Puuh.. Vihdoin perillä! Ollaan oltu jo eilisestä illasta saakka itseasiassa, mutta nyt vasta tuntuu, että vihdoin pystyy kunnolla rentoutumaan. Ollaan purettu tavarat kaappeihin ja nautittiin pojan päiväunien ajan aamusaunasta. Puoli tuntia siinä meni super nopeasti, mutta kylläpä teki hyvää!

Onneksi tänne ei ole kovin pitkä matka ja Salzburgista kesti noin tunnin ajella perille. Hassua jotenkin olla niin nopeasti perillä täällä, välillä kun tuntuu, että Suomen mökille Saimaallekin on pidempi matka. Siellä kun joutuu istumaan niin pitkän matkan autossa mikä on ehkä puuduttavinta ikinä :D Täytyy muuten myöntää, että on se lapsen kanssa matkustaminen silti hitusen rankempaa kuin mihin on aiemmin tottunut ja voimat on välillä aika vähissä. Molemmat meistä olisi eilen illalla mielellään vain jäänyt kotiin nukkumaan, kun piti vielä lähteä illalliselle. Uni ja lämmin kämppä houkutti paaaljon enemmän kuin skumpat ja tinan valamiset. Että niin kovia juhlijoita me tosiaan ollaan nykyään. ;)

dsc08806dsc08807img_2779Lähdettiin me kyllä sitten vielä ulos pienen levon jälkeen, mutta oltiinkin jo kympiltä takaisin nukkumassa. Ekan kerran heräsinkin sitten tasan tunnin päästä syöttämään ja sama jatkui läpi yön.. Krhm.. Se niistä pitkistä ihanista yöunista. Tosin pakko sanoa, että jotenkin mut vaan saa hereille ja iloiseksi joka aamu sama asia. Ihan sama, oonko nukkunut kuinka vähän ja kuinka huonosti, niin meidän pojan pirteä hymy ja naurava luonne vaan piristää niin paljon, ettei harmita yhtään. Hän herää aina hymyssä ja sama tarttuu tottakai myös itseeni samassa sekunnissa, kun suupielet nousee siellä pikkuisissa kasvoissa. En tiedä kuinka kauan se tulee jatkumaan niin, mutta ainakin näin on ollut nämä ensimmäiset kuukaudet.

Ja okei, tänä aamuna piristi myös nämä maisemat johon me herättiin. En kestä, täällä on vaan aina yhtä kaunista! Mieli lepää <3

img_2784

Meidän olisi pitänyt mennä tänään rinteeseen, mutta lastenhoitaja juhli eilen vähän liian pitkään ja no, ei me sitten oikein päästy tietenkään aamusta minnekään. Onneksi on niin upea ilma ja voidaan ulkoilla myös koko porukka yhdessä kävellen, niin eipä se haittaa. Ja hei, arvatkaas, ensi vuonna me voidaan jo ottaa poika rinteeseen mukaan!  Koska kyllähän nyt 1,5 vuotiaana voi jo opetella laskettelemaan. Tai siis ainakin voi opetella pysymään suksien päällä ja antaa muiden työntää pikkuisia nyppylöitä alas ja itse ihmetellä, kun maisemat vilisee ohi kauheella tahdilla ;)

Tämä viikko on tarkoitus pyhittää levolle, lukemiselle, laskettelulle, ulkoilulle ja hyvälle ruoalle. Käydään varmaan parina päivänä ravintolassa syömässä, mutta suurimmaksi osin kokkaillaan kotona. Tänään tiedossa fondueta ruoaksi (Olisin halunnut sitä jo eilen, mutta kaupat olivat kiinni, kun saavuttiin tänne) ja paljon kaakaota partsilla auringossa. Ulkona on pieni sopiva pakkanen, kaunis huurre maassa ja sopivan talvinen tunnelma. Alppikylässä elämä hymyilee ja vuosi alkanut kirjaimellisesti loistavasti. Toivottavasti teilläkin? :)

dsc08828

Aivan ihanaa uutta vuotta kaikille, tästä se hei taas lähtee! :)

2 kommenttia artikkeliin ”Tästä se taas lähtee!

 1. Sirpa sanoo:

  Tähän väsymykseen kyllä tottuu hyvin. 😂 Sit kun tottuu parin herätyksen öihin ja yhtäkkiä herätäänkin 2h välein kun hampaat tulee, kuten meillä nyt, pitää taas hetki tottua kestokrapula-olotilaan. 😂😂 Mä oon mm. laittanut korviketta/omaa maitoa pulloon, mytännyt harson tueksi, muksu sivuttain ja pullo suuhun. Siinä se syö ja nukahtaa ja ite voi jatkaa unia. 😂 Tai sit makaan vatsallaan, vauva vieressä. Välillä havahdun kun se imee tissiä, mut muuten nukun ja vauva syö kun syö. En haluu tietää, et kuinka vinoks mun tissi jää. 😂😂😂😂😂😄 Nuo maisemat ja aurinko kyllä auttais jaksamaan! Aamoksen ekana kuukautena oli jo valoisaa kun heräs, nyt vaikka ollaan aina sängyssä n. 19.30-8 on vielä ihan pimeää. 😐😒😟

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Jos lupaat että tottuu!! :D Noei, musta tuntuu etten edes ole aina väsynyt, mutta jotenkin ihan seis silti. Aivotoiminta niin nollissa, että musta ei varmaan välillä saa mitään selkoa vaikka kuvittelen olevani ihan pirteä :D

   Mä oon myös joskus nukahtanut syöttäessä :D Hauska tunne herätä tunti syötön jälkeen siihen, kun toinen nukkuu sylissä ja istualteen nukun. Hehe! Meillä tosiaan syödään öisinkin noin 1,5 tunnin välein että jatkuvasti saa olla syöttämässä. Yleensä riittää oma maito, joten siinä pitää olla rintaa antamassa kyllä aika usein. Onneksi pian voi aloittaa kiinteät, ehkä se siitä helpottuu ja veikkaan, että poika nukkuu myös pidempiä aikoja sitten, jos nälkä ei tule ihan niin nopeasti :)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: