Hei tervehdys torstai, mulla olikin sua jo ikävä! Viime viikko ihan niin vain vilahti ohi, mutta tässä sä nyt olet taas. Ja hei, torstai on toivoa täynnä, ne on joskus sanoneet. Se kuulostaa ajatuksena tosi hyvältä. Tänään ajattelinkin sulle kertoa ihan vaan muutaman jutun sellaisista asioista, joiden takia voisin istua vaikka päivän lipputangossa, jos joku uhkaisi viedä ne asiat mun elämästäni pois. Ihan ajatuksenvirtana muutama juttu tähän nyt vaan.

Kai sä tiedät, miten hyvältä nämä asiat tuntuu?

Se, kun avaa uuden kahvipaketin. Se valloittava tuoksu! En kestä! 

Se kun ei oo kiire mihinkään ja nukahdat hiljaisuudessa päiväunille. Hah, kukaan ei saa mua tästä ylös vaikka vettä lentäis päälle. Eikä ole pakko avata silmiä ennen kuin itse niin tahtoo. Ihan parasta. 

Se kun palaa etelänlomalta Suomeen ja henkäisee ensi kerran. Ah, miten voikaan olla niin raikasta ilmaa? Täällähän pystyy hengittämään keuhkot täyteen ja nauttia siitä. Voisko heti lähteä ulos lenkille?

IMG_1776

Tunnin juoksulenkki, kylmää vettä hanasta lasiin ja siitä suuhun, vaatteet pois ja saunaan. Hiki valuttaa loputkin huonot fibat pois ja on kuin uusi olo. Tää ei edes oo pieni juttu, tää on iso. Iso hetki hyvää oloa. 

Niin, kylmä ja hyvänmakuinen hanavesi. Siis jääkylmä vesi, ah mikä nautinto! 

Ihastuminen.  Se, kun hyvä ystävä kertoo uudesta ihastuksestaan ja näet ystävän kasvoilla iloa ja puhdasta onnea. Muistat itsekin sen miten ihastuessa vatsassa kuplii, jännittää ja ajatukset heittelee jatkuvasti voltteja. Hymyilet silmistä saakka itsekin. Ehkä yritän kuvailla myös tunnetta siitä, kun on vaan niin mahdottoman onnellinen toisen onnen puolesta? Parasta. 

Puhtaat lakana sängyssä. Kyllä, tän tunteen tietää kaikki. Joo joo joo. 

Se, kun herää aamuun ja poika nukkuu kiinni kainalossa, hikoilee mun kättäni limaiseksi ja tuhisee melkeen oma nenänsä irti. Maailman suloisinta. 

Aamupusut. Parhaita!

Mites se, kun kerrot jonkun hyvän vitsin tai muuten vaan kiinnostavan jutun ja kuuntelija nyökyttelee innoissaan? Ymmärtää sua? Kyllä, se on yksi maailman parhaista tunteista; tulla ymmärretyksi ja kuulluksi. Nyökytellä yhdessä. 

IMG_1662

Siinä tämän aamun ajatuksia, ehkä vähän öisiäkin, kun taas puolikas yöstä on tullut oltua valveilla. Ollaan lähdössä lauantaina kohti alppeja laskureissulle ja yksi juttu tuli vielä mieleen, mutta ihan jokainen teistä ei ehkä laskettele tai edes hiihdä? Voi kunpa tietäisitte sen tunteen. Sen, kun nousee ensimäisellä hiihtohissillä ylös, laskee tyhjiä, juuri aurattuja, rinteitä alas niin lujaa, että korvissa humisee. SE on parasta. Itse en tiedä pääsenkö juurikaan mäkeen viikon reissun aikana, mutta jos edes yhden aamun saan viettää suksien päällä tyhjissä rinteissä, niin se riittää. <3

Nyt hetkeksi kirjan pariin ennen kuin poika taas herää lyhyiltä uniltaan. Mikä on muuten sekin yksi suuri nautinto. Ottaa hyvä asento sohvan nurkasta, mennä pitkälleen peiton alle, ottaa kirja käteen ja kahlata läpi jännittäviä juonikäänteitä. Ihan parasta.

Mitkä on sun mielestä maailman parhaita asioita? Mitä tulee ekana mieleen? 

Yksi kommentti artikkeliin ”Maailman parhaita asioita

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: