untitled-18 untitled-24untitled-14 untitled-22untitled-21Kuten facebookissa aiemmin tällä viikolla lupailin, tulisi viime viikon perhekuvausten saldoa myös tänne blogin puolelle nähtäväksi. Oltiin kaverini Edun kuvattavana ja en voisi olla tyytyväisempi siitä päätöksestä, että keksin häntä pyytää meitä kuvaamaan. Edu on parin vuoden ajan tehnyt kuvauksia ja mikäs sen kivempi kuin tukea tuttua kuvaajaa ja antaa hänen intohimonsa kuvaamiseen näkyä meidän perheen kasvoilla. Annoinkin hänelle täysin vapaat kädet kuviin ja siihen, mihin suuntaan hän niitä muokkaisi. Vai mitäs te sanotte, eivätkö olekin todella kauniita kuvia? Kannatti käydä kuvattavana? :)

En ehkä kestä, miten onnellinen olo tulee näitä kuvia katsoessa! Jokaisessa on oma herkkä tunnelmansa ja ainakin itse näen kaiken sen rakkauden ja välittämisen mitä meidän välillä on. Tässä on tottakai vain murto-osa kuvista, monia erilaisiakin kuvia on koneella nyt tallessa ja suuressa osassa näkyy tottakai myös Allunkin kasvot meidän välissä. Hänestä me ei vielä otettu omia kuvia tällä kertaa, mutta ajattelin, että sitten kun hän on vähän vanhempi ja osaa jo enemmän osoittaa ilmeitä ja lopettaa karjumisen edes hetkeksi (hehe), niin voisimme kuvata häntä kunnolla studiossa. Missä iässä te olette muuten kuvanneet lastanne? Oliko kova työ saada lapsesta kuvia, vai menikö kiukutteluksi? ;)

Me hankittiin nämä kuvat muistoksi ja omaksi iloksi, ei mitään sen suurempaa tarkoitusta varten. En ole koskaan ennen mitään kuvia kuvaajalla ottanut, mutta nyt kun on ihan uusi elämäntilanne ja jotenkin sitä on niin haltioissaan tästä pikkuisesta, teki mieli pyytää kunnon kuvaajaa kylään. Eiköhän se ole Allustakin sitten hauska katsella vanhempana, että millainen on ollut pienenä ja miltä me koko porukka ollaan yhdessä näytetty. Ainakin itse oon aina pienestä saakka innoissani katsellut äidin kasaamia perhealbumeita ja ihmetellyt miten suuri muutos vuosissa aina tapahtuu. Muistakaa tekin siis kuvailla paljon vuosien aikana ja ottaa talteen ne parhaat hetket, myöhemmin niitä on ihana muistella. Perhekuvaukset eivät ole myöskään huono idea, se on pieni summa minkä maksaa ja saa muistoksi upeita kuvia. :)

Mutta, se höpinöistä tälle aamulle, nyt meillä alkaa ristiäisvalmistelut ja on aika napata vierestäni yksi levoton poika puettavaksi ja lähteä kauppaan. Pitäkää meille peukkuja, että juhlat menevät hyvin ja herra jaksaa olla kärsivällinen kaikkien ihailevien silmien alla. Ihanaa sunnuntaita teille kaikille!

Kuvat: Edgar Müller

9 kommenttia artikkeliin ”Perhekuvaukset

 1. Krista M sanoo:

  Voi miten ihania kuvia! <3. Mukavaa ristiäispäivää teidän suloiselle perheelle. :)

  Tykkää

 2. Maria sanoo:

  Upeita kuvia! Mukavaa ristiäispäivää. :)

  Tykkää

 3. Liissuu sanoo:

  Aivan mahtavia kuvia! ♡

  Tykkää

 4. Susan sanoo:

  Niiiin ihania kuvia!!! Niin kauniita ja tunnelmallisia <3 Meillä on ollut jo yhdet "perhekuvaukset" mahan kanssa, toiset pitäisi jossain vaiheessa saada aikaiseksi jos pystyisin sen verran olemaan pystyssä. Ja sitten kun tyttö on ulkona niin olisi kiva saada myös perhekuvat :) Meille kaikki sijoittuu näihin talvikuukausiin niin pitää vähän pohtia, miten hommat hoidetaan. Ulkokuvat on niin ihania, mutta en mä ehkä halua toisia mahakuvauksia toppatakissa tehdä… Ja tammivauvan kanssa se olisi yksi iso toppapussi vaan kätösissä :D

  Tykkää

 5. Sanna sanoo:

  Oi ei, en kestä miten ihania kuvia!! <3 Ihan mielettömän kauniita, ja rakkaus todellakin välittyy niistä! <3

  Tykkää

 6. Tosi ihana tunnelma kuvissa :) Näistä jää varmasti kiva muisto.

  Tykkää

 7. Laura K. sanoo:

  Ootte niin kaunis perhe <3

  Tykkää

 8. Outi Karita sanoo:

  Nää on ihania kuvia, joista tosiaan välittyy rakkaus ja onni <3

  Tykkää

 9. Mia sanoo:

  Mielettömän ihania kuvia! :) Me olemme myös suunnitelleet perhekuvaukseen menoa ja saimmekin ristiäislahjaksi rahaa kuvauksia varten mutta täytyisi vain saada aikaiseksi kuvausten järjestäminen. Nämä upeat kuvat kyllä saivat taas muistamaan että se kuvaus täytyisi tosiaan hankkia :)

  Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: