Moi just sinä siellä, miten sulla menee? Ootko säkin ehkä just herännyt, ottanut luurin käteen ja selailet luettavaa kännykälläsi? Jep, niin tein mäkin vielä hetki sitten, vaikka haluaisin kyllä päästä siitä tavasta eroon. Eikö oo vähän ärsyttävää, että eka asia joka aamulla on mielessä, on somen selailu silmät ristissä? Niin, että ehkä voisi antaa yhden lupauksen uudeksi vuodeksi itselleen ja lopettaa sen tuijotuksen. Tai aloittaisi sen vaikka edes myöhemmin, sitten kahvin jälkeen.

Näitköhän säkin muuten viime yönä levottomia unia? Joo, mä en tiedä mistä ne yhtäkkiä ilmestyi, mutta ne sai mielen ihan sekavaksi. Heräilin nostamaan Allun tuttia takaisin suuhun moneen kertaan yöllä ja samalla jäi aina jokin omituinen uni kesken. Yhdessä pätkässä olin lentokoneessa, toisessa kävelin siellä lentokoneen siivellä. Siellä missä ei saa kävellä, säkin oot ehkä joskus nähnyt sen kyltin koneessa istuessasi ja naureskellut sille? Heh, kukapa siellä nyt kävelis.

Ootko muuten ehtinyt jo miettiä joulua? Mulla se on ollut mielessä usein. Kotona näyttääkin jo ihan joululta, valoja on kaikkialla, ulkona ja sisällä. Meillä on muutama lahjapakettikin jo odottamassa, Allulle tietty. Tuskinpa meistä kukaan muu niitä lahjoja tänä vuonna edes saa, eiköhän pikkulapset aina vie voiton siinä arvassa. Eikö joulu vähän olekin enemmän lapsia varten? Mulle muutenkin tärkeintä on syödä hyvin ja rentoutua, osaan kyllä itse ostaa jos tarvitsen jotain. Vai oliko sulla joku hyvä toive pukille tänä vuonna? Kuulin, että joulurauha ois myös sulle aika tärkeä juttu. Ai mitä, perheen kanssa vietettyä aikaa odotat myös? Sama täällä.

dsc07981

Euro hei sun ajatuksistasi, että mitä siellä sun mielessä pörrää just nyt? Jos tahdot tietää, niin ihan ilman euroakin kerron sulle oman ajatuksen virtani. Just nyt pohdin, että viikon treeneistä on tekemättä vielä 2/3. Salille ois ikävä, mutta tällä viikolla ei taida ehtiä. Oon mä kotona vähän yrittänyt jotain säheltää musiikin tahtiin, mutta ei se ole sama. Tosin hei, miksei se ole? Miksi kotona hikoiltu hiki ei tunnu samalta kuin salilla tai lenkkipolulla? Samaa tavaraa se kuitenkin on. Mietin muuten juuri äsken, että kylläpä tekisi paljon mieli taatelikakkua. Se on vähän outoa siksi, että aamuisin en normaalisti niin makeasta välitä. Ei sulla ois hihassa sellaista hitsin hyvää taatelikakun reseptiä valmiina?

Mulla oli mielessä siinä somea tuijotellessa sängyssä, että vois vaikka lähteä heti aamiaisen jälkeen ulos. Tunnin kävely ulkona ja sitten lähdenkin yksiin lehtikuvauksiin. Vähän jännittää. Vaikka täällä te näette paljonkin kuvia, niin ei se tarkoita että osaisin olla luonnollinen kuvattavana. Siihen tarvitaan tuttu ihminen kameran taakse tai vaikka oma nopea sormi napsaisemaan selfie. Vieras ihminen saa mut ujostumaan helposti. Tiedät mistä puhun vai? Jos et, niin oisko sulla antaa vinkkejä, että miten osaisi olla rennosti kuvaajan edessä? Harva sitä osaa. Aina se on yhtä noloa, tuntuu kuin koko maailma tuijottaisi, vaikka lähellä ei olisi kukaan. Toivotatkos mulle tsemppiä kuitenkin, se tulis nyt tarpeeseen?

Mitäs sä itse meinasit puuhata tänään? Ois kauheen kiva tietää, jos teet jotain jännää. Ehkä sen kertominen sais mutkin iloiseksi. Kerro nyt jo ihmeessä, älä jää turhaan pohtimaan!

Sanoin muuten eilen illalla Villelle nukkumaan mennessä heippa, kun piti sanoa hyvää yötä. Se vähän naureskeli ja toivotti myös heipat ja kertoi, että aamulla tavataan taas. Heh, nyt mä taidan toivottaa sulle heipat ja kertoa, että huomenna taas tavataan. Jos tässä nyt ei enää sen kummempia hölöttäisi vaan laittaisi hösseliksi ja polkaisisi päivän vauhtiin. Huomenna yritän vastailla kysymyspostaukseen tulleisiin kysymyksiin. Oothan jo käynyt laittamassa mukaan omat ajatuksesi? Ai et ole vielä? No nyt vielä ehtii. Meeppä siitä jo näpyttämään. :)

Energistä torstaita meille molemmille! 

Hei kuule! Tää on jo muuten toinen postaus, jossa utelen sun ajatuksiasi tähän tyyliin. Aiempi postaus on kirjoitettu vuosi sitten joulukuussa: ”Penni ajatuksistasi”. 

15 kommenttia artikkeliin ”Euro ajatuksistasi

 1. Noora sanoo:

  Haha ihanan pirteesti ja hauskasti kirjotettu postaus. Jo aiemmin aamulla silmät ristissä selasin somea mutta myös nyt junassa matkalla töihin tulee usein hengailtua puhelimella.

  Tänään ite oon vähän kahen vaiheilla. Perjaatteessa ois treeneistä lepopäivä mutta illan crosstraining vois olla kuitenkin kiva. Vaikka selkä onkin ihan jumissa tiistain bodycombatista missä olin piitkästä aikaa. Toinen vaihtoehto ois mennä seurakunnan nuorisotalolle missä on vanhojen nuorten jouluglögit/ilta. Olin joskus monta vuotta sitte seurakunnan isosena ja paljon toiminnassa mukana ja nyt pohdin että uskaltaisinko/haluisinko mennä kattomaan löytyykö tuttuja tyyppejä. Vaiko treenit..ehkä se tässä päivän mittaan selviää :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Hih, kiitos Noora! :) Nyt mietin, että olitkohan crossailemassa? Vai veikö seura seruakunnalla voiton? Kumpi vaan, joskus se lepokin tekee hyvää ja siitä saa uutta energiaa seuraaville päiville. Niin ja hyvä seura antaa ihan eri tavoin myös energiaa kuin treeni. :)

   Mulla on muuten kauhea ikävä bodycombattiin… oihjavoih.. jokohan uskaltaisin mennä kokeilemaan miten se sujuu? :)

   Tykkää

   1. Noora sanoo:

    Päädyin käymään glögiillassa. Minne olin jo ”liian vanha” :D jutskailin kuitenkin tuttujen työntekijöitten kanssa hetken ja sitten lähdin kaverille käymään :) tänään salille sitten taas! :)

    Mullakin on ollut pitkä tauko combatissa. Harrastin sitä jossain vaiheessa hetken aikaa mutta mun perfektionisti luonne ei oikeen kestäny sitä. Jos en osannu heti, jos ei menny tarpeeks hyvin niin mulla otti päähän se niin lujaa että lopetin. Tällä viikolla olin siellä pitkästä aikaa ”pakotettuna” saliperheen toimesta ja päätin vaan että kunhan hyvä fiilis pysyy yllä ja pysyhän se! :) oli kivaa ja seuraavana päivänä meidän maailman parhaalta ohjaajalta tuli viestiä että hyvinhän se meni! :) Rakastan kun meidän salilla crossissa ja combatissa on meidän saliperhe! :) sinne mennään treenaamaan mutta myös olemaan kavereiden kanssa! Meillä on mieletön porukka, tsemppi ja ilmapiiri!

    Uskaltaudu ihmeessä combat tunnille jos vaan keho sen sallii. Se on kyllä tehokas tunti! :) ihanaa perjantaita ja viikonloppua! :)

    Tykkää

 2. Sanna sanoo:

  Hei, tässä yksi terveelliseksikin ehkä kutsuttava taatelikakku :) : http://www.wellberries.com/2016/12/07/talven-paras-gluteeniton-taatelikakku/

  Liked by 1 henkilö

 3. Elisa n sanoo:

  Hahaa, olipa hauska postaus:) Niin hauskasti kirjoitettu:) Itse vietän tänään tyytyväisenä ansaittua lepopäivää treeneistä ja missäs muuallakaan tämä päivä tulee menemään kuin töissä. Aamupuuro on jo masussa ja aamukahvia tässä nautin tällä hetkellä ja seuraavaksi pitäis alkaa valmistamaan päivän eväät töihin. Vaikka on 9 päivän työputki tiedossa ennen seuraavia vapaita niin positiivisella ja oikealla asenteella aion selvitä tästäkin työrupeamasta.
  Hirveästi tzemppiä sulle tän päivän kuvauksiin <3 Hyvin ne menee<3

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Hih, kiitos Elisa! ;) Mulla on ollut nyt monta lepopäivää treeneistä ja tänään vihdoin salilla, jeejee! Kyllä ne lepopäivät vaan tekee tehtävänsä ja motivaatio on taas huipussaan! :)

   Paljon tsemppiä myös sulle pitkään työrupeamaan, positiivisella asenteella sekin selvitään ja sitten on ihanaa taas viettää ansaittuja vapaita. Kuvaukset menivät muuten hyvin, liekö johtunut tästä sun tsempistä ;) Hih.

   Ihanaa joulun odottelua! <3

   Tykkää

 4. Stee sanoo:

  Aivan ihana postaus, sai hymyn huulille koulupäivän jälkee! :) en oo tänne koskaa kommentoinu mutta oon aktiivisesti seuraillu sua jo reilun vuoden ajan. Pakko sanoa että kun kerroit olevas raskaana, vuodatin pari onnenkyyneltä sun puolesta. Olihan se aivan paras asia! Tää päivä on mun viikon piristys, suuntaan viulutunnille soittelee joululauluja ja koulupäiväki oli viikon ainut lyhyt. Tänään on hymy herkässä
  Ps. Sun blogi on kyllä niin ihana, pirtee ja rempseä! Monesti saa hymyillä lukiessaa ja täältä saa aina hyvän mielen, kiitos siitä!:)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos! Tosi ihanaa, että tämä teksti herätti niin paljon kommentointia :) Ja voi miten sun kommentti sai mut hyvälle tuulelle! Hyvä, että on muitakin ihmisiä, jotka pystyy samaistua toisten tunteisiin ja kuten sinä sait kyynelen poskellesi mun uutisesta, niin mulla tuli tästä sun viestistä tosi lämmin olo. Se herätti hyvän tunteen, kiitos siitä :)

   Vau, viulu on upea soitin! Kummityttöni soittaa sitä myös ja pakko sanoa, että ihailen sitä miten niin vaikealla soittimella saa niin kauniin äänen aikaan. Ihania viulutunteja siis sulle ja nauti joulun rauhaisasta ajasta. :)

   Kiitos vielä kommentista, se toi hyvän mielen! <3

   Tykkää

 5. Eve sanoo:

  Moi Marissa!

  En oo varma oonko aiemmin kommentoinut blogiisi, mutta lukijasi oon ollu jo monen vuoden ajan ja nyt tuli sellainen tunne, että on pakko jättää kommentti.

  Vaikutat aivan ihanalta ihmiseltä, oot tosi energinen,positiivinen ja varmasti todella lämminsydäminen ihminen. Innolla luen aina sun postaukset. Tällä hetkellä elän samanlaista elämänvaihetta, sillä mulla on kahden kuukauden ikäinen poika :) Ihana lukea sun juttuja koska pystyn niin samaistumaan niihin.

  En oikeen tiiä mitä tarkalleen tulin kommentoimaan. Tarkoitus oli kiittää sua tästä blogista ja toivottaa ihanaa joulun odotusta sulle ja sun perheelle! ♡

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Hei ihanaa Eve, että tulit kommentoimaan! Tästä tuli tosi hyvä mieli :) Ootkin tosi samassa elämänvaiheessa, toivottavasti teillä on kaikki mennyt pienen kanssa hyvin? Äitiys on kaikille tosi erilaista ihan varmasti, mutta eiköhän usein niitä samoja ajatuksia ja tilanteita esiinny kaikilla. Siksi onkin ihana lukea muiden äitien blogeja ja kirjoituksia. :)

   Kiitos sulle kommentista ja tervetuloa kommentoimaan uudelleen <3 Ihanaa joulunaikaa!

   Tykkää

 6. Terhi sanoo:

  Heippuli! Olipa osuva kirjoitus.
  Tässä juuri aamukahvilla aloin somea selailla ja ilahduin viestistä kovin.
  Olen tällä hetkellä Kanadassa ja tiedossa onkin jännä päivä, sillä lennän Peruun! Oma pitkäaikainen haaveen toteutumisaamu. Jännittää hurjasti ja vähän myös lentokin arveluttaa, kun on ollut kipeänä! Mutta jospa tästä stressistä pääsisi irti kiemuroitumaan :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Moikka :) Olipas hassua lukea sun aamukahvi viestiä ja ihmetellä, että kylläpäs sää heräät myöhään. Kunnes sitten tajusin, että ootkin Kanadassa ;) Hih. Haluisitko kertoa millainen Kanada on ollut sun silmissä? Onko sulla työreissu vai muuten? Siellä en oo koskaaan käynyt ja kiinnostaisi kuulla vähän kuulumisia. Kannattaisiko sinne vaikka matkustaa? :)

   Voi että, oon tosi iloinen sun matkasta!! Perussakaan en ole käynyt, mutta voin vaan arvata miten paljon nähtävää siellä on. Tiedätkö, mulle tuli ihan kylmät väreet kun aloin miettiä sun fiiliksiä tulevasta matkasta ja siitä, että se on sun suuri unelma. Nauti, koe, syö, rentoudu. Vietä ihana matka <3

   Tykkää

 7. Emma sanoo:

  Just nukkumaan käymässä, silmät ristissä kirjotan sängyssä. Päivän olin töissä, huominen vielä niin alkaa 4 pv vapaa. Nuoret (oon lastensuojelussa töissä) oli tänäänkin kivoja tyyppejä, tykkään duunistani. Treenaamaan jos ehtis huomen illalla. Crossfitin kanssa ollu vähä taukoa ja nyt taas kipinä syttyny takaisin, onneksi :)
  Ihanaa joulun odotusta teijän poppoolle!

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos Emma, sinne myös aivan ihania viimeisiä joulun alusviikkoja :) <3

   Teet hienoa ja varmasti samalla rankkaa työtä, pidän todella arvostaa sitä mitä teet. Iso peukku!! :)

   Hyviä treenejä sulle, mäkin tässä juuri lähden salille ekaa kertaa viikkoon, kauhee into päällä!! :)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: