Oon aina ollut ihan todella surkea Trivial Pursuitissa ja muistan miten tuskallista oli, kun nuorempana kaverit halusivat kaivaa sen jokaisella mökkireissulla esiin. Eih, en mä tiedä kuitenkaan niitä vastauksia. Tuskastuinkin jo ajatuksesta, vaikka oikeastaan totuus ei edes ollut se, ettenkö olisi tiennyt vastauksia. Ei, kyllä mä tiesin. Mä en vaan tiennyt koskaan mitään niistä asioista joita muut tiesi ja joita olisi ”kuulunut” tietää. En mä muistanut historiasta oikeita vastauksia eikä mun mieleen noussut mikä maa on minkäkin maan naapurivaltio.

Onneksi mä tiesinkin sitten sellaisia asioita, joita ei muut koskaan tienneet. Juuri kun mulle oli naurettu jonkun mukamas niin helpon kysymyksen kohdalla, yllätin muut vastaamalla ihan outoon kysymykseen. Kuten vaikka kyssäriin, jossa tiedusteltiin Tv-juontajan paidan nappien väriä tai piti tietää joku harvinainen ruokalaji. Eh, joo sellaisia kysymyksiä ei oikeasti ollut, mutta saitte kiinni pointista?

Jos siis ois olemassa sellainen peli, jossa kyseltäisiin maailman turhimpia nippelitietoja, ihan varmasti voittaisin sen pelin, ei epäilystä. ;)

dsc01553

Mulla tosiaan jää usein vähän liiankin turhat asiat mieleen. Muistan ihmisistä paljon pieniä asioita ja kiinnitän ihmisissä juuri niihin muille ehkä huomaamattomiin ja ns. oletemattomiin asioihin huomiota. Joihinkin hassuihin tapoihin vaikka tai jos joku kertoo itsestään jotain todella epäolennaista. Meissä kaikissa on niin paljon asioita, joita ei oikeastaan ikinä tuu mainittua ääneen ja ystävien kesken saattaa vuosienkin jälkeen oppia jotain uutta. Ajattelinkin, että voisin jakaa itsestäni muutamia tällaisia ihan turhaakin turhempia pieniä nippelitietoja. Ilman näitä tietoja sun elämä ei ole enää ennallaan! :D

En osaa sukeltaa ilman, että otan nenästä kiinni. Että sellainen vesipeto täällä terve! Varmaan arvaatte, että koulujen reissut uimahalliin oli super hauskoja. Onhan nyt tosi cool hypätä altaaseen niin, että ottaa nenästä kiinni. Ja yrittäkääpä tehdä se huomaamattomasti, tosi helppoa. :D

Mulla on maailman paras kaakaosihti. Jos et tiedä mitä se tarkoittaa, niin se on sellainen taito, että vaikka olisi missä kaakaon keitossa tai olisi minkäkokoinen kuppi käytössä, niin osaan aina kaataa oikean määrän maitoa kattilaan kun tehdään kaakaota ja kaakaota tulee juuri kupillinen. En välttämättä osaa keitellä mitään kymmenen hengen satsia, mutta 1-3 hengen kaakaot menee varmuudella aina. On tullut muutamat minttukaakaot keiteltyä elämän aikana ja vaikka sinne ei nykyään lorahda kuin harvoin mukaan vähän Amarettoa, on sihti aina valmiina toiminnassa ;) 

Osaan nostaa tavaroita jaloillani, sulkea ja avata ovia jaloillani ja saan helposti jalkani suuhun saakka. Viimeisin näistä on tosi hyödyllinen taito, koska kyllähän nyt jokaisen pitää yltää varpailla suuhun! Haha. Tästä ilmiömäisestä taidosta tehdä jaloilla asioita on hyötyä mm. nyt kun on paljon pienen vauvan kanssa ja ei aina jaksa turhaan kyykistyä maahan nostamaan riepua ja ties mitä muita pieniä esineitä. Tavara kuin tavara nousee ylös. Samoin jääkaappi aukeaa jalkojen avulla, vaikka kädet ois täynnä vauvaa ja harsoa ja putelia ja ties mitä ;)

Pyyhin lattioilta mieluummin paperilla pölyjä kuin että otan imurin esiin. Joo, siis tosi järkevää hommaa. Oon super fiksu, I know! Siellä mä kyykin lattioilla (krhm, mitä mä just puhuin lattioilla kyykkimisestä turhaan? ) ja kerään pölyjä talteen. Polvet tykkää ja silleen. 

IMG_3873

Siinäpä niitä. Oisko sulla kerrottavana mulle jotain yhtä turhaa? Mun mielestä nää jutut ei edes ole yhtään turhia ja oikein janoan kuulla ystävistäni aina uusia hauskoja asioita. Jaa säkin siis mulle sun omat hauskat tapasi tai vaikkapa taitosi. :)

Ihanaa iltaa!

2 kommenttia artikkeliin ”Turhaa nippelitietoa

 1. Jenna sanoo:

  Käytän itse myös jalkoja ihan kaikkeen ! :D Kaverit aina nauraa ”laiskuudelleni”, kun en jaksa kyykistyä, vaan käytän jalkoja. Omasta mielestäni se on vaan kätevää ;D
  Omia outoja piirteitä, hmm.. Ääntelen jatkuvasti ja poikaystäväni nauraa, että olen ottanut liikaa mallia lemmikeistämme, joita meillä lapsena oli paljon. En välttämättä juttele vaan hymisen ja hyräilen. Huomaamattani.
  Toinen on se, että olen mieluummin vähissä vaatteissa (shortsit + toppi + villasukat) päällä kotona, vaikka olisi kylmä. Kun tulee kylmä, otan sitten viltin ympärilleni ja olen sen kanssa. Jep. Fiksua. Mutta sitten kun tulee lämmin, on viltti helpompi heittää pois kun ruveta ottamaan ylimääräisiä vaatteita pois!

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Haha! Loistavaa Jenna! Hyvä me kätevät, vai oisko parempi nimi jalkavat ;) eh.

   Toi vilttijuttuhan on tosi ymmärrettävä! Täytyy varmaan alkaa itse toimia samoin, teen juurikin nimittäin sitä että vaihtelen vaatteita koko ajan sen mukaan onko kylmä vai ei. Sun tapasihan on paljon fiksumpi!! ;)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: