Marraskuu oli ja meni, eteen tupsahti joulukuu. Ihan mahtavaa, että kohta juhlitaan jo joulua, mutta pitäisikö tässä tosiaan ostella jo joululahjojakin? Vai oonko tapani mukaan siellä viimeisten joukossa miettimässä, että mitä keksin paketteihin piilottaa. Lahjoja on niin vaikea hankkia, ellei keksi jotain oikein hyvää ideaa jo etukäteen. Ei viitsisi ostaa mitään turhia tilpehöörejä tai esimerkiksi suklaapaketteja, vaan mieluiten ostaisin jotain, joka on saajalle oikeasti hyödyllinen. Tai vaikka ilahduttava edes. Saas nähdä miten lahjojen kanssa tänä vuonna käy, ehkäpä aloitan homman kerrankin ajoissa. Ehkä en, hehe.

Kuinka aikasin te käytte ostamassa joululahjat? Joko hankinnat on tehty? 

Ennen kuin otetaan joulukuu avosylin vastaan, haluaisin tälle aamulle jakaa muutaman hymyn ja rakkauden värittämän kuvan marraskuulta. <3

dsc07662

dsc07630

dsc07627

Siltä näytti meidän marraskuu. Ihana katsoa kuvien kautta, miten hyvin kaikki onkaan mennyt ja miten paljon hetkiä tästäkin vielä puuttuu. Kuukausi alkoi lumisessa Suomessa, jatkui aurinkoiseen Meksikoon meidän perheen ekalle matkalle ja loppukuu oltiinkin ihmettelemässä super synkkää loppukuuta. Synkkyydestä huolimatta kuukauden loppukin on ollut ihana ja kotona on taas hyvä olla pienen aurinkoloman jälkeen.

Kiitos marraskuu, olit aurinkoinen ja kohtelit meitä hyvin. Nähdään taas ensi vuonna!

Yksi kommentti artikkeliin ”Vielä hetki marraskuun valoa

  1. Susan sanoo:

    Ihanalta näyttää teidän marraskuu! Mä en ole mitenkäänpäin jouluihminen, siksi meillä aloitetaan joululahjojen ostelu jo tammikuusta ja kesään mennessä kaikki onkin hankittuna :D Eipä sitten tarvitse pyöriä jouluruuhkissa kuuntelemassa pimpelipom-musiikkia hikisenä toppatakissa. No mutta kuinkas sattuikaan: nyt kun on tulossa talvivauva, niin nyt olen innoissani joulusta! Ostelen jouluvaloja ja laittelen kotia. Kova on luotto mahanahan läpinäkyvyyteen :D Laskettuun aikaan on enää 37 aamua ja kivut ovat olleet jo muutaman viikon taka-alalla. Pääsin sittenkin nauttimaan tästä raskaudesta. Ainiin ja vauvan tuleva kummisetä heitti ilmoille ihan huippuidean: ensi vuonna laitetaan lahjoihin menevät rahat hyväntekeväisyyteen esim. syöpälapsille (tietysti nyt suvun pikkuisille jotkut paketit, mutta siis muuten). Eipä tule kenellekään ostettua mitään ”turhaa” ja saa varmasti kaikille hyvän mielen :)

    Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: