Täältä tullaan Meksiko! Ilmeisesti vielä kesällä Suomeen palatessa olin niin siniristilipun lumoissa, että kuvittelin matkakärpäsen liiskautuneen kokonaan jonnekkin syvimpään maanrakoon ja sanoin, että tänä vuonna ei enää reissata mihinkään. Eihän se idea sitten ollutkaan niin syvälle haudattuna, koska taas on pyörrettävä omat puheensa; marraskuussa meidän perheen varpaita uitetaan Meksikon lämpimissä vesissä. Jiihaa! Vaikka Suomessa oon viimeiset kuukaudet hyvin viihtynytkin, niin eikös nyt uusi perheenjäsen pidä heti opettaa talon tavoille? Eli siis matkustamaan jo nuoresta saakka! ;)

Pian on taas aika ruveta pakkailemaan matkalaukkua ja lähteä uudelle löytöretkelle. Hehe, vähän erilaiselle löytöretkelle tosin tällä kertaa, matkassa kun tosiaan on tuo kuuskytsenttinen pikkukaveri. Älkää silti huoliko, tarkoitus ei ole seikkailla Meksikossa sen pidemmälle kuin allasaluetta ympäri ja ehkä pyörähtää paikallisessa ostarissa vähän shoppailemassa. Jos siis sinne saakka hotellihuoneesta päästää. Niin, tai voihan meidän pikkunen olla enemmän golf -miehiä, mistäs sitä tietää vielä mistä hän tykkää! ;)
dsc06730

Noh, tosiasiassa siis tämä matka otetaan täysin levon kannalta ja lähdetään vähän katselemaan lämmintä aurinkoa. Jotain vaatteitakin on jo hommattu valmiiksi Allun rantalomailua varten, vaikka tuskinpa siellä ihan hirmuisesti pääsee vielä näin pienenä niitä esittelemään. Allun nonna (mummi suomalaisittain) toi mm. ihania tuliaisia jenkeistä matkaa varten ja jotain muutakin pitää vielä itse hankkia. Pääosin mennään ihan samoilla vaatteilla kun kotonakin. :)

Kiitos kysymästä, kyllä, jännittää. Jännittää tuleva lentomatka ja jännittää se, että miten saadaan lomasta irti, jos herra ei nuku sitäkään määrää mitä kotona. Ei oo kovin rauhallinen kaveri tää meidän jälkeläinen, vaikka hei se tosin tuskin tuli kummallekkaan meistä yllätyksenä. Eiköhän se oo ihan sama valvooko öitä Meksikossa vai kotona, siellä on ainakin tiedossa hieno hotelli ja lämpöä. Oonkin jo tässä miettinyt paljon valmisteluja matkaa varten ja varmasti niistäkin vielä kirjoittelen teille myöhemmin. Jos teillä on antaa jotain vinkkejä vastasyntyneen kanssa matkustamiseen, niin bring it on. Oon yhtä korvaa koko äiti!

Suunitelmia reissuun ei vielä juurikaan ole, kunhan lähdetään katsomaan, että millaista siellä Meksikossa on näin marraskuussa. Joku jo pelotteli myrskyillä, mutta veikkaisin, että me ollaan Hannu Hanhia ja saadaan nauttia vaan auringosta ja sopivasta määrästä raikastavaa sadetta. Eiks je?

Milloin teidän lapsenne matkusti ensimmäisen kerran? Menikö kaikki hyvin? :) 

13 kommenttia artikkeliin ”Lapsen ensimmäinen matka varattu – marraskuussa Meksikoon!

 1. CC sanoo:

  Kannattaa tutkia blogia nimeltä Puutalobaby.
  Siellä on hyviä vinkkejä matkoille eri-ikäisten lasten kanssa. :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos! Käyn kurkkailemassa mitä hän on sinne naputellut :)

   Tykkää

 2. Riina sanoo:

  Hei! Saanko tiedustella, mihin päin Meksikoa olette matkustamassa?

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Cancuniin olla menossa :)

   Tykkää

 3. Anna sanoo:

  Me matkustettiin Espanjaan esikoisen ollessa 3kk ja oli ihana loma, pienen kanssa helppo matkustaa, ruoka tississä aina valmiina ja kantorepussa/liinassa pääsee lähelle nukkumaan. Toki lämpimässä nukuttiin rattaissa aina kun neiti suostu, liian kuuma molemmille. Kannattaa ostaa rattaisiin uv varjo jollette jo omista ja ohutta kevyttä puettavaa, meillä neiti oli suurimman osan lomasta yöpuku päällä, suojasi auringolta, mutta ei ollut hiostava kuumalla. Uv puvut minusta pienellä aika hiostavia, toki uimassa niitä käytetty. Hyvin se menee 😀 Nauttikaa lomasta! Kirjottelen täältä Kyproksen lämmöstä, nykyään jo kolme matkaajaa ja esikoinen jo 8v.

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   No sepä juuri, kun ruoka on koko ajan mukana lapselle, niin mikäs siinä matkustaessa! Toivon, että voisi vähentää pian vähän korvikkeita, niin ei tarvitsisi niitä sitten kantaa mukana niin paljon. Ehkä se omakin maito tässä vielä lisääntyy kunnolla :)

   Kiitos vinkistä, meillä on yksi varjo, mutta täytyy tarkistaa onko se varmasti uv suojattu. Uskoisin että on, mutta pakko nyt tarkistaa kun mainitsit! Veikkaan, että kun vaavi on vielä niin pieni, niin sylissä ja vaunuissa tulee olemaan kaikista eniten. Kevyitä vaatteita siis mukaan, tsek tsek!

   Kypros?! AH! Nauttikaa <3

   Tykkää

 4. Mia sanoo:

  Olen itsekin miettinyt voisiko sitä lähteä tämän pienen kanssa jonnekin reissuun, mutta eipä taida järjestyä miehelle lomaa matkaa varten :/ Odotan kuitenkin että kirjoitat sitten kokemuksiasia pienen kanssa matkustamisesta, sillä haaveena tosiaan olisi että itsekin vauvan kanssa pääsisi vielä matkalle. On meillä sentään viikon päästä perheloma Ikaalisten kylpylään tiedossa :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Varmasti kirjoitan ja onneksi teilläkin on aikaa vielä myöhemmin lähteä. Pari ekaa vuotta on lapsen kanssa varmasti tosi mukavaa aikaa matkustaa, kun toinen on vielä niin pieni ja kulkee helposti mukana. :)

   Ihanaa kylpylää teille <3

   Tykkää

 5. Karoliina sanoo:

  Oi, ihanaa reissua! :) Meillä meni keväällä Jenkkireissu tosi kivasti, kun vauva oli sen 4kk! Rohkeasti vaan ja avoimin mielin vauvan ehdoilla niin varmasti tulee ikimuistoinen ensimmäinen perheloma! :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Juuri niin, vauvan ehdoilla! Loput tulee sitten omalla painollaan, me kyllä ihan varmasti nautitaan :)

   Tykkää

 6. Jenny sanoo:

  Meidän kuopus muutti Kiinaan paripariviikkoisena ja oli ennen kolmen vuoden ikää käynyt 12 maassa ja lentänyt lähes 40 kertaa! Lapsen kanssa matkustaminen on just niin helppoa kun päätät eli asenne ratkaisee! Meksiko on yksi meidän suosikki kohde, joten nautinnollista lomaa!

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos Jenny! Sinä ootkin ehtinyt reissata, saas nähdä päästäisköhän mekin samoihin lukuihin, kun ollaan aika ahkeria suhimaan ympäriinsä. Nyt jo kolme matkaa varattuna, eheh. :)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: