Nyt se on kadonnut! Horrostila ja loputon väsymys on poissa. Yhdessä yössä ja yhden lumisateen aikana se viipotti johonkin, enkä edes ehtinyt sanoa heippa. No, kai se sieltä tulee taas takaisin, kun vähiten sitä osaan odottaa. Enkä varmana jää odottelemaan, turha sellaista on kaivata. Siksi yritän nyt ottaa kaiken irti tästä toiveikkaasta olosta, jonka eilinen pilviverho toi. Ja vaikka kaikki muutkin hehkuttaa ensilunta samaan aikaan, niin munkin on hei ihan pakko. Miksihän sitä ei ikinä muista, miten hyvän olon pelkkä lumen tulo tuo? Joka vuosi yhtä yllättynyt nainen vastassa, joka vuosi samat tunteet. Se tunne, kun sisällä tuntuu vähän kolealta, mutta samalla niin lämpimältä. Se, kun ulos katsoessa sydän hypähtää ja olon valtaa suuri kiitollisuuden tunne. Valo tekee ihmeitä.

Nyt se on mielestäni virallisesti alkanut, talvi! <3dsc07634

6 kommenttia artikkeliin ”Valo tekee ihmeitä

 1. Salla sanoo:

  Tänä vuonna lumen tulo on tuntunut jotenkin erityisen ihanalta. Eilen ulos astuessa olo oli kuin Liisalla ihmemaassa :) Ehkä se johtuu siitä kun niin pitkään on saanut odotella vuodenvaihteeseen ja miettiä, tuleekohan tänäkään vuonna valkoista joulua. Uutisissakin sanottiin eilen, että näin aikaisin lumi on satanut etelään viimeksi 14 vuotta sitten!

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Eikä, en tiennytkään! No se selittää, miksi tuntuu nyt niin erikoiselta, että on lunta. Ihana valoisa marraskuun alku. <3

   Tykkää

 2. Satu sanoo:

  Luen blogiasi bloggerin kautta ja jostain syystä sinne nousee vanhat postauksesi muka uusina ja nämä oikeasti uudet eivät tule ollenkaan :0 Mitähän voisin tehdä? Vai missä ongelma?

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Moi Satu! En kyllä osaa sanoa, missä voisi olla vika. Onko nää vanhat postaukset nyt tulleet näkyviin vai ollut niin koko ajan? Täytyy kurkata bloggeria, en ookkaan tajunnut sinne mitään nimittäin päivitellä, kun lähdin omalle sivustolle. Hyvä että muistutit. Kiitos! :)

   Tykkää

   1. Satu sanoo:

    Siis vanhoja tekstejä tullut ihan vasta tässä loka-marraskuun aikana näkyviin. Tänään taas kaksi uutta postausta tatuointiisi liittyen. Ja kun ne avaa, tulee uusin postauksesi yksinhuoltajuudesta esiin.

    Tykkää

    1. Marissa sanoo:

     Hyvä kun sanoit! Kiitos Satu, nyt ymmärsin mistä on kyse! Blogista oli kadonnut iso kasa kuvia ja niitä on yritetty nyt laittaa takaisin pikkuhljaa. Siitä siis johtuu ongelma mistä puhuit. Vielä en tiedä miten saisin sinne uudet postaukset näkymään, mutta katsotaan jos sen saisin selville :)

     Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: