Moi joulupukki! Oletkos jo matkalla, vai ehdinkö vielä kirjoittaa sulle pari toivetta ja mun tervehdykset? Petra-täti muistutti, että pitäis kirjoittaa sulle toivelista ja mähän pistin heti hösseliksi. Olishan mulla pari ajatusta mitä voisin ehkä haluta saada mun ekana jouluna. Niin, siis aattele, mun ihan eka joulu! Jännää, uskallankohan tulla sun syliin kun tavataan?

Ekana voisin toivoa lunta, mutta en tiedä keneltä sitä pyydetään? Voisin myös toivoa hyviä unia, on kivempi valvoa sitten kun on nukkunut kunnolla. Mulla on jo jouluasu, joten sitä en tartte. Punainen lakki löytyy, samoin housut ja paita. Yhden kivan bodyn sain tuliaisina Outi -tädiltä, sitä aion pitää ehkä Tapanina, kun mennään mun isin sukulaisten luo. Mulla on myös jotain paketteja tuolla meidän kuusen alla, mutta en oo mennyt kurkkimaan mitä niissä on. Luulen kuitenkin, että on paljon asioita, joita ei haittaa jos tulee useampia? Esimerkiksi pehmeitä paketteja mä tahtoisin tosi paljon. Joo joo, siis lapset ei niitä usein halua, mutta mä oonkin vielä aika pieni ja en tajua muiden juttujen päälle yhtään. Eihän mulla pysy lelut vielä käsissä, joten ehkä niitä ei nyt kannata tuoda. Pehmeet paketit on tän vuoden hittituote ja niitä kuluu paljon ja aina mun lemppariasut on pesussa. En tiedä miksi äiti pesee niitä jatkuvasti, veikkaan että se liittyy mun lempinimeeni, joka on puklupoika?

Pari juttua mietin, että voisin tarvita. Villaisen myssyn ainakin, kun ulkona on aika kylmä. Sitten mun taika-asu alkaa olla pieni, enkä tiedä onko mulle äiti hankkinut uutta. Tarvitsen kyllä uuden, koska muuten en saa nukuttua, se on paras asu mikä kaupoista löytyy! Sitten mä voisin ehkä haluta lapaset ja villasukat. Mulla on niitä monia, mutta mun isot räpylät ei mahdu niihin. Niin ja pian me lähdetään alpeille laskettelemaan, mietin että voiskohan mua silloin jo vetää pulkassa? Sellainen ois tosi kiva. Ei mitään lällyä väriä sitten, joku pojille sopiva ja sellanen, että kaikki näkee miten lujaa mä kuljen. 

joulukuusi

Koristeltiin jo äitin kanssa kuusikin valmiiksi sun vierailuasi varten!

Ja joo, hei mulle kelpaa kyllä lahjaksi myös hoitolahjakortit. Tosin tuskin sä pukki itse tulet mua tänne hoitamaan, mutta ehkä voisit välittää viestiä eteenpäin? Että kun mulla on vähän tylsää olla koko ajan mun äitin ja isin kanssa (ne lässyttää mulle ja halailee ihan liikaa, hyi!) niin jos joku muu tahtoo vaikka tulla mua joskus hoitamaan niin sekin sopii. Voitais jokeltaa yhdessä ja kuunnella musiikkia. Mut ei sitä isin rokkia, vaan äitin latinomusaa. Siitä mä tykkään tosi paljon. Siitä ja tanssimisesta. 

Mun äiti on kuulema lapsena ollut vähän hassu, eikä se oo osannut kirjoittaa aina toivelistoillensa mitään. Mietinkin, että jos äiti on jättänyt toivomatta niin paljon, niin saisinko mä kaikki sen lahjat mitä sillä on jäänyt saamaatta? Se olisi musta aika reilua. Niin, tai sitten voisit nyt tuoda äidille jotain! Se kyllä osti itelleen jo kasan urheiluvaatteita (miksi? Eikö pukki sun kuulu tuoda kaikki lahjat?) mutta ehkä se voisi haluta vaikka jonkun hyvän kirjan tai vaikka liikuntaseteleitä? Heh, ei se kyllä mun kanssa kirjoja ehdi lukea, mutta ehkä se vois lukea sitä sitten myöhemmin, kun mä vähän tästä rauhotun. Onhan tässä vuos aikaa seuraavaan jouluun. Sitä ennen se vois sitten vaikka urheilla omalla ajallaan  ja sille tulis hyvä olo. Miltä kuulostais? 

Isille ei tartte tuoda mitään isoa, mun äiti on kuiskuttanut korvaan, että se on jo ostanut sille jotain kivaa. Kuulema vanhemmat saa ostaa toisilleen lahjoja, pukki tuo sitten kilteille lapsille paketit. Ja olenhan mä ollut ainakin kiltti. Tosi tosi kiltti. 

En sitte oo yhtään valikoiva, mulle käy kaikki lahjat. Oon kiitollinen kaikesta, äiti on opettanut, että ihan kaikesta pitää olla iloinen ja arvostaa jokaista lahjaa. Myös ihan vaan halauskin riittää tai joku kiva kortti, niitä kun ei kukaan enää nykyään lähetä. Kortteja on aina kiva saada.

Nähdään sitten jouluaattona, odotan sua jo kovasti! Tuleehan porot ja muori myös mukaan?

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: