Marissa Lehtonen

Marissa Lehtonen
Marissa Lehtonen

Marissa Lehtonen

Oliko hei aika ihanan värikkäitä kuvia? No niin olivat mustakin! :) Saatoit jo edellisestä postauksesta huomata, että olin tosiaan uusimmassa Sport -lehdessä haastateltavana ja sinne eksyi pari kuvaakin mukaan. Kuvat on otettu viime vuoden puolella, kun oli vielä todella harmaat kelit ulkona. Oispa ollut ihana saada vähän lumisempia kuvia sinne lehden väliin, mutta toisaalta, ainakin on pirteät värit valittu vaatteisiin! Näissä kuvien vaatteissa mulla tuli vielä lämpimämmillä ilmoilla talsittuakin paljon ulkona, nyt on päällä kunnon toppatakki ja karvakengät, kun pakkasta on enemmän.

Juttu lehdessä on lyhyt, mutta yllätykseksi siihen on saatu parikin kuvaa laitettua. Juttuun on haastateltu kahta liikkujaa, mua aamuliikkujana ja toista tyttöä, joka liikkuu enemmän iltaisin. Kerron jutussa vähän omasta aktiivisuudestani ja siitä, miksi ylipäänsä liikun. Nautinnon vuoksi, mutta myös kunnon kohotuksen takia. Jos siis bongaat lehdet kaupassa, niin osta mukaan ja lue sieltä lisää siitä miksi juuri aamuisin on mun mielestäni ihanaa liikkua.

Ihanaa aamua sinne teille, me täällä painutaan ihan pian yhdessä vauvan kanssa pihalle! :)

Kuvat: Pia Arnould/Sport

11 kommenttia artikkeliin ”Sport -lehden kuvaukset

 1. Rosita sanoo:

  Tosi raikkaita kuvia ja ah toi takki on ihana! Mäkin haluaisin kunnon kirkkaanpinkin takin, piristäisi varmasti :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos Rosita! Sulle sopisi varmasti pinkki tosi hyvin, nyt kun sanoit. Ehdottomasti sulle pitää löytää sellanen! :)

   Tykkää

 2. Sanna sanoo:

  Mä bongasinkin sun kuvat ja jutun lehdestä jo viime viikolla kaupassa ja oli tietysti pakko ostaa heti mukaan. ;) Hienoja kuvia on ja teksti oli myös hyvä, vaikkei kovin pitkä ollutkaan. :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Eikä, jeee!! Kiitos Sanna :) <3

   Tykkää

 3. miltsu sanoo:

  ihana pirteitä kuvia! :) oli tultava kertomaan että olenhan jo pitkään blogiasi seurannut ahkerasti ja varsinkin lueskellut raskausjuttuja ja vauvakirjotuksia ja ajatellut että voi kunpa tuo osuisi joskus omalle kohdalle. no nyt todettakoon että yllätys on suuri ja alankin samantien selailemaan sun blogin aiempia tekstejä raskaudesta yms. olet kyllä suuri motivaattori ja piristys lukea sun tekstejä, kiitos :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos :) <3 JA ONNEA! Vitsit, mulla meni ihan kylmät väreet iholla kun luin sun viestiäsi. Jännä, miten voi vain viestinkin kautta tuntea toisen vuoksi onnellisuutta. Paljon tsemppiä tulevaan :) Muista käydä kertomassa kuulumisia ja kysy ihmeessä, jos joku asia raskauteen liittyen kiinnostaa, etkä löydä juttua blogista! :)

   Tykkää

   1. miltsu sanoo:

    kiitos <3 ei tätä meinaa vieläkään todeksi uskoa että mahassa on ollu joku uusi tyyppi jo kuukausitolkulla tietämättäni asiaa! mutta musta tuli kyl samantien armollisempi itelleni, treenit muutin kevyemmiksi ja oivoi mikä fiilis kun odottaa et maha kasvais isommaksi :)

    Tykkää

 4. Päivi sanoo:

  Ostin lehden oikeastaan sen takia, että sä olit siinä 🙂

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Eikä, ihana! Toivottavasti pidit jutusta :) Ihanaa viikkoa sulle Päivi! <3

   Tykkää

 5. Mia sanoo:

  Ihania ja värikkäitä kuvia! Mäkin kävin lehden ostamassa ja luin heti haastattelusi :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Jee, kiva kuulla että löysit sen hyllystä! :)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: