Oot kyllä niin balanssissa koko muija, kuului kommentti, joka sai mut todella leveeseen hymyyn. Useasti teidän sanat saa, mutta tämä nyt varsinkin. Ja mun on pakko paljastaa, että en pidä yhtään sanasta muija ja musta se on oikestaan vähän jopa haukkumasana. MUTTA, eipä se ollut tässä yhteydessä ja oikeastaan se kuulosti aika hienolta, että mua sanottiin noin vain muijaksi. Jotenkin tosi rennosti ja vain ohimennen. Vieläpä balanssissa olevaksi muijaksi. Vau! Sitäkö mä tosiaan olen? No olenhan mä. Olen olen.

nayttokuva-2016-11-26-kello-15-37-01

Saan ihania  kommentteja usein, oon jokaisesta teidän kirjoittamasta mielipiteestä, vinkistä tai vaikka vaan huomiosta oon aina todella iloinen. Herää joka kerta monenlaisia tunteita, kun pääsen avaamaan kommenttiboksin ja lueskelen teidän juttujanne. Eikä ne tunteet muutu koskaan. Niihin kommentteihin kun ei turru, ne ei ala tuntua tylsältä tai niistä ei tule itsestäänselvyyttä. Ne on aina yhtä odotettuja. Kiitos siis ajastanne täällä, ihan te kaikki siellä. <3

dsc07815

Mutta joo, balanssissa ollaan ja siltä se tosiaan tuntuu omasta itsestänikin. Mä jotenkin jäin mutustelemaan tätä lausahdusta suussani pidemmäksikin aikaa ja taisin mä kaverillenikin vähän kehaista, että hei mieti nyt, siinä on itseasiassa paras kehu jonka voi saada. Että ulospäinkin näytän ja kuulostan siltä, miltä mun sisällä tuntuu. Että elämä on hyvässä tasapainossa ja mulla on juuri nyt hyvä tässä ja näin. En kaipaa mitään uutta, en haikaile vanhaa. Tottakai odotan tulevaa pieni kutkutus mahan pohjalla, mutta eikös me kaikki? Eikö oo aina jännä miettiä, että mitä kaikkea hienoa on vielä edessä?

Elämä on balansissa, minä siinä samassa. Jos jotain tänään voisin toivoa ja myös toteuttaa, olisi se ajatus siitä, että sinäkin olisit siinä samassa mielentilassa. Että sunkin mieli ja elämä ja ihan kaikki, olis sopivasti tasapainossa.

Tuntuuko susta yhtään siltä? <3

2 kommenttia artikkeliin ”Balansissa koko muija

 1. Anne sanoo:

  Ihana kommentti ja samoin tämä kirjoitus! Ihailen elämänasennettasi ja hyvää fiilistä, joka välittyy hienosti tekstiesi kautta. Kiva että jaksat kirjoittaa niin monenlaisista aiheista ja juuri omalla ihanalla tavallasi! Näistä tulee aina hyvä mieli :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos Anne, tosi ihanaa kuulla, että ajatukset välittyy sinne ruudun toiselle puolen. Saan lisätsemppiä näistä teidän kommenteista kirjoittaa taas enemmän ja lisää :) <3

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: