Kello kuuden terkut Itävallasta! En tiedä mikä tässä alppi-ilmassa oikein on, mutta me ollaan kaikki nukuttu heti paremmin, kun saavuttiin tänne. Oon ennenkin huomannut saman, mutta oon kuvitellut kunnon unien johtuvan runsaasta ulkoilmasta, lasketellessa kun tulee oltua ulkona lähes koko pitkä päivä. Mutta eipä se taidakaan johtua siitä. En nimittäin oo ehtinyt olla ulkona vielä montaakaan tuntia ja kahdet unet täällä nukkuneena huomaan, että johan tuntuu hyvältä vetää sikeitä. Sama vaikutus on ollut Alluunkin, hän nukkuu taas hitusen paremmin täällä. Heräilee kyllä edelleen, mutta nukkuu pidemmät unet, eikä vaadi päästä ylös kello neljältä aamulla, hehe. Mutta joo, kaikille uniongelmaisille lääkkeeksi muutama yö alppiunia, niin johan kuuluu kuorsaus peiton alta ja taas alkaa pää toimia! ;)

Nyt on siis kolmas päivä meillä täällä Itävallassa ja ollaan täällä vielä lähes kolme viikkoa. Se tuntuu ehkä pitkältä ajalta, kun sen näin sanoo ääneen, mutta oon varma että kotiin lähtö tulee taas aivan liian nopeasti. Jos saisin valita, niin asuisin täällä meidän mökillä koko pitkän talven ilman kiirettä mihinkään. Tuliskohan kaverit tänne aina moikkaamaan? Ja toisaalta ois ihana viettää täällä myös koko syksy. Päästä kerrankin vaeltamaan, nähdä nämä laskumaisemat ihan erilaisessa valossa. Koska hei uskotteko, en oo ikinä vielä ollut täällä kesä tai syksyiseenkään aikaan, vaikka täällä lapsesta saakka oon lasketellut perheen kanssa. Ehkä tänä vuonna me tullaan tänne myös syksyllä. Täytyy alkaa bongailla halpoja lentolippuja. :)

DSC02214

DSC02203

Mutta, sitten alun pitkän jaarittelun jälkeen itse siihen asiaan mistä piti tänään kirjoitella. Mietin tuossa eilen aamulenkilläni, että koskas se kuukausi muuten vaihtuukaan ja palatessa tajusin, että eletään jo helmikuun viimeistä päivää. Mitäs kaikkea maaliskuussa onkaan tapahtumassa? Alkuun pohdin vain liikunnallisia tavoitteitani, mutta tuli mulla muutama muukin juttu mieleen.

Tässä mun viisi tavoitetta maaliskuulle:

 • Kaksi juoksulenkkiä viikossa. Helsinki City Run lähestyy kauheella vauhdilla ja jos tahdon olla edes minkäänlaisessa juoksukunnossa, niin pakko yrittää juosta edes pari lenkkiä viikossa. Yks lyhkänen, yks vähän pidempi siis viikossa? Alkaen nyt, hep!
 • Vatsalihastreenien aloittaminen. Tämän itseasiassa jo korkkasin eilen treenissäni, mutta nyt olisi tavoite palautella myös ihan perinteisiä vatsalihastreenejä kuvioihin ajatuksella. Olisin jo jonkin aikaa pystynyt tehdä ihan perinteisiä vatsojakin, mutta oon vähän lusmuillut ja keskittynyt enemmän koko kehon hallintaan ja jalkoihin treeneissäni. Ehkä ihan hyväkin, mutta ettei tämä tauko nyt venyisi liian pitkään, niin aloitetaan tässä kuussa taas vatsojen rääkki. Maaliskuussa tehdään vatsalihaksista rautaa taas!
 • Katse taas itseeni. Jo lähes kuusi kuukautta on mennyt, kun olen laittanut itseni edelle kaikki muut, mutta nyt voisi olla aika taas harjoitella tervettä itsekkyyttä. Myös äidille omaa aikaa eikä aina lipsumista sovituista menoista. Pohdin tässä tänään aamulla, että vähän voisi vaatia itselleen joskus enemmän välillä. Noh, katsotaan miten tämän tavoitteen kanssa käy. Unohdankohan tämän ajatuksen jo heti huomenna? ;)
 • Laulunsanojen opettelua. Mulla on paha tapa keksiä kaikkiin lauluihin jatkuasti omia sanoja. Haluaisin kyllä osata ihan oikeatkin sanat, mutta en vaan ole malttatanut niitä katsoa mistään ja kun niitä ei enää muista, niin lauluista tulee joka kerta erilaisia. Onneksi mielikuvitus sentään on hyvä, hehe. Jospa maaliskuus olisi se kuu, kun opettelisin edes parit uudet laulunsanat oikein? :)
 • Inspiraatiolle herätys! Kirjoittamisen suhteen on ollut pientä writers blockia meneillään ja vaikka blogiin on jo pitkään löytynyt juttua paljonkin, niin muissa kirjoitusprojekteissa mulla on ollut vähän haastetta. Tavoittelenkin siis löytäväni taas oman kirjoitusflown takaisin ja se taitaa vaatia paljon lukemista, liikuntaa ja avoimen mielen löytymistä. Niin ja aikaa kirjoittaa. Vauvan huutaessa en saa kirjoitettua mitään ja krhm..sitä on tässä kuunneltu nyt hetki jos tovi viimeisten viikkojen aikana. ;)

IMG_6140

Tässä mun muistilistani maaliskuulle, millainen olisi sun omasi? :)

7 kommenttia artikkeliin ”Viisi tavoitetta maaliskuulle

 1. Mia sanoo:

  Kuulostaapa ihanalle että saatte viettää noin pitkän ajan Itävallassa! Meilläkin on Budabestiin lähtö vajaa kahden viikon päästä ja jännitän kovasti miten kaikki sujuu tuon pienen kanssa ja miten saan itseni taas tsempattua etten aivan liikaa pelkäisi sitä lentoa. Ja nyt sitten minullekin meinaa iskeä joku kevät flunssa, joten toivon pääseväni siitä nopeasti eroon kun olen innostunut nyt niin kovasti jumpista (joissa en ennen ole koskaan juurikaan käynyt) mutta nyt vaihdettuani salille jossa on myös jumppia niistä kovasti innostuin ja harmittaa jos niihin tulee tauko jo ennen matkaa. Ja mäkin pääsen viimein laskettelemaan kun ensi viikon viikonloppuna on tiedossa reissu Himokselle. Jihuu odotan jo laskemaan pääsyä kovasti! Minun maaliskuuni näyttää siis liikunnan ja reissun täyteiseltä. Ja tavoitteeksi voisin itselleni asettaa että muistaisin vähän rentouakin välillä :) Muista säkin vain vaatia ja pitää siitä omasta-ajasta kiinni. Se tekee hyvää!

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Jee, ihanaa! Budapestissa oltiin mekin muuten juuri viime vuoden maaliskuussa. Tykkäsin tosi paljon. :) Kyllä muakin jokainen reissu aina vähän jännittää ja just mietin, että jos yksin pitäis reissailla lapsen kanssa, niin oisin varmaan aivan pelosta sekaisin. Aina kaksin/isommalla porukalla on helpompaa kun on useampi käsi auttamassa. Hyvin teillä menee varmasti kaikki, ja hyvä aloittaa reissut nuorena niin ei tuu isoa kynnystä matkustamiseen. Te taisitte jo aiemmin olla reissussa, vai muistanko ihan väärin? Vai olikohan kyse juuri tästä reissusta? :)

   Laskettelu on kyllä niin <3 Kunpa itsekin pääsisin täällä, ville tosiaan tekee päivät töitä puolet reissusta ja välillä käy mäessä. Mäkin menen joinain päivinä, jos vaihdetaan vähän hoitoroolia. Musta ois vaan kivempi laskea yhdessä, mutta kaikkea ei voi aina saada. En vaan viihdy rinteessä ilman lastakaan.. Miten niin nopsaan voi tulla pientä miestä ikävä? :D

   Sun maaliskuusi kuulostaa tosi ihanalta. Liikunta tekee hyvää ja jaksat olla energinen ja hymyilevä äiti :)

   Tykkää

   1. Mia sanoo:

    En vielä ollut reissussa vaan tämä on juuri tuo reissu mistä silloin mainitsin :) Harmi kun ette pääse yhdessä rinteeseen mutta nauttikaa lomasta! Se on vaa kumma kuinka noi pikkuihmisiä tulee ikävä hetkessä. Kauppareissunkin jälkeen täytyy vain pusutella ja halia kun ikävä on jo niin kova :D

    Tykkää

    1. Marissa sanoo:

     Ahaa, noniin tämä selventää! Aika kuluu niin nopsaan, etten ollut varma jos olittekin jo reissussa :D Hyvin se matka menee varmasti, me äidit ollaan sissejä selviämään kaikesta, hehe! ;)

     Tykkää

 2. Outi Karita sanoo:

  Jostain syystä tuli mieleen taas laulu ”Matkustan ympäri maailmaa, laukussa leipää ja piimää vaan, jos mua hiukkasen onnistaa niin uuden ystävän saan….” ;) <3

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Hihih… ”Matkustan ympäri Australiaa, ympärillä kauheesti kenguruja…” vai miten se nyt menikään ;) <3

   Tykkää

   1. Outi Karita sanoo:

    Jotenkin noin se juu meni :D
    Must toi sun versio oli silti tosi hyvä :)

    Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: