Vuosi sitten, samaan synkkään aikaan, tein postauksen, jossa esittelin teille aamujeni tunnelmaa. Toivoin, että te ymmärtäisitte kuvien kautta, millainen mun oloni aamuisin, siis vaikka vähän synkkää onkin. Sitä kun on oikeasti tosi vaikea kuvailla, kun on henkeen ja vereen aamuihminen. Kun innostuu vain pelkästään heräämällä, eikä intoon tarvita kuin silmien aukaisu ja se on siinä. Kun rakastaa aamun tunnelmaa ja ihan kaikkea mitä aamut sisältää. Tunnetta kaikkein eniten. Siitä mä tykkään. Aamun tunteesta, kun kaikki on vielä mahdollista.

Niin, tältä ne aamut on musta viimeisen vuoden aikana tuntuneet!img_5308dsc01109dsc01065img_5578dsc03693DSC01241IMG_7559

dsc04942DSC01635Sanomattakin varmaan selvää, että nykyään ne aamut on joskus vähän hitaampia, eikä heti lähdetä suoraan sängystä sykkimään ylös. Välillä ei lähdetä edes aamiaiselle, vaan jäädä makoilemaan ja vain haaveillaan siitä, että nukahtaisi hetkeksi uudestaan. Syynä tähän tottakai on tämä uusi beibin luoma arki ja huonosti nukutut yöt. Onneksi tilanne on vain hetkellistä ja siksipä sitä paremmin jaksaakin, kun tietää mitä edessä ihan varmasti odottaa – se samainen aamujen taianomainen tunnelma kuin aina ennenkin. Se vain vaatii paremmin nukutun yön alleen.

Itsesasiassa oon huomannut, että nykyään kun pirteitä aamuja on harvemmin, nautin niistä entistä enemmän. Osaa arvostaa sitä ihmeellisen tuntuista energiaa enemmän, kun sitä ei välttämättä olekaan seuraavana aamuna tarjolla. :)

dsc07491Viime yö oli taas hieman vajaa unien suhteen, joten me täällä jädään toivomaan mahdollisuutta päikkäreihin myöhemmin ja sitä ennen syödään vähän aamiaista ja mietitään jos lähtisi hetkeksi ulos. Ehkä se aamun energia tarttuu sieltä mukaan?Ihanaa tiistaita! :)

Niin ja hei, klikkaa ihmeessä katsomaan se viime vuodenkin postaus, jos aamujen tunnelma saa sut innostumaan kuten mutkin! ;)

4 kommenttia artikkeliin ”Anna mä näytän, miltä aamut musta edelleen tuntuu!

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: