Joku saattaa jo odotella juttuja Meksikosta, mutta saatte vielä hetken odotella kuulumisia tältä reissulta. Kuvia on jo muistikortti pullollaan, mutta koska oon onnekkaasti erittäin laiskalla tuulella ja täysin lomamoodissa, en oo jaksanut kuvia vielä siirtää koneelle.

Katselin ennen matkalle lähtöäni, että millaisialla hakusanoilla blogiini löydetään ja mitkä postaukset herättävät kaikista eniten lukijavirtaa. Aihepiirit on mulla melko vaihtelevat ja sen huomaa myös klikkauksissa. Niin ruokajutut, pohdiskelevat tekstit kuin myös äitiyskin kiinnostaa. Jokaiselle aiheelle on lukijansa. Oli hauska huomata, että vuodesta toiseen sieltä pompahtaa kaksi postausta esille, joita luetaan tasaiseen tahtiin ja usein. Ne ovat nimittäin kaksi reseptiä.

Se miksi vinkkaan näistä resepteistä tänään, on se, että ehkäpä jompikumpi näistä sopisi seuraavalla viikonlopulle? Ensimmäistä, eli Green curry kanaa voisitte kokkailla sunnuntaina isälle lounaaksi ja jälkiruoaksi siihen sopisi tämä helppo salmiakki-valkosuklaa juustokakku. Koska onko muka olemassa isää, joka ei innostuisi salmiakista? Tuskin. Ainakin meidän perheen isä ois tykännyt näistä isosti, ainut vaan, että täällä Meksikossa on vähän eri sapuskat tarjolla. ;)

img_5712

Eli ei sitten muuta kuin isänpäivää oottelemaan kuola suupielestä valuen.  Ja hei, jos joku intoutuu kokkailemaan tai leipomaan näistä resepteistä, tuuhan huikkaamaan kommenttiboksin puolelle terveiset, että miltä maistui. :)

Ootteko muuten keksineet hauskoja lahjoja isälle? Saas nähdä, saako meidän isi jotain. ;)

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: