No nyt vihdoin niitä lomakuulumisia, kuten luvattu! Täällä on herätty Villen ekaan isänpäivään, syöty hyvät aamiaiset ja juotu tottakai skumpatkin kylkeen juhlan kunniaksi. Nyt kun Allu näyttäisi juuri nukahtaneen, voisin kertoa teille vähän, että miten meidän reissu on tähän asti sujunut. Miten meni lentomatka Meksikoon? Mitä ollaan reissussa puuhailtu? Miten Allu on viihtynyt matkassa? dsc07733Ensinnäkin, Allu on ollut aivan ihana koko matkan ajan. Kerroinkin teille, että mua eniten tässä reissussa jännittää lentäminen lapsen kanssa, mutta se oli ihan turha pelko. Onneksi! Lentokoneen hurina rauhoitti ilmeisesti tosi hyvin ja me saatiin nauttia rauhallisista lentomatkoista. Pitkälle lentopätkälle saatiin koppapaikka ja vaikka normaalisti Allu ei viihdy muualla kuin sylissä, niin siellä se nukkuikin kopassa toppapuvussaan oikein hyvin. Heh, toppapuku on muutenkin ollut koko matkan mukana ja se on aiheuttanut paljon huvitusta ympärillä. Normaalisti vauvoilla kuulema menee hermot jos on liian lämmin, mutta tää meidän pikkutyyppi nauttii kummallisen paljon hikoilusta ja piti koko matkan ajan päällä toppapukuaan. :D Muut matkustajat ihailivat pientä vauvaa tunnista toiseen ja vaikka välillä kuului itkuakin, niin Allu sai osakseen pelkkiä hymyjä.

En tiedä luitko blogin facebookista jo siitä, että meidän matka tänne viivästyi, kun me myöhästyttiin jatkolennoilta? Kävi niinkin hyvä tuuri, että Suomesta lähtevä kone oli myöhässä ja niinpä meidän reissu piteni tuplaksi. Alkujaan meidän piti stopata Nykissä, mutta me lennettiin lopulta Miamin kautta ja yövyttiin siellä ennen kuin päästiin perille Cancuniin. Matka kesti lopulta yli 40 tuntia, saattaa siis olla että tästä lähtee pieni palaute Finnairille, hehe. Vaikka Allu olikin helppo matkustaja, niin sanotaan nyt näin, että on se lapsen kanssa matkustaminen ja kentillä seilailu sen verran raskasta, että mieluummin olisin tullut suoraan perille aluperäisillä lennoilla. Niin ja teille kaikille suosittelen, että pakatkaa aina käsimatkatavaroihin kunnolla vaippoja. Jos lento myöhästyy ja joudutte yöpymään jossain kesken matkan, niin ois ihan kiva, ettei niitä tarvitse lähteä etsimään keskellä yötä jostain paikasta x. Terveisin äiti, jolla on asiasta kokemusta ;)

15060321_10209600549144171_104623911_o

Herra Toppapuku saapui onnellisesti hikoillen, Meksikoon ;)

No, se siitä epäonnenpäivästä/päivistä, mehän lopulta kuitenkin päästiin perille, joten kaikki on enemmän kuin hyvin. Meksikossa on hirmu lämmin, meillä on ihana hotelli merenrannalla ja täällä on ollut mukaa nautiskella jo lähes viikon päivät. Allu on nukkunut välillä hyvin, välillä tosi huonosti. Öitä on siis valvottu, mutta onneksi voidaan myös nukkua päivisin vuorotellen ja valo tottakai piristää. Poolilla ollaan oltu koko porukka pari kertaa, mutta pääsosin me vuorotellaan Villen kanssa ja toinen on aina pojan kanssa täällä sisällä päiväsaikaan. On niin lämmin, että selvästi ilmastoitu huone (jossa Allu nukkuu mielellään toppapuku päällä hikoillen :D ) on mieluisin ja siellä on kiva köllötellä. :)

Meksikossa ois varmasti paljon hienoja paikkoja joissa vierailla, mutta meille tämä loma taitaa pääosin keskittyä tänne hotellin lähiympäristöön. Allu ei nuku kovinkaan pitkiä pätkiä (10-30 minuuttia kerrallaan) ja ei viihdy rattaissa kuin hetkittäin. Sylissä taas tulee itselle niin hullu hiki, että mieluummin ollaan viihdytty varjoisilla alueilla ja tosiaan täällä huoneessa päivän kuumina tunteita. Tämä loma onneksi tekee kuitenkin tehtävänsä, sillä me saadaan vuorotellen olla ulkona (kohta tää äiti menee esimerkiksi uimaan) ja öisin untakin voi nauttia vuorotellen. Mukana reissussa on myös Allun nonna, joten hoitoapukin on ollut lähellä. Ollaan saatu kaksinkin käydä pari kertaa biitsillä kävelemässä ja esimerkiksi aamusalilla oltiin jo kerran yhdessä. Jee! :)

Oon muuten ollut jo kolmena aamuna salilla treenaamassa ja vitsit miten hyvältä se on tuntunut! Täytyy myöhemmin kirjoitella teille lisää kuulumisia palautumisesta leikkauksen jälkeen ja siitä mitä ajatuksia treeni nyt herättää. :)

Me ollaan kaikki viihdytty täällä tosi hyvin, onneksi on vielä monta päivää matkaa jäljellä ja monta hetkeä joista nauttia. Matkustaminen vastasyntyneen kanssa on toistaiseksi tuntunut mukavalta, vaikka se täytyy jokaisen ymmärtää, että näin pienen kanssa ei mitään suuria seikkailuita ihan heti tehdä. Pitää osata kulkea vauvan aikataulun mukaan ja tehdä asioita, jotka lapsesta tuntuvat hyvältä. Onneksi ne samat asiat tuntuvat usein vanhemmistakin hyvältä, ainakin meille tämä tahti on sopinut tosi hyvin ja tärkeintä on ollut ottaa rennosti joka päivä. Kun Allu on tästä pari kuukautta vanhempi, veikkaan, että matkustamisesta tulee entistä nautinnollisempaa ja voidaan silloin jo yhdessä tehdä enemmän. Kuten vaikka uida koko porukka ja istua ravintolassa rauhassa ilman, että äidin tarvitsee koko ajan nousta hytkyttämään itkevää pikkuista prinssiä ;)

img_1565img_1696

img_1611dsc07754

Nyt siirryn jatkamaan meidän ensimmäistä isänpäivän viettoa, saas nähdä mitä kaikkea tänään keksitään. Illalla ois ainakin extempore Ricky Martinkin keikka tiedossa, woohoo! ;)

Onnea kaikille ihanille iseille ja vaareille! <3

7 kommenttia artikkeliin ”Lomakuulumisia!

 1. Susan sanoo:

  Voi apua! Kaikki näyttää ja kuulostaa niin hyvältä! Tulipas hyvä ja kesäinen fiilis, parempi siis olla vilkaisematta ulos :D Ja mitkä himot iski treenaamaan, kohta jos minäkin (rv 33 on täällä, jiihaa!) Vaikka meillä ei nyt vielä periaatteessa ollut isänpäivää, niin kyllä sieltä aamusti niin iloinen miehenköriläs kömpi sängystä ja kun annoin hänelle valokuvan meidän perheestä masuineen, niin häneltä itkukin pääsi <3

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   No mutta olihan se tavallaan se eka isänpäivä sille sun köriläälle, oot jo niin pitkällä että masussa on jo melkein valmis lapsukainen <3 hih.

   Täällä on kyllä super ihanaa, olin ihan unohtanut jo miltä lämpö tuntuu silloin kun siitä nauttii. Viime kesä oli aika kärsimystä kun oli raskaana :D Täytyy nauttia nyt täysillä, pian ollaan taas kotona ja mitä ilmeisimmin vähän harmaammissa maisemissa ;)

   Tykkää

 2. Minna sanoo:

  Ah, nauttikaa! Täällä Suomessa on jo loskaa. Se niistä lumikeleistä 😔❤️

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Voi kiitos <3 Eikä! Missä ne ihanat lumet on?? <3

   Tykkää

 3. Outi Karita sanoo:

  Kuulostaa kyllä niin ihanalta <3

  Tykkää

 4. Sanna sanoo:

  Hei Marissa! Kiva lukea lomakuulumisia :) korvaushakemusta vaan finnairille, koska jatkolentokin venyi ja matkasuunnitelma muuttui oleellisesti. Tiedä sitten mikä oli myöhästymisen syy mutta onhan tuosta korvausta saatava. Meillä myöhästyi kerran lennon lähtö 11 tuntia kun ei ollut lentohenkilökuntaa riittävästi lennolle työvuorolistan sekaannuksen vuoksi :o…..

  Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: