Eilinen aamu alkoi kivalla pikku aksidentilla, kun tapani mukaan söin sohvalla aamiaista (jep, aina sängyssä tai sohvalla, ei koskaan ruokapöydässä!) ja sylissä oli meidän pieni mies, syömässä hänkin. Siinä aloin sitten  juomaan smoothieta lasistani ja eipäs mennyt kauan, kun yksi pieni käsi ehti kumota juoman mun päälleni. Siitä se sitten valui kätevästi sohvalle ja kun nousin ylös, niin tottakai lattialle ja viltin päälle, joka siellä oli sopivasti alla. Hups, mites tässä nyt taas näin kävi. Saman päivän aikana siivosin myös kolmesti puklut matolta, kun sattui olemaan vähän puklurikkaampi päivä vaihteeksi. Eikä muuten voi sanoa, että olisi ärsyttänyt yhtenäkään kertana siivota. Jostain kummasta ne hymyt kumpusi esiin ja melkeinpä nauratti se fakta, että tässähän on yks siivouskone aamusta iltaan, eikä edes ole oma vika. Hyvä, että on välillä kotona joku muukin joka sählää ja sotkee kuin me kaksi! ;)

Kun tämä päivä alkoi huomattavasti paremmin ja vielä en oo ehtinyt sotkea mitään, niin ajattelinkin, että tässähän voisi ottaa yhdet naurut kirjoittelemalla viime aikojen hymyilyttäviä ja usein myös naurattavia hetkiä ylös. Ehkä nämä saavat hymyn hei sunkin huulille? :)

Nauroin muistaakseni ihan ääneen, kun olin lenkillä pari päivää sitten ja vastaan tuli kundi, jolla oli lyhyet shortsit jalassa. Siinä se mennä viiletti pakkasessa jalkakarvat viimassa heiluen ja askel oli kevyt.  Oli siellä kuitenkin ”vaan” -5 astetta sinä aamuna, mutta silti. Mietin heti, että sen on kyllä pakko juosta tosi lujaa, ettei ehdi tulla kylmä. Hrrr… ;)

Toinen juttu mikä on naurattanut mua useampaan kertaan kuin vain kerran, on mun Instagram. Huomasin, että kun tulin äidiksi, alkoi seuraajien määrä lisääntyä huimasti. Eikä siinä mitään, se oli jotenkin ihan arvattavissa, itsekin kun aloin seurata enemmän muita mammoja Instassa esimerkiksi. Se vaan, että kun mulla alkoi tulla kauheasti nuoria poikia seuraamaan mun Instaa. Hah! Onko tämän hetken teini-ikäiset pojat kauheen innokkaita tulevia isejä vai onko niillä joku muu mystinen motiivi seurata äiti -bloggaajaa? Paljasta pintaa kun ei mulla näy ja muutenkin jutut on aika ei niin miehiä inspaavia, niin mikähän se kiinnostava tekijä oikein on? Nojoo, ei voi tietää. Kiva kun on kaikenlaisia ja ihan kaikenikäisiä seuraajia. Pistää hymyilemään. <3

Muistini on nykyään aika hatara ja lähimmäiset tietää, että kesken puheen saattaa tulla kummallisia katkoksia ja unohtelen koko ajan jotain pieniä asioita. Tavaratkin katoavat nopeasti tästä samasta syystä ja esimerkiksi avaimia etsin yksi aamu monta tuntia. No, ne löytyivät hoitolaukusta, johon muistinkin sitten laittaneeni ne valmiiksi, etten unohda niitä kotiin. Jep, olipahan siitä hyötyä. En päässyt nimittäin lähtemään sovituille treffeille, kun ei ollut avaimia missään, joten ei ois pitänyt etukäteen yrittää olla fiksu. Pisti tääkin naurattamaan hetken päästä, ei sillä samalla hetkellä kylläkään. ;) 

Viimeksi nauroin tänä aamuna, kun olin kaatamassa itselleni kahvia ja siihen päälle tottakai limua… EIKUN! Eikös kahviin tuu maitoa joukkoon? Jeps. Äkkiä limupullo pois ja maito tilalle. Missähän mun aivot oli siinä hetkessä kello puoli viisi aamulla, nukkumassa ehkä vielä?  

Niin ja Villellä on vissiin välillä sama juttu muistin kanssa, vähän harvemmin tosin. Se on ruvennut säilömään meidän vitamiineja astiankuivauskaapissa. Ei itsekään tiedä miksi, mutta sieltä ne on löytynyt, kun oikein etsii urakalla kadonnutta purkkia. ;)

Katsoin eilen jotain klippiä netistä ja siinä kyseltiin joltain naiselta siitä, mikä on hänen nauravaisen olemuksensa salaisuus. Hän vastasi lyhyesti, että kai se on luonteeseen rakennettu, että on helppo nauraa ja osaa ajatella positiivisesti. Hän myös pohti, että elämässä on tapahtunut paljon ikävää, joten se on kasvattanut ja eikai enää jaksa niin murehtia, kun tietää että kaikesta selviää. No, ihan samat sanat täältä. Luonteessa se taitaa olla suurelta osin, toki kotoakin on oppinut että elämässä pitää löytyä paljon naurua. Multa myös selkeästi kumpuaa se nauravaisuus tuolta syvältä sisältä ja todella tahdon, että jokaisesta päivästä löytyy jotain mille nauraa tai ainakin hymyillä.

Vaikka haluaisi kertoa kaikki ne hetket jotka arjessa aiheuttaa naurun pyrkähdyksiä, niin osa asioista taitaa olla sellaisia, joita ei voisi edes kertoa eteenpäin. Omat ajatukset hymyilyttää useinkin ihan huomaamatta tai joku pieni hetki naurattaa, joka ei jää edes mieleen. Mieli kuitenkin nauttii niistä, vaikkei kaikkia niitä muistaiskaan. Eikös se oo myös hyvä merkki, jos nauraa niin usein, ettei muista edes kaikkia kertoja? :)

Toivotan sulle sinne erittäin naururikasta ja hymyilyttävää päivää! <3

 

Lue myös:

Onnellisuustutkija

Mikä saa mut hymyilemään?

Hymy tarttuu ja nauramalla saa vatsalihaksia

11 kommenttia artikkeliin ”Nää jutut sai mut nauramaan

 1. Sirpa sanoo:

  Alko naurattaa. 😄 Meiän yks vauvakamu on oikein puklumasiina. Kaikki kolme mammaa ollaan aina harsot valmiina. 😂 Meillä nyt lenssun jälkeen taas unikoulu, kun 2h välein heräily jäi päälle. Sen sijaan, että herran tissimullenyt-raivo ärsyttäs, mua on alkanut öisin vaan naurattaa. 😂😂 Herra vetää ympäri sänkyään, hakkaa joka raajallaan ja kiekuu ”eijeieijei” ja mun pitäs pysyä muka vakavana. 😂😂 Mä kans aina etsin mun avaimia. En tajua?? Kerran ollaan vaan jääty ulos ja mues tuli onneksi 25min kuluttua. 😂 Naurulla selviää kaikesta! 😊

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Hehe, joo tää on kans aikamoinen masiina joskus! Vaihtelee kauheesti, mutta korviketta jos syö joskus harvoin päiväsaikaan, niin silloin kyllä tulee puklut. Ja joskus uusien ruokien jälkeen on tullut. Siitä ne kivat oranssit puklut lattialla, kun vähän syötiin uutta herkkua :D

   Teilläkin huudellaan ei ei ei ? eikä! Meillä ihan sama homma yhessä vaiheessa, mutta nyt se on ohi. Ihmettelin, että onpa vahva tahto yhtäkkiä kun kaikki on aina eieiei tai enenen. :D

   Kyllä, naurulla selviää kaikesta. :) Ilman sitä ois kovin raskasta elää!

   Tykkää

 2. Tiina sanoo:

  Olipa sopiva teksti naurusta tälle päivää,tässä tulee meikeläisen tämän päivän nauruövereiden ja loppupäivän tirskahtelujen syy:menin meidän pikkukylän tokmannille tänään ja parkkiksella tuli huivipäinen mummo aikamoista haipakkaa vastaan,mietin että ”okei,sullahan on kiire” nooo mummo kurvas risteykseen renkaat ulvoen ja munat katolla😂😂😂siis kanamuna kenno katolla kaasupohjassa leipomaan oli mänössä….ja minä höpelö nauroin eikä siitä meinannu loppua tulla,mutten ollu kyllä ainoo!!😊

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Hahaha! Voi ei, mahto olla kiire. Mut voisin kuvitella että just mulle kävin noin :D :D Piristi sunkin päivää selvästi, sait hyvät naurut ;)

   Tykkää

 3. Mia sanoo:

  Ihanan iloinen kirjoitus! Ja sai mut hyvälle tuulelle. Olis pitänyt lukea tää tänään jo aiemmin :) Itseltä on tuo nauru tällä viikolla ollut ihan totaalisen kadoksissa ja itku ehkä enemmänkin arjessa. Johtunee siitä että olen lähes koko viikon ollut aamusta iltaan/muutaman yönkin kahdestaan ja taistellut samalla jälleen näiden huimausten kanssa. Olisin varmaan seonnut jos pitäisi tuollaisia sotkuja siivota :D Tänään tuli joku ihme jättipuklu (meillä siia äärimmäisen harvinaista) niin että oli neiti, minä ja olkkarinmatto puklussa. Mua ei kyllä naurattanut! Mutta onneksi aina ei näin synkältä tämä elämä näytä. Viikonloppu näyttää jo paljon valoisammalta :) Ja hei sai tuo neiti mut tänään nauramaan kun pääsin jopa pienelle lenkille yksinään ja kun tulin takaisin niin neiti hihkuu aivan innoissaan ja nauraa ääneen. Kyllä siinä itsellekin tuli hymy huulille!

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos Mia :) Tosi tylsä kuulla, että oot ollut noin poikki! Mutta en yhtään ihmettele, tottakai sitä väsyy jos joutuu pitkään pärjäämään yksin. Älä siis mieti, että olisi huono juttu jos sä et voi vain ohittaa kaikkea naurulla, koska on oikeus olla väsynyt. <3

   Hormonitkin meillä naisille niin nopeesti vaikuttaa, kyllä mullakin joskus huonot jutut pistää itkettämään jos on oikeen tunteikas päivä. Onneksi niitä päiviä on vähemmän, mutta välillä pitää vähän myös surkutellakin.

   Toivottavasti teillä on ihana viikonloppua :)

   Tykkää

 4. Kati-Laura sanoo:

  Minäkin syön yleensä sohvalla tai lattialla vauvan kanssa. Tänään olin lattialla tyyny ja lautanen sylissä, jotain juttelin miehelle ja katoin häntä niin johan oli vauva vetämässä lautasta päällensä ku oli kääntymässä ja ajatteli et pääsee varmaan helpommin jos ottaa lautasesta kiinni 😂 Mies onneks huomas ja sai lautasesta kiinni.
  Sitä sattuu meille molemmille et etitään väärästä kaapista jotain tai ollaan laittamassa väärään kaappiin, esim. kaurahiutaleita jääkaappiin.
  Kyllä vauvat on hauskoja 😄

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Hehe, kuulostaa tosi tutulta! :D Ehkä me ollaan vaan vähän väsyneitä uusina äiteinä ja ei voida olla koko ajan ihan niin skarppina ;)

   Me äidit ja vauvat ollaan kaikki super hauskoja. Saadaan paljon hyviä nauruja aikaan :P

   Tykkää

 5. Sanna sanoo:

  Itsekin tulee naurettua paljon ihan ”huomaamattakin” arjessa. :D Asiakaspalveluammatissa kun työskentelen, niin asiakkaiden jutuille tulee naureskeltua useinkin tai heitettyä jotain omia mukamas hauskoja kommentteja, joihin tulee naurahdettua perään. En sitten tiedä onko ne jutut muiden mielestä hauskoja. ;D Mutta onhan päivät paljon kivempia, kun saa mennä hyvällä fiiliksellä hymyillen ja naureskellen aina sopivan hetken tullen. ;)

  Tykkää

  1. Sanna sanoo:

   Niin ja mikään ei kyllä voita fiilistä, mikä tulee oikeen kunnon nauramisen jälkeen, kun mahaan ja poskiin sattuu, ja vielä pitkään sen jälkeen tulee pieniä naurunpyrskähdyksiä, kun mieleen nousee naurun aiheuttaneita asioita. :D

   Tykkää

  2. Marissa sanoo:

   Heh, no onhan sä vähän kuuntelijastakin kiinni, että ottaako asiat tosissaan vai huumorilla. Kyllä aina saa naurun aikaan, jos asenne on siihen oikea. Ja asiakkaat on varmasti sulle iloisia, kun lähdet juttuihin mukaan. Hyvä niin! :)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: