img_3075

Okei, elämä on vähän muuttunut. Ei ole enää aikaa koristella aamupalalautasta nätiksi, eikä tosiaan oo aikaa joka aamu käydä suoraan sängystä lenkillä. Ei oo aamumeditointia hiljaisessa kodissa tai aikaa hehkuttaa uuden aamun intoa hyppelemällä musiikin tahtiin. Hyvä kun ehtii ees illan ja aamun välillä nukkua, joten onko se aamu ees tavallaan sitten uusi, kun se vihdoin koittaa? Päivät menee yhdessä pötkössä, ainakin joskus vähän tuntuu siltä. :)

Vielä vuosi sitten mun täydellinen aamuni olisi luultavasti kuulostanut aivan erilaiselta kuin millaiseksi sen tänään tuun teille kuvailemaan. Kun oot lukenut mun täydellisestä aamustani, niin otappa hetki aikaa itselles ja mieti, millainen sun täydellinen aamusi voisi olla. Mitä siihen sisältyisi, milloin se ehkä alkaisi? Entä mitä voisit tehdä, että se mahdollistuisi sopivan usein? Voisiko sellainen täydellinen aamu olla mahdollinen joka päivä? Jos ei, niin edes kerran viikossa?

Täydellisen aamun resepti

Alle kunnon unet, edes sellaiset joilla tuntee itsensä virkeäksi.

Yhdet avonaiset silmät, ei rähmää tai isoja roikkuvia simäpusseja

Ripaus energiaa, pirskahtelevaa mieluiten

Yksi pienen pojan hymy ja pienet sormet halaamassa äitiä heti aamusta

Mieheltä suukko, ehkä parikin

Puhtaat hampaat ja lasi vettä 

Puolen tunnin juoksulenkki tai salitreeni. Kumpi vaan, hiki tekee hyvää

Viestilappu ovella odottamassa; ihanaa kun tulit takas kotiin rakas

Kuppi kahvia, smoothieta ja aamun hesari

Kiireetön loppupäivä

<3

Täydellisiä aamuja on tottakai monenlaisia. Tämä vain yksi, sellainen joka tänä aamuna sanoista ja ajatuksistani muodostui. Ihanaa aamua just sulle siellä, nauti alkavasti päivästä ja siitä tunteesta, kun ei vielä tiedä mitä kaikkea päivä eteesi tuo. Jännittävää tiistaita! :)

3 kommenttia artikkeliin ”Täydellisen aamun resepti

 1. Mia sanoo:

  Tämäkin oli ihana postaus ja aika samoilla ajatuksilla itsekin olen. Minun täydelliseen aamuuni kuuluisi myös tuo että olisi nukkunut sopivasti ja olisi energinen olo. Sen lisäksi olisi ihana herätä tunteeseen ettei olisi huimausta. Pienen neidin hymy ja jokeltelu kuuluisi toki myös täydelliseen aamuun. Rauhallinen aamupala ja hyvä aamupala, johon sisältyisi tuorepuristettu appelsiinimehu, mannapuuro, itsetehty sämpylä ja lehden lukeminen. Ja aamupalan jälkeen salille ja loppupäivä rauhassa kotona neidin kanssa. Olipas ihana unelmoida. Kiitos kun pistit minunkin aivoni töihin. Ja hei olen lähdössä maaliskuussa neidin kanssa lentäen reissuun joten olisi kiva lukea mitä kaikkea pitää ottaa huomioon vauvan kanssa lentokentällä, koneessa ja kohde maassa.

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kuulosti ihanalta aamulta Mia <3 Ja hei, sattumoisin kirjoitin juuri tänään tuosta matkustamisesta, moni toivonut samaista aihetta. Etköhän pian bongaa postauksen! :)

   Tykkää

   1. Mia sanoo:

    Juu huomasin postauksen. Ihanaa! Luen sen huomenna huolella.

    Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: