Te kysyitte meidän kodista ja kuten luvattu, siitä muutamalla sanalla kerron! dsc06772dsc07186dsc07182Meidän kotona on tunnelmallista ja useimmiten myös rauhallista. Kynttilä valaisee pöydällä lähes joka ilta, ainakin näin syksyisin. Meidän kotona ollaan onnellisia ja me tykätään löhötä paljon sohvalla pitkin päivää. Ja meille on tärkeää, että koti on kaunis. Kun siellä viettää suuren osan ajastaan, niin kivempi se on katsella kauniita pintoja kuin masentua näkemästään joka hetki. Kaikki ei ole tietenkään kuin sisustuslehden sivuilta, mutta on meillä jotakin kivoja yksityiskohtia esillä. Valokuvia hymyistä, pehmeitä vilttejä ja ainakin kauniit lakanat.

Meidän kotona ei nukuta pitkään, eikä montaa tuntia yössä. Aamuisin meillä heräillään kuuntelemaan Jaajoa radiosta ja samalla syödään useimmiten puuroa, leipää tai vaikka jotain ihan muuta. Meidän koti on muuten kaksio. Isossa olohuoneessa mahtuu istumaan isompikin porukka ja makuuhuoneeseen pääsee pakoon häiritseviä mölinöitä. Täällä minäkin nyt istun ja isi on poikansa kanssa olkkarissa juttelemassa omia juttujaan. Ja jos joku on parasta täällä meidän kotona, niin sauna. Se lämpenee joka päivä, välillä illalla, välillä jo aamulla.

dsc07178Täällä meidän kotona ei muuten ole kovin siistiä enää juuri koskaan, sillä aikaa mun neuroottiselle (jep, sitä se vähän on aina ollut!) paikkojen jatkuvalle siistimiselle ei enää samalla tapaa ole. Tavaraa on joka paikassa ja niin tulee jatkossa olemaan aina, ellei jostain ilmesty ylimääräisiä käsiä jotka voisivat seurata meitä kaikkia ja siivota perässä. Parempi vaan tottua siihen, sanoi mulle joku fiksu tyyppi jokin aikaa sitten. Se kai tiesi, että mulla on tässä sulateltavaa. Onneksi kaikkeen tottuu ajallaan, jopa minä sotkuiseen kotiin. ;)

Meidän kotona on suuri peili ja isot vaatekaapit, joissa on paljon tilaa mun hepenille. Niille, jotka eivät kyllä mahdu mun päälleni vielä pitkään aikaan ja joita en voi pitää, koska imetän. Heh, enpä tullut sitä miettineeksi, kun niitä pari kuukautta sitten hyllyihin asettelin. Meidän kotona on myös iso ihana sänky ja siinä vieressä kehto. Se toinen kehto, meillä niitä on nimittäin kaksi. Toinen on jo pitkän kulkenut suvussa, toinen saatiin tuttavilta. Kummassakaan ei Allu ole muuten vielä nukkunut kuin pari tuntia. Tullut vissiin äitiinsä, en nimittäin minäkään nukkunut lapsena muuta kuin sylissä. Ilmeisesti läheisyydenkaipuu periytyy? ;)

Niin ja tämä koti on tosiaan vain väliaikainen koti, ensi vuonna me palataan meidän omaan kotiin. Siihen vähän isompaan kotiin, joka silloin joskus remontoitiin ja josta lähdettiin, kun meidän piti lähteä reissuun ulkomaille. Annettiin se hetkeksi lainaan, kun ei vielä silloin tiedetty, että mun masussa tulisi olemaan yksi pieni Allu. Heh, se reissu jäikin sitten väliin, kun tuli tämä pieni käärö elämään. En yhtään valita. Ihanaa olla juuri tässä kodissa juuri nyt ja juuri tällä kolmen hengen supertiimillä. <3

Meidän kotona noustaan nyt ylös, syödään ja toivotaan, että tänään on hyvä päivä ja päästään lenkkeilemään. Muita odotuksia ei niin ole, kunhan täällä kotona hengaillaan ja nautitaan toistemme seurasta. Niin ja illalla aivan varmasti saunotaan. Ja pitkään!

Mitäs teidän kotona tehdään tänään? Ihanaa viikonloppua! :)

12 kommenttia artikkeliin ”Meidän kotona

 1. Susan sanoo:

  Ihan näin uteliaisuudesta saunaa rakastavana ihmisenä kyselen, että miten Allu antaa teidän saunoa? Nukkuu päikkäreitä tyytyväisenä sen aikaa ja saatte saunoa kaksin? Vai pitääkö joskus kesken saunan mennä ”hiljentämään herra?” :D

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   No kuule tuurilla mennään aina, eli joskus käy tosi hyvä mäihä ja päästään kaksin saunaan (laitetaan se usein lenkille lähtiessä päälle ja palatessa vaavi usein nukkuu ja voidaan saunoa rauhassa hetki) mutta usein käy niin, että käydään molemmat vuorotellen. Onneksi sauna on ihanaa kumminkin tavoin :) Mun yksi kaveri myös käy saunassa yksikseen ja laittaa vauvan saunan ulkopuolelle kylppäriin nukkumaan, että on ainakin lähellä jos herää :D

   Tykkää

   1. Susan sanoo:

    No niin justiinsa :) Tuo onkin hyvä idea heti lenkin päälle saunaan. Tässä vaan miehen kanssa ollaan pohdittu, jotta miten onnistuu jatkossa meidän saunomiset. Hassuja pieniä asioita putkahtelee päähän tässä matkan varrella :D Ja muuten ihana ja tunnelmallinen koti! Ihan unohtui mainita kun innostuin tuosta saunasta niin paljon!

    Tykkää

 2. Mona sanoo:

  Siis niiiiiin kaunis koti!! Olispa jo ens viikko kun pääsen kylään, hiiiiii!
  Ihanaa viikonloppua murunen (muruset)! <3

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos <3 Arvaa kuule, mä ootin sua jo tälle viikonlopulle kylään, kunnes Ville vissiin sanoi, että eikös se Mona tuu vasta viikon päässtä..hahah! Mulla ei oikeen pää toimi, pitäs koko ajan lukea kalenterista kaikki, mitään ei muista ulkoa. Mut hei, selvästi ootan sua kovasti kylään! :D

   Tykkää

   1. Mona sanoo:

    :D Voi ei, ihana! Mutta ehkä ihan ymmärrettävistä syistä ei muisti pelaa 100% koko ajan ;)

    Tykkää

 3. Anniina sanoo:

  Onpa teillä kaunis ja tunnelmallinen koti! Tekstistäsi huokuu onni ja levollisuus :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos Anniina :) <3

   Tykkää

 4. Mia sanoo:

  Teillä on ihanan näköinen koti! :) Varmasti viihdytte siellä hyvin. Minäkin olen neuroottinen siivouksen suhteen ja edelleen yritän opetella sitä että tavaroita lojuu jossakin kun siivoukselle ei tosiaan ole samalla tavalla aikaa kuin aikaisemmin.

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos Mia :)

   Juu, oon mä vähän ehkä skeptinen sen suhteen, että tottuuko siihen sotkuun millään. Se sotkun määrä kun tulee vielä lisääntymään..Jaiks! :D

   Tykkää

 5. tiinamaria. sanoo:

  Niin kaunis koti :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos paljon :)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: