Oon törmännyt monissa blogeissa tähän postaukseen ja vaikka normaalisti en lähde tällaisiin mukaan, niin nytpäs lähdenkin! Vähän ehkä jännittää julkaista nämä mielipiteet, mutta menkööt. Oon tosin sitä mieltä, että ei oo olemassa epäsuosittuja mielipiteitä, koska meitä on niin monenlaisia ja aivan varmasti teistä sieltä löytyy monia jotka ajattelee samoin kuin minä. Jos sua taas suututtaa joku mun mielipide, niin yritä muistaa, että me kaikki ei voida ajatella samoin, mutta me voidaan aina puolustaa omaa mielipidettämme. Kommenttiboksi on siis avoin ihan kaikille, myös sulle joka tahdot puolustaa omaa kantaasi ja yrittää saada mun mieleni muuttumaan. Onnea yrittämiseen! ;) 

DSC07487

Tää hymy on sulle lukijani, ethän loukkaa mieltäsi mun jutuista, jooko! :) <3

”Ei 1800 euron palkalla elä kukaan!” Kun itse muutin omilleni, tienasin muistaakseni kuukaudessa 1600 ja euroa ja eipä se palkka siitä muistaakseni kovin nopeasti noussut ylöspäin. Oman asunnon olen hankkinut, kun tienasin 1900 euroa kuussa ja lainan sain koska olin säästänyt jo viisi vuotta niistä pienistä palkoistani kaiken minkä vain pystyin. Säästää voi siis pienestäkin palkasta, jos osaa vähän miettiä mihin kuluttaa. Pienistä ostoista muodostuu helposti suurikin summa ja luottokorttilasku on hyvä maksaa pois, eikä maksella turhia korkoja. Nimimerkillä vaikka olen tottunut melko suuren palkkatasoon, niin olisin tyytyväinen vaikka tienaisin vain 1800 euroa loppuelämäni, sillä ymmärrän ettei raha kasva puussa ja sitä kuuluu kuluttaa omien tulojensa mukaan. (Niin ja jos on neljä lasta ja tuo tulo, ei sillä tietenkään elä. Mutta ehkä niitä lapsia ei hankitakaan yksin ja tulojankin on siinä vaiheessa hyvä miettiä ehkä ihan vähän, jos lasta on hankkimassa… )

Mikä tää tämän hetken Mifu villitys on? Jokaisessa, lehdessä, blogissa, kadunvaressa löytyy jotain mainostusta joka liittyy mifuun. En itse voi ymmärtää koko tuotetta (turha ja surkea uusi versio raejuustosta joka muka pitäisi lämmittä, phyi!) ja nyt sitä sitten joka paikassa huudellaan. Syökää te vaan sitä mifua, mä tyydyn raejuustoon ja vaikka härkikseeen ja nyhtökauraan. En oo tosin kumpaakaan viimeistä maistanut, mutta ne kuulostaa kiinnostavammalta kuin joku mifu. Mikä ihme tuo nimikin on? Mifu? Miksi??

Raskaana ollessa ei saa kuulema syödä sushia. Hmm… Eiiiii muuten pidä paikkansa! Oon huvittuneena lukenut kun suomalaisissa lehdissä ja blogeissa kerrotaan faktana, että sushi on raskaana ollessa kielletty. Oon myös itse saanut paheksuvia katseita ja ihmetteleviä kommentteja, että tosisaanko syön sushia maha pystyssä. Tottakai oon syönyt, koska hei, ei sitä oo kukaan kieltänyt. Se mitä on suositeltu, on että on vältettävä vakuumipakattua kalaa (koska listeriavaara) sekä  liiallista inkiväärin ja merilevän syöntiä. Shokeeraava uutinen: sushissa ei esimerkiksi käytetä vakuumipakattua lohta ja sushi on kaikkea muutakin kuin inkivääriä ja merilevää. Hyvässä sushiravintolassa on tuore kala käytössä ja sushia voi myös syödä ilman kalaa, jos ei tahdo ottaa riskiä. Samoin voi valita sushia ilman merilevää ja jättää ne inkiväärit pois lautaselta, jos ei palaakaan uskalla syödä. Niih.

sushi_raskaana

Minä. sushilla. raskaana. OUNOU.

”Hitto miten ärsyttävää, kun joku kysyy, että aiotaanko me joskus mennä naimisiin! Mitä se muille kuuluu kuin meille??” Mikä meissä suomalaisissa on oikein vikana, kun on niin kamalaa, jos joku on kiinnostunut meidän suunnitelmista tulevaisuuden suhteen? Jos joku kysyy tahdonko lapsia, se on kamalaa. Niin tai jos joku kysyy, saako masua silittää, se on töykeää. Jos joku edes kysyy olenko raskaana, sekin on töykeää. Kaikki on töykeää. Pitäiskö meidän höllätä hieman ja vain naurahtaa, jos joku kysyy oonko raskaana ja mulla onkin vain vähän pömppistä? Tai jos joku on kiinnostunut siitä, mennäänkö me naimisiin, niin voi vaikka vitsillä vastata, että ehkä sitten kun nää kaksoset mun mahasta on syntyneet. Sinähän sitten kysyjä ihmettelee, että mitkä kaksoset, eihän sulla oo mahaakaan? Eheh.

Oon sitä mieltä, että keskustelu on hyvästä ja kysyminen ei koskaan ole väärin. Oma asenne on silloin vääränlainen, jos jokaisesta kysymyksestä ärsyyntyy. Aina voi vastata kohteliaasti, että ei tahdo puhua asiasta, jos se ei ole mieluisa aihe. Jos toinen sitten jatkaa ja kyselee samaa useinkin, on ihan ok jo hermostua. Ei saa kiusata ketään inttämällä asioita, mutta yhdestä kysymyksestä ei myöskään maailma kaadu :)

Matkakohteena Dubai. Dubai on nyt kaikkien huulilla, mutta huoh, niin tylsä paikka. Ellet ole ökybilettäjä, niin älä lähde Dubaihin. On niin paljon hienompia, kiehtovampia ja herkullisempia kohteita kuin Dubai. Siellä on tosi kallistakin. Ajanhukkaa, vaikka kaikki sitä niin kehuvatkin maasta taivaisiin. En tykännyt, eikä tykännyt matkaseuralaisita kukaan muukaan.

img_5418

Okei, oli siellä ihan kivat biitsit, mutta niin on Suomessakin hei.

KonMari. En sano tästä nyt yhtään mitään, totean vaan, että eikös ihmiset oo ennen tajunneet kaappejaan siivota vai pitikö sitä varten kirjoittaa kirjakin?

Mennään naimisiin kiireellä vain koska saadaan lapsi. Nyt heti huomio, en kiellä ketään tekemästä näin ja ymmärrän kyllä, jos tahdotaan saattaa lapsi maailmaan niin, että asiat ovat hitusen helpompia ja kukaan ei erehdy kutsumaan sun lastasi äpäräksi. En silti itse voisi ikinä mennä naimiisiin vain siksi, että lapsi olisi tulossa, enkä ainakaan maistraatissa. Ajatuksena se tuntuisi jotenkin todella epäromanttiselta. Minä olen sitä mieltä, että naimisiin mennään siksi, että tahdotaan naimisiin, ei siksi että syntyy lapsi. :)

Tekoripset, botox, sementin paksu pakkelikerros. Huoh. Anteeksi nyt puolet länsimaalaisista naisista (ehkä osa miehistäkin?), en vain voi ymmärtää tätä hypeä. Kaikki puhuvat arvostavansa luonnollisuutta, vaikka hiuksissa on vahva väri, naama pakkeloitu jo 10 vuotiaana vahvalla meikillä ja ripset laitetaan uuteen uskoon kuukausittain. Puhumattakaan yleistyvästä botoxin käytöstä. Ääää.. milloin maailma meni siihen pisteeseen, että tärkein asia on näyttää heti herätessä kiiltokuvamallilta? Valitetaan, että on niin kauhea kiirekin koko ajan, mutta silti ehditään kyllä käydä kauneushoitoloissa ja ties missä viikoittain laittamassa itseään koska on vaan pakko, muuten on onneton olo. Tai on joku muu syy. Botox on näistä ehkä kaikista kamalin asia ja sen yleistyminen saa mut näkemään punaista. Miksi, oi miksi?

Huomio herkkä lukija: On ihan ok huolehtia ulkonäöstään ja tehdä kaikkia edellä mainittuja asioita, minä en vaan itse ymmärrä sitä miten yleistä se kaikki nykyään on. Sulla on lupa tehdä just niin kun itse tykkäät ja mikä on susta kaunista, pus. <3

Pusuja kaikille, mitkähän ois teidän epäsuositut mielipiteet? :)

IMG_3283

34 kommenttia artikkeliin ”Epäsuositut mielipiteet

 1. Kaisa sanoo:

  Hehe, aika hauska! Oon samaa mieltä näistä kauneusihanteista, joihin on menty nykypäivänä. Hullua, että jo munkin pikkusisko haluaisi tekoripset ja on vasta 13… Kertoo siitä mikä nykyään on tärkeää, joskus tuntuu, että vain ulkonäkö.

  Mites, ootteko muuten aatelleet mennä naimisiin? Kun nyt sanoit, että saa kysyä. ;)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Saa tottakai kysyä! Ei mua oo kukaan tässä vielä kosinut, joten ei oo häitä näköpiirissä ;) :D

   Voi sun siskoa. Sitä se paine usein tekee :/

   Tykkää

 2. Annika sanoo:

  Hah, täällä mä vaan nyökyttelen itsekseni lähes jokaisen mielipiteen kohdalla! Mulla on monissa jutuissa jo ihan lähtökohtaisesti sellainen vastarannan kiiski -asenne, että jos jokin on tosi suosittua, niin minähän en periaatteestakaan siihen lähde;) Esimerkkeinä vaikka nuo mainitsemasi KonMari ja Mifu. Mitä enemmän niitä joka tuutista mainostetaan, sitä varmemmaksi tuun siitä, etten ikinä kumpaankaan koske 😄 Banaaniletut on varmaan ainoa ns. ruokavillitys, johon oon (onneksi) lähtenyt mukaan.
  Samoin mua on aina hieman ärsyttänyt se, että esimerkiksi vappuna etenkin nuorten nyt vaan ”kuuluu ryypätä”. Itse jään silloin mieluiten kotiin ja lähden vaikka seuraavana viikonloppuna juhlimaan, jos siltä tuntuu ja aihetta on. Niin ja olen siis opiskelija, ”hui kauhistus!”
  Palkka-asiassa olen myös samoilla linjoilla. Toki korkea palkka tuo varmasti turvallisuudentunnetta ja jokaisella on omat kulutustottumuksensa, mutta se, että ylipäätään on töitä, on kyllä mielestäni jo itsessään kiitollisuuden aihe. Hyvin vähällä sitä myös tulee toimeen tarvittaessa.

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Voi kuule, oon ihan samanlainen kuin sinäkin! Vastarannan kiiski ilmoittuu, en esim koskaan voinut tupakoida kun kaikki muut tekivät sitä (ehkä ihan fiksu päätös, heh) ja jos kaikilla on joku tietty Vuittonin laukku, niin mulla pitää olla joku ihan erilainen. Vaikka pitäisinkin jostaisn asiasta, niin ihan vaan periaatteeesta tosiaan on oltava eri mieltä ;)

   Tykkää

 3. Minna sanoo:

  Loistava! Kiitos. Aloitti hyvän päivän, oon niiin samoilla linjoilla kanssas. Ainut jossa oon eri mieltä on Mifu. Nimi on järjetön, mut muuten hyvä tuote. Uskallanko kertoa etten tykkää raejuustosta sellaisenaan? En mistään merkistä. Mifu taas on tosi hyvää :D

  Sori ;)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Eikä!! Et pidä raejuustosta? Ihmeellinen tyyppi olet…….. :D :D

   Tykkää

 4. mirva sanoo:

  Repesin ihan lopullisesti tossa KonMarin kohdalla :) ja siinä kirjassa on kuuleman mukaan vielä jotain ihan ihme naisen pitää näyttää hyvältä jne sepostuksia…

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   hahha :D :D

   Tykkää

 5. Annina sanoo:

  Mifu on vaan niiiin hyvää! Tosin järjetöntähän se on maksaa niin paljon maustetusta raejuustosta, mutta tykkään laittaa sitä sellaisenaan salaattiin. Toteamus ” ootte ollu jo kymmenen vuotta yhdessä, millon on häät ja kai kohta jo hankitte lapsia”. Niin, ei välttämättä koskaa. Todella ärsyttävää. Konmari,siis mitä??!! jatkuva palkasta kitiseminen omalla työpaikalla ärsyttää kun mikään summa ei loppupeleissä ole kenellekään tarpeeksi vaikka tienaisi 20€/h. Noista matkakohteista vielä. Se kun joku ihminen on kuullut esim. juuri Dubain olevan ihan typerä paikka koska joku tuttu kävi siellä ja sanoi näin. Kaikki ihmiset kun ei välttämättä tee lomalla samoja asioita…

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Todella hyvin sanottu Annina! Siis se, että vaikka minäkin haukkuisin Dubaita, niin se ei tarkoita ettet vaikka sinä siitä pitäisi. Sama päinvastoin, että jos kaikki muut sitä kehuvat, niin sinun ei tarvitse siitä pitää vain ollaksesi samaa mieltä kaikkien muiden kanssa. :)

   Tykkää

 6. Tiia sanoo:

  Oon niin samaa mieltä melkeinpä kaikista. Elän itse tällä hetkellä todella pienellä summalla kuussa, koska olen työtön (tai no aloittelemassa uutta työtä juuri!), ja silti tuntuu että enemmän rahasta valittavat ne, jotka tienaavat kolme kertaa enemmän kuin minä. En vaan voi käsittää, miten parikin tonnia tienaavat ihmiset eivät tule toimeen sillä rahalla, kun itse en muista koska olisin saanut edes tonnin tililleni. :DD Varmaan yli vuosi sitten! Hengissä ollaan silti eikä tässä nyt voi sanoa kärsivänsä, vaikka tietenkään ihan kaikkeen ei vain ole varaa. Sitten monesti myös ne ihmiset ainakin omasta tuttavapiiristäni, jotka eniten rahasta valittavat, käyttävät sitä eniten juhlimiseen. Siinäkin on asia, josta voi aika helposti karsia.

  Muhun ei myöskään uppoa nämä nykyajan ulkonäköihanteet. Lopetin hiusten värjäämisenkin kesäkuussa, se oli oikeastaan mun ainoa pahe. Luonnollista meikkiä kyllä käytän, mutta muuten ei tosiaan mitään lisäkkeitä tai feikkiosia ole eikä tule. En ymmärrä myöskään sitä jäätävää contouring-tyyliä meikatessa sitten yhtään! Tietysti jokainen saa tehdä itselleen ihan mitä haluaa, mutta en silti tykkää. Enemmän iskee sellainen luonnollisuus ja se, että ne ”virheetkin” saavat näkyä eikä kaikkea tarvitse peitellä.

  Pitää varmaan tehdä itsekin tällainen postaus jossain välissä. Mä olen aina kunnon vastarannan kiiski ja tuntuu että joskus on ainoa tässä maailmassa, jolla on niin vahvat mielipiteet asioista, mutta toisaalta… mieluummin niin kuin että kaiken suhteen olis aina vaan neutraali eikä osaisi sanoa yhtään mitään. :D Ja koen myös että mielipiteet voi riidellä, mutta se ei tarkoita että ihmisten tarvitsisi. :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Just niin, on meillä paljon asioita mistä kuluja voi karsia, mutta tahtotila ei taida riittää. Siksi kyse taitaa enemmänkin olla siitä, että ”ei kukaan halua pärjätä 1800 eurolla kuussa” kuin että kyse olisi siitä, ettei yksinkertiasesta pärjää. No, perhettä sillä ei elätä, mutta yhden hengen kyllä.

   Onnea uudesta työstä Tiia, toivottavasti viihdyt! <3

   Tee ihmeessä samanlainen postaus, koska tottakai mielipiteistään voi kertoa ja niistä kerkustella. Terkut toistelta vastarannan kiiskeltä, on kiva olla välillä vähän eri mieltä, eikä kulkea massan mukana ;) :D

   Tykkää

 7. Elina sanoo:

  Haha mahtava.
  Rohkeesti sanottu. Mä ehkä joskus liikaakin saatan pantata mun mielipiteitä: mulla on kyllä monesti tosi vahvat sellaiset, mutta pelkään ehkä naurettavankin paljon, et loukkaan niillä tahtomattani jotakuta.

  Oon monesta samaa mieltä. Mutta Mifu on ihan okei aika idiootista nimestä huolimatta, heh. Ja musta tossa kyselyssä ja utelussa on sekin puoli, että jollekin asia voi olla tosi, tosi herkkä eikä itsekään välttämättä osaa käsitellä asiaa, niin ymmärrän kyllä heitä, kuten myös sunkin pointin. Ja vähän tohon ehostamiseen liittyen mä itse asiassa vähän kirjottelinkin ajatuksia, kiva sattuma. :D

  Mun mielestä hienoa on myös oppia ymmärtämään toisten mielipiteitä, esim. mistä ja miten ne syntyy, vaikka ei itse niitä allekirjoittaisikaan. :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   No oon ollut ite ihan samanlainen aina, mutta jotenkin sitä on kai uskaltaunut olemaan suora myös muualla kuin perheen kanssa (meillä ollaan aina oltu aika suoria puhumaan :D ) ja on huomannut, että sitä arvostetaan. Ymmärrän siis mistä puhut, ei oo aina helppoa avata suutaan. <3

   Puhuttiinkin eilen tästä aiheesta, että nykyään ollaan tosi herkkiä vähän kaikelle ja mistään ei saisi kysyä. Ymmärrän arat aiheet ja sen, että pitäisi miettiä toisen tunteita, siksi en itse ehkä utelekaan kuin omilta hyviltä kavereilta. Tai siis kysele ylipäänsä juuri mitään, vaan annan itse kertoa. Koska voihan mikä aihe olla jollekkin arka. Joku ei tahdo puhua kuolleista vanhemmistaan, joku ei palkastaan ja jollekkin pelkkä työstä kysely voi olla ikävä asia, jos on työtön. :/

   Hih, arvaa ketä mietin,kun kirjoitin mifusta tätä tekstiin. "Jos Elina tykkää mifusta, niin pitäishän mun sitä testata ainakin." Ja niin testasin, mutta ei ollut hyvää. Voi elinaa, silä on outo maku. ;D

   Tykkää

 8. Petra sanoo:

  Mä repesin totaalisesti tohon KonMari-kohtaan :D :D NIINPÄ!!! Hatunnosto tosin tälle naiselle, joka on pystynyt tekemään noinkin arkisteta asiasta miljoona(?)bisneksen…

  Tää nykyajan meno on tosi kurjaa, kun pitäisi näyttää niin täydelliseltä. Luin jonkun artikkelin, jossa puhuttiin nykyajan business-maailmasta, jossa edellytetään täydellisen duunisuorituksen ohella täydellistä ulkonäköä – koska oletus on, että huoliteltu ulkosivu jollain tapaa viestisi myös pätevyydestä. Tulin vähän vihaseksi, kun ajattelin kaikkia niitä ihmisiä, jotka painaa yli 12-tuntista päivää myös viikonloput ja sen ohella työnantaja vaatii näyttämään Barbie ja Ken -hahmoilta. Eikö asiantuntemuksen ja ahkeruuden pitäisi riittää?

  Mullei itellä oo kovin vahvoja mielipiteitä kauneusleikkausten tms. suhteen, kunhan jokainen tekisi niitä vasta, kun on tarpeeksi vanha eikä siksi, että tuntee olonsa kurjaksi. Oli syy ripsiin, botoxiin tai kalliisiin laukkuihin tai autohin mikä tahansa, ne ei saisi olla itsetunnon mittari tai minuuden jatke. Tosin musta olisi kaikkein tärkeitä, ettei me tuomita toisiamme sen perusteella miltä näytetään ulospäin: miten ehostetaan itteämme, miten pukeudutaan tai millasta autoa ajetaan. Kun todellisuus voi olla ihan mitä tahansa, ja joskus se kaikkein huolettomimmalta ja luonnolliselta näyttävä ihminen voi todellisuudessa kätkeä sen rennon takkutukan ja meikkaamattomuuden alle hyvin epävarman ihmisen. Näin ainakin mulla: kun olo on kaikkein epävarmin, yritän näyttää mahdollisimman ”välinpitämättömältä”, jotta vaikutan itsevarmemmalta.

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   No säpäs sen sanoit, hattua saa nostaa kun noin nerokkaan bisneksen keksi! :D

   Mikähän tutkimus se oli, Suomessa tehty? mulla on ehkä vähän päinvastainen kuva nimittäin itsellä, ennenhän piti olla aina puvut ja jakut päällä ja nykyään meno on mennyt siihen, että jopa myyjä saattaa olla hupparissa ja vaatteilla ei oo niin merkitystä. Tatuoinnit saa näkyä ja korut ja muut erikoiset meikit olla naamalla. Ennen sellaista vapautta ei oo ollut. Siksi koen, että ihmiset ihan itse tekevät itselleen sen, että yritetään näyttää niiltä barbeilta, vaikka todellisuudessa meidän elämä on mennyt koko ajan vapaammaksi ja se huoliteltu olemus on lähinnä siistit vaatteet ja hiukset ponnarille. Ei se vaadi botoxia, pakkelikerrosta ja muista toimenpiteitä. Se vaattii enemmänkin reipasta olemusta,jota varmasti vaaditaan, tehokkuutta ja luotettavuutta. Ois kylä mielenkiintoista lukea se tutkimus, että mihin se kohdistui ja mitä sillä haettiin :)

   Sun kanssa oon ihans amaa mieltä näistä kaikista kaunesleikkauksista yms, kuten varmaan tiedätkin. Kaikkien pitäis voida seistä omilla jaloillaan ylpeänä, ihan itsensä näköisenä. Toki jokainen saa tehdä omalle keholleen mitä tahtoo, kauneus on kuitenkin katsojan silmässä. Eikä sitä saa kukaan arvostella :) Se onkin jännä, miten koskaan ei voi tietää kuka on heikkoja kuka vahva. Toinen peittää heikkouden pakkelin ja minihameen alle, toinen taas laittaa resuisimmat vaatteet. Meissä on hurjasti eroja, siksi se itsevarmuuskin kai näkyy toisaalta aika pitkälle. Kun leuka on korkealla ja katse kirkas, on ihminen selvästi itsevarma. Ei siitä kerro vaatteet tai meikit :)

   Tykkää

 9. Emma sanoo:

  Kiva postaus! Mifusta tulee mieleen milf.. Kuka sen nimen oikein keksi?! En oo maistanu, eikä kyllä tee mieli :D
  Mun mielestä raha-asioista tulee keskustella mm. naisten ja miesten palkkaerot. Mut joo toi rahasta valittaminen on kyllä ärsyttävää, ehkä budjetointia ja säästämistä tulisi opettaa aikuisille ihan kädestä pitäen, jos palkka ei riitä.
  Ah contouring, uusi sana varjostamiselle. Miksi :D
  Lisäks minuu ärsyttää se, kun kysellään, et miten sul on rahaa matkustella monta kertaa vuodessa… Jokainen ihminen kai ihan ite päättää mihin sitä rahaa laittaa :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   :D Milf! Toi jää varmasti mun mieleen jatkossa :D

   Kyllä, jokaisella on ihan oma päätösvalta omista rahoista. Suomessa vaan ihmiset tuntuu olevan niin kiinnostuneita kaikkien asioista ja kadehtivan jokaita, joka tekee vähän eri tavoin. Huomaa ainakin tämän hetken verokeskusteluista saman :D

   Tykkää

 10. Hah sanoo:

  DUBAI! Kyllä! Kiitos, että joku on samaa mieltä munkin kanssa. Tuntuu että jokanen sitä kehuu ja välillä mietin, että pitääkö ihmiset siitä paikast tosissaan vai mennäänkö vain koska kaikki kehuvat sitä paikkaa? Sama taisi olla aiemmin Thaimaan kanssa, että kaikki menivät koska se oli niin sanotusti In silloin… Dubai oli tylsä, ja oon joutunut sinne vielä kahdesti käymään kun mies siellä tykkää käydä… huoh..

  Olipahan taas valituksen aihe äsköinen.. jotkut ei edes voi matkustaa ja valitan huonosta kohteesta.. terveisin piloille hemmoteltu nykynuori. :D :D

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   :D :D On kyllä isot ongelmat meillä tosiaan, jos suurin valituksen aihe on ikävä lomamatka tylsään kohteeseen :D Hih, sait mut nauramaan <3

   Tykkää

 11. Hannah sanoo:

  Vau, uskalsit puhua tosi suoraan. Siita tykkaan sun blogissa. Mina en yleensakkaan osaa puhua suoraan, kun pelkaan etta joku loukkaantuu niinkuin tuolla joku asken kommentoi. Tiedan, etta pitaisi voida sanoa omat ajatukset suoraan ja keskustella niista, mutta se on joka kerta vaikeaa. Kotona olen erilainen, mutta sitten seurassa ”tuntemattomien kanssa” en pysty siihen. Pelottaa ja sitten ei saa sanaa suustaan. En oleta itsekaan, etta kaikki on mun kanssa samaa mielta ja olen valmis puhumaan asioista, mutta ehka se oma aani ei aina kanna muiden yli.

  Tuskin kukaan loukkaantui sun kirjoituksista, turhaan sita mietit, kylla jokainen tietaa etta kaikkien ei tarvitse ajatella samoin. Saa tykata eri asioista tai ei tykata. Esimerkiksi mina oon kerran laittanut botoxia, mutta ymmarran sun ajatuksen siina mita puhut. ”Mihin tama maailma on menossa” mietin usein minakin, kun huomaa miten ulkonakokeskeista kaikki on. Tuleekohan se enaa muuttumaan vai onko tulevaisuudessa ihan normaalia nayttaa leikellylta ja kukaan ei enaa uskalla esimerkiksi uudelle poikaystavalle nayttaytya ilman meikkia koskaan? En minakaan menis toihin ilman meikkia, mutta moni tyokaveri on useinkin ilman. Tuskin pystyisin samaan.

  Mika se mifu on? :D En ole maistanut, kun en asu Suomessa. Kuulostaa pahalta, mutta ehka pitaa maistaa ennen kun uskon sun arviotasi.

  Anteeksi kieli, koneessa ei toimi aakkoset, joten siksi vahan oudon nakoista :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos Hannah, oon tosi iloinen, että suora puhe kelpaa myös, eikä tullut suurta vastarintaa ajatuksiin. Enemmänkin vain omien mielipiteiden puolustasta, sitä odotinkin :) Jokaiselle ei oo yhtä helppoa sanoa asioita suoraan ja kuten huomasit, niin piti munkin vähän pyydellä anteeksi ettei kukaan loukkaannu. Joskus kun tuntuu, että ihmiset loukkaantuvat ihan kaikesta, eikä mitään saisi sanoa. Se on vähän harmi, koska kuten säkin sanoit, sitten ne asiat jäävät sanomatta. :/

   Mifu on sellaista raejuusta maustettuna, jos lyhyesti kuvailisi. On tarkoitettu lämmitettäväksi tai sellaisenaan ruokiin.. Musta tosi kumista, varsinkin lämmitettynä..phyi :D Et oo jäänyt mistään paitsi ;)

   Tykkää

 12. Susan sanoo:

  Aamen tälle! Paljon löytyi samoja mielipiteitä kuin itsellä. Mifulle nyökyttelin niin kauan kunnes tajusin sen olevan jotain syötävää :D Luulin puhuttavan mind fullnesista, jota tuntuu tuuttaavan nykyään joka rööristä ihan yli tarpeiden. Itse en siis ole sen asian suuri sanansaattaja. Toki herkkiksille varmaan ok, mutta vahvalle persoonalle humpuukia.
  Toinen, millä saan ihmisten karvat pystyyn, on terveellisen ruokavalion puolesta puhuminen. Mä uskon vahvasti, että moni sairauskin jäisi pois, kun ruokavalio on kunnossa. Tällä saa monet nakinpurijat takajaloilleen :D
  Kivahan se on näyttää siistiltä ja laittaa vähän ripsaria, mutta monella kun se menee hieman överiksi. Meillä mieskin tykkää luonnollisuudesta ja esim. sai slaakin viime vuonna kun kotiuduin Osaava nainen-messuilta, jossa ammattimeikkaaja teki mulle ”kauniin” meikin mulle sopivilla väreillä. Olin kuulemma kuin turpiin vedetty. Mitä tästä opimme? Ei enää meikkimallausta kiitos! :D

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Heh, toi on muuten aivan totta! Mind fullness on monintavoin pinnalla jatkuvasti ja ollut jo pitkään. Samoin kaikki self-help kirjat, jotka vähän sivuaa niitä ajatuksia ja juu, vähän samat ajatukset kun sullakin asian suhteen. Oon kyllä osittain herkkis, mutta ehkä liiaksi myös itse pohdiskelevan ja ajatteleva, etten saa itseäni sellaisia okein lukemaan, kun ne asiat tuntuu niin selkeiltä muutenkin. Mieluummin hoksaan itse asiat, kun luen ne jonkun kirjoittamana. Vähän vaikea selittää mitä tarkoitan, mutta juu, samoilla linjoilla sun kanssa näiden asioiden suhteen :)

   Haha, mulla on hei sama kokemus! Kävin meikissä joskus kymmenisen vuotta sitten ja tuli vähän sama tuomio silloiselta poikaystävältä. :D :D

   Tykkää

 13. Mona sanoo:

  Hihiiii mä oon niiiiin eri mieltä Dubaista, mutta sen tiesitkin jo ;) Ja okei mähän oon kyllä ökybilettäjä :D
  Muuten nyökyttelin täällä, samaa mieltä! …vaikka mulla noi tekoripsetkin on :D

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Haha, mutta hei, se onkin ihan sun tyylinen paikka monessa asiassa. Ja kyllä se hotla on tosi upee missä oot aina ollut, veikkaan että monelle se pelkästään ois jo huikee paikka nähdä :) Ehkä mä sun kanssa viihtysin Dubaissa, sun tyätyy joskus lähteä sinne mukaan ja näyttää parhaat palat ;)

   Tykkää

   1. Mona sanoo:

    Ei yhtään huono idea! ;)

    Tykkää

 14. Sofis sanoo:

  Mulle tulee mieleen että Mifu on varmaan lyhenne sanoista Milk ja Tofu. Jos näin on niin on kyllä kauhea loukkaus tofua kohtaan, se on aivan erilaista kuin Mifu. Ja musta Mifu on aivan kamalaa ja sitkeää, ihan kuin vanhaa purukumia :D. Mutta härkistä ja nyhtökauraa suosittelen, esim. Wokissa tai tomaattikastikkeessa tosi hyvää!

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Jes, joku on samaa mieltä mun kanssani! Samoilla sanoilla kuvailisikin mäkin mifua! Nyhtökaura oli mun mielestä tosi mautonta, meni vähän jopa roskiinkin kun unohtui ruoka kaappiin. Tykkään siitä, että ruoka-aine itsessäänkin maistuu, eikä vain muastaminen. :) Härkistä pitää vielä testata :)

   Tykkää

 15. Mia sanoo:

  Heippa! Olipas tämä hyvä postaus, niin kuin kaikki muutkin sun kirjoitukset. Mutta mä tosiaan olen myös hurahtanut tuohon että olisi pakko päästä Dubaihin kun kaikki siitä höpöttää mutta kiva toisaalta kuulla että itse et siitä tykännyt. Kova olisi matkakuume ja hinku lähteä tuon pienen kanssa reissuun. En vain tiedä minne sitä lähtisi näin talvella. Sinä olet matkustanut paljon joten olisiko sinulla ehdotuksia? Tosin meidän matka luultavasti jää vain haaveeksi kun mies tuskin saa lomaa eikä rahaakaan juurikaan ole :/

  Ja hei minäkin söin raskausaikana sushia! Et siis ole ainut. Ja en muutenkaan silloin kovin tarkasti niitä ruokarajoituksia noudattanut. Toi toinen puolisko taisi olla hysteerisempi ja saarnasi mulle kun töissä söin useamman kerran raskausaikana haukipullia :D

  Mifusta olen myös paljon kuullut ja minua se ehkä houkuttelee joskus kokeilemaan :D Saa nähdä mikä on sitten oma mielipiteeni siihen!

  Tykkää

 16. Rahkamuija sanoo:

  Nämä epäsuositut mielipiteet -postaukset on tosi mielenkiintoisia! Mua taas huvittaa nämä ihmiset, jotka ei voi mennä naimisiin, koska se on niin suuri sitoutuminen ja sitten samat ihmiset tekee yhteisen lapsen. 🤔

  Tykkää

 17. Sussu sanoo:

  Kysyin raskaana ollessani ja suurissa sushihimoissani Hanko Sushin vakuumipolitiikkaa. Käyttävät vakuumipakattua, jossa riski listeriaan on siis todella merkittävä. Oli sitten vaan kärsittävä himoineen synnytykseen saakka.

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Ounou, tosi huono homma Hanko Sushilta. En tosin ylläty, siellä sushit maistuvatkin usein vanhahkolta ja siksi en oo siellä tykännyt käydä. Onneksi on olemassa muitakin paikkoja :)

   Tykkää

 18. Mutsi sanoo:

  Pakko kommentoida botoxia. En tiedä, että kuinka yleistä sen käyttäminen on, mutta itse aloitin sen käytön tänä vuonna. Olen siis 30 ja risat parin lapsen ihan tavallinen äiti. Pyörin päivät pitkät himavaatteissa ja töissäkin on työvaatteet. Harvoin siis joutuu edes pukemaan ”siistejä” vaatteita. En siis koe olevani erityisen ulkonäkökeskeinen tai turhamainen. Mua kuitenkin häiritsi vuosia kulmien väliin painuneet ”sibeliukset”. Näytin siis koko ajan vihaiselta, vaikka tehnyt mitään ilmettä. Ja koska ne on lihasväännön aiheuttaman kanjonit, niin ei ne siitä terveellisellä ruokavaliolla tai ryppyrasvoilla oikene. Olen nyt siis ottanut niihin pari kertaa botoxia ja olen supertyytyväinen tulokseen. Rypyt ovat oijenneet lähes kokonaan, enkä näytä enää kestokärtyltä. Jokainen saa tietenkin olla sitä mieltä mitä haluaa, mutta halusin vaan kertoa tavismutsin onnistumistarinan liittyen botoxiin :D

  Mifusta ja KonMarista erittäin samaa mieltä.

  Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: