon vähän ollut huonolla päällä. Se on ymmärtänyt. Ja halannut. 

Kuva on otettu tällä viikolla juhlitun korvapuustipäivän kunniaksi. Mekin syötiin niitä silloin, minä jopa kaksi. (Koska ne oli niin pieniä, olisin voinut syödä kolmannenkin!) Tuossa kuvassa se ei näy, mutta vaavi nukkui Villen sylissä ja me saatiin hetki nauttia toistemme seurasta ihan kaksin. Se oli sellainen pieni hetki luksusta arjessa. <3

dsc07165

Tää juttu sun pitää kuulla! Ei siksi, että sekään saisi sulla sukkia pyörimään jaloissa, mutta että säkin voisit ihastua samaan ravintolaan kuin me. Eilen juhlittiin meidän pojan kolmiviikkoisuutta (voiko noin sanoa?) ja syötiin herkut sushit, jotka haettiin Sushi bar & Winesta Fredalta. Oikeasti, paras paikka mistä sushia Helsingissä saa. Palvelukin on just sellaista kun pitää, mutkatonta ja aina siellä hymyillään. Voi tottakai olla, että kuvittelen ne hymyt, koska oon itsekin isona naantalina kun edes mietin niitä susheja. Ne on vaan niin hyviä. 

Tää ilta ansaitsee todellakin #parastanytjust hästägin ja jos saisin päättää, söisin näitä susheja joka päivä. Kotona, kynttilän valossa mahdollisimman usein. <3

dsc07172

Vähän hölmöä sanoa tämä ihan vikana, mutta niin, kaikista isoin ilon aihe on meidän arki tällä hetkellä. Sanoin, että kaikki on muuttunut, mutta se siinä onkin ehkä kaikista parasta. Pitää opetalla ihan uusia asioita itsestään ja samalla pitää oppia tuntemaan se uusi ihminen joka on koko ajan lähellä. Pitää antaa itseestään parasta, jaksaa väsyneenäkin olla hellä.

Arvostan kaikkea mitä tapahtuu juuri nyt, kaikki hetket on tärkeitä. Kaikki tunnit, ne pitkätkin sellaiset. Kotona aika ei tule pitkäksi, enemmänkin aika menee liian nopeasti eteenpäin. Voisiko saada ne kellot jo vihdoin pysähtymään, eikö siitä oo laulettu jo vuosikausia? 

img_1168

Ei mulla oikeastaan ollut mielessä muuta, toivottavasti sait kiinni näistä ajatuksista ja ne sai sullekin jotain tuntemuksia aikaan. Ehkä edes kamalan nälän ja pian haet itsellesi lounaaksi sushia? ;) 

Mitä ihaninta viikonloppua juuri sulle, kuka ikinä oletkin! <3

6 kommenttia artikkeliin ”No niitä siistejä juttuja just nyt

 1. Elina sanoo:

  Voi pystyn niin samaistumaan <3 oon blogia lukenut vasta sun raskauden puolen välin tienoilta ja jäin koukkuun kun näin samoja ajatuksia. Itselläni nyt 11vk vauva ja se tunne kun kärryttelee pitkin syksyisiä teitä tai se tunne kun saa vauvan kanssa makoilla kaksin ja tuijottaa tuota ihmettä<3 tai rauhassa juodut aamukahvit kun ei ole kiire mihinkään tai oman lapsen onnellinen hymy! kaikista näistä hetkistä ja monista muista saa niin paljon positiivista energiaa. Nauti joka hetkestäsi ihanan pienen vauvasi kanssa, tää on vaan niin onnellista ja ihanaa aikaa :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Ah, kuulostaa niin suloisilta ajatuksilta Elina. Aivan varmasti nautin näistä kaikista hetkistä, tiedän nimittäin että aika tulee menemään ihan hurjan nopeasti. Nyt jo menee <3 :)

   Tykkää

 2. Aurora sanoo:

  Niin tuttua! Haluan viipyä kaikissa näissä arjen hetkissä, mitä vauvan kanssa on. Ja just se et samankaltaiset kahden keskeiset ajat on huippuja. Ja just ne pienet sanat ja kosketukset arjessa on ihanaa ja se että tässä ollaan tiiminä kasvattamassa ja rakastamassa pikku ihmistä, joka on muuttanut kaiken. <3

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Ihania sanoja sultakin Aurora <3

   Tykkää

 3. Outi Karita sanoo:

  Ihania ajatuksia! <3

  Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: