Oon intoutunut viime aikoina katsomaan entistä enemmän suomalaisia tubettajia ja oon siellä nähnyt, että moni tekee koosteita kuukausittaisista lemppareistaan. En ehkä kuukausittain lupaa sellaista listaa keksiä teille itse kirjoittaa, mutta jos nyt ainakin aloittaisi kirjoittamalla yhden? Tässä siis mun tämän hetken lempparit:

 • Tulppaanit! Niitä vilisee kaupoissa ja kuvissa vähän jokaisessa feedissä ja niitä on meille kotiinkin kannettu jo usemman kerran. Tuliaisina kukat on aivan ihania ja ystävänpäivänä sain monta kaunista kimppua kotiin. Ehdottomasti yksi parhaista asioista juuri nyt, ainakin kaunein asia! 
 • Hyvänmielen sarjat. Ihan hirveästi ei ehdi ajatuksella mitään katsoa, joten siksi oon alkanut seuraamaan sellaisia sarjoja, jotka oon jo ennen nähnyt. Laitan ne päivisin taustalle pyörimään ja kuuntelen ja katson sen minkä ehdin. Suistsin katsoin pitkästä aikaa alusta, meneillään on nyt White Collar. Nämä on sellaisia sarjoja, joista mulle tulee aina hyvä mieli ja niissä on paljon positiivista energiaa. Seuraavaksi ajattelin aloittaa alusta Orange is the new blackin. 
 • Tottakai meidän beibille (vai mulle? ;)) piti tilata eka oma leffansa ja Leijonakuningas dvd löysi meille tiensä. Harvoin sitä tulee enää ostettua mitään, kun ohjelmat tulee katsottua netistä, mutta pitäähän nyt jokaisen lapsiperheen kodista löytyä Jellonakunkku, eikö! <3

siisti-koti

 • Kevään tuoksu ja kevään vahva tunnelma. Joko säkin oot tuntenut sen? 
 • Lidlin kaurasydämet! Miksei mulle ole kerrottu näistä ihanista leivistä aiemmin? Elina toi näitä meille aamiaiselle pari viikkoa sitten ja sen jälkeen on tuntunut, että voisin syödä niitä joka päivä. Jos joku nyt ehdottaisi, että hankitaan koti Lidlin vierestä, niin ihan varmasti suostuisin. Koska muutetaan!? 

lidl-kaurasydan

 • Juoksu. Kerran viikossa on päästävä lenkille, mieluiten kaksi kertaa! 
 • Lila värinä. Oon aina tykännyt tästä väristä ja siinä missä harmaa on mun lempiväri sisustamisessa ja usein vaatteissakin, niin lila on päässyt nopeasti siihen rinnalle. Niin nätti väri. <3

lila-aamiainen

 • Lastenlaulut ja niiden uudelleen sanoittaminen. Oon maailman surkein muistamaan sanoja oikein, mutta oon näemmä erittäin lahjakas keksimään ihan uusia sanoja lauluihin. Meillä kuuluu laulu lähes koko ajan ja aina on joku sävelmä menossa – mutta ei koskaan oikeilla sanoilla. 
 • Kirpputorilla juokseminen. Ennen Allun syntymää juoksin kirppareilla paljonkin ja ostin vaatteita monta kassia varastoon valmiiksi. Edulliset lastenvaatteet tekee mut niin iloiseksi (alla olevan kuvat vaatteet yhteensä 7 euroa), mutta tajusin tuossa pari viikkoa sitten, ettei meillä ole enää seuraavan koon vaatteita pojalle yhtään. Otinpa siis tälle kuulle uuden spurtin juoksemisen kanssa ja täytän vaatteita taas kunnolla varastoon. Hitsit kun tuo kaveri kasvaa niin vauhdilla! 

kirpputori-vauvanvaatteet

 • Lisääntyvä valo. Tää on ehkä just nyt niin parasta, että huomaan omien energiavarastojen olevan jatkuvasti täynnä (jes!) ja vaikka unta tosiaan edelleenkin on melko vähän, niin lisävalo tuo oloon paljon uutta energiaa. Kiitos aurinko, kun oot ollut niin paljon taivaalla meitä ilahduttamassa! 

Mitkäs on sun lemppareita just nyt? Mitä tulee ekana mieleen? :)

9 kommenttia artikkeliin ”Tämän hetken lemppareita

 1. Sanna sanoo:

  – Ehdottomasti myös auringonvalo! Tulee heti kyllä paljon enemmän energiaa itselle, kun on valoisampaa. Päivä on pidentynyt jo ihan hurjan paljon taas joulusta! :)
  – Nukkuminen. Vaikka energiaa alkaakin pikkuhiljaa olla enemmän, kun valo lisääntyy, voisin silti edelleen nukkua joka yö 10 tunnin unia. :D
  – Laskiaispullat. ;) En oo vielä itse leiponut, mutta kaupasta tekisi aina mieli ostaa mukaan. Yritän kuitenkin hillitä itseni, pari vasta tullut syötyä. ;)
  – Musiikin kuuntelu. Melkein aina pitää olla radio tai Spotify päällä. Just vähän aikaa sitten mietin, että on hassua, kun jotkut pitävät telkkaria aina auki edes taustalla, vaikka eivät katsoisi mitään, kun itsellä telkkari on auki vain silloin, jos sieltä katsotaan jotain. Kuuntelen paljon mieluummin musiikkia kuin pidän telkkaria ”taustaäänenä”. (Noi sun mainitsemat sarjat on ihan parhaita!) Toisinaan taas on kivaa olla ihan vain hiljaisuudessa ja esim. kirjoittaa rauhassa päiväkirjaan ylös omia ajatuksiaan.
  – Salillakäynti. Syksy ja talvikin on ollut vähän katkonaista salillakäynnin kannalta, kun aina on joku pieni flunssa iskenyt, mutta nyt taas, kun olen ainakin toistaiseksi terveenä, on ihana päästä treenaamaan! Kunpa ei enää tulisi uusia tauteja.

  Siinä nyt muutama juttu, mitkä näin ensimmäisenä tuli mieleen. :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Mahtava lista! Nukkumiselle myös täältä paljon pisteitä, kun meillä nukutaan kunnon unet, on energiatasot ihan erilaiset heti. Toivotaan, että ne tästä koko ajan vaan paranis, niin munkin aivot alkais toimia. hih :)

   Musiikki. Miten sen muuten aina unohtaa? tosi tärkeä asia arjessa, ihan jokaisen päivän yks isoista nautinnoista. Hyvä kun muistutit. Se taitaa olla mun lemppari ihan jokaisessa kuukaudessa, musat vaan vähän vaihtuu välillä :)

   Tykkää

 2. miltsu sanoo:

  mun lemppareita tällä hetkellä on aamusmoothie! maistuu niin superilta treenin jälkeen :) myös aamutreenit on lemppareita tällä hetkellä, ihanan virkee olo herätessä ja mukavasti voimia vaikka mahassa asukas asusteleekin :) lemppariksi muodostunu myös rauhalliset loikoiluhetket sohvalla, eli lähes koko päivä :D

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Hihiii, sun masuasukki varmasti nauttii kovasti myös niistä smoothieista <3 :)

   Tykkää

 3. Mia sanoo:

  Mun lemppareita on tällä hetkellä sali ja jumpat. Vaihdoin maanantaina salia jossa on lapsiparkki (jonne uskalsin eilen jopa jättää ton neidinkin) niin oon aivan innoissani uudesta salista, koska tänään uskaltauduin jumppaankin (en tosiaan ennen ole ollut mikään jumppari) ja sen päälle sain vielä rauhassa salilla saunoa. Innostus on nyt siis huipussaan!
  Ja itse pidän myös kirppareilla käymisestä. Tänäänkin juuri kirpparilla pyörähdin :) Tosin meillä taas neidillä on vaatteita niin hurjan paljon joten täytyy vältellä niiden liiallista ostamista :D
  Ja mäkin juuri hetki sitten rakastuin noihin lidlin kaurasämpylöihin! Täti niitä toi yksi kerta kun tuli kylään ja siihen päälle lidlin savujuustoa. Nam! Tästä onkin tullut perinne eli jos täti tulee kylään tai menen sinne syömme juuri noita sämpylöitä.
  Tämän hetken lemppari on myös nukkuminen. Vaikka lisääntyvä valo tuokin lisäenergiaa niin olen viime aikoina ollut melko väsynyt ja neiti heräillyt yöllä normaalia enemmän niin nautin niistä öistä jos mies syöttää neitiä ja saan itse nukkua. Luksusta!
  Tässä mun lempparit tällä hetkellä.

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Tosi kiva kuulla sunkin lemppareita! :) Musta on ihanaa, kun niin moni tykkää kirppistellä ja vaatteiden ei aina tarvitse tosiaan olla ihan niin uusia. Vanhemmatkin kelpaa ja tulee hyvä mieli kun kierrättää :)

   Salin jälkeen muuten saunominen on tosi ihanaa ja se kruunaa mun mielestä niin hyvin treenin. Sinne kun jää hetkeksi istumaan salille rauhassa ja mietiskelee loput ajatukset, palaa kotiin ihan uutena ihmisenä. :) <3

   Tykkää

 4. Elina sanoo:

  Kaurasydämet! Mä ihan yllätyin, miten herkkuja ne oli, nam.
  Mun tän hetken lempparitunne on seuraava: pitkä aamulenkki pikkusessa pakkasessa ja auringonvalossa. jonka jälkeen suihkun kautta maha kurnien lounaspöytään, jossa on mun lempparikanasalaatti kvinoariisikakuilla ja Pepsi maxilla. Hihi.

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kuulostais aamulta, joka kelpais mullekin. Pepsi Max, nam! ;) <3

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: