Joskus mä mietin, että olisi aika jees, jos hiuksissa olisi aina kiharat. En oo koskaan laittanut permanenttia koska toisaalta jos olisi jatkuvasti kihara, niin ehkä sitten toivoisi taas suoria hiuksia takaisin. Nuorempana mulla olikin enemmän luonnonkihara hius ja heti kun oli vähänkin kosteampi ilma, se kihartui nopeasti käkkärälle. Silloin se ei tietenkään ollut kivaa, suoristusrautakaan ei aina tepsinyt mun vahvaan tukkaani. Mutta hei niin se aina menee, sitä toivoo usein vähän päinvastaista mitä itsellään on. ;)

Nykyään mun hiukset ovat vain vähän laineilla suihkun jäljiltä ja kun laittaa ranskikset päähän, saa taioittua myös nopeasti kauniin kiharan. Pitkään aikaan en oo itselleni ehtinyt lettejä tehdä ja kun tänään avasin letit pois, muistin taas miten kiva sellaiset onkaan laittaa. Kampaus on kiva, mutta niin on myös sen avaaminenkin. Nätti lopputulos. :)

Kiitos kaikille teille kovasti, kun ahkerasti kommentoitte aprillipäivän juttuuni siitä, että olisin taas paksuna. Kuten ehkä tarkkasilmäisimmät huomasittekin, niin tällä kertaa oli kyseessä aprillihuijaus. Heh, pahoittelut että sain teidät lankaan viimevuotisella kuvalla. ;) 

Alkuun ajattelin huijauksen olevan vain hauska juttu, mutta siitähän syntyi joillekkin myös pahaa mieltä. En ole ennen tähän koskaan törmännyt, vaikka sama huijaus on näkynyt monesti ties missä. Se on sellainen ns. vanha vitsi, joka näemmä osan mielestä on kulunut jo ihan loppuun. Mun ei tietenkään ollut tarkoitus pahoittaa kenenkään mieltä ja te jotka otitte asian henkilökohtaisesti, yrittäkää ajatella että juttu ei liittynyt teihin ja vitsailin vain meidän kustannuksellamme. Aiheesta syntyi myös hyvää keskustelua kommenttiboksiin ja vaikka mulla olisi kova halu kirjoittaa ihan kunnon postaus aiheesta saako omasta raskaudestaan huijata muita, niin sitä en tällä hetkellä ehdi kirjoittamaan. Sieltä voi kuitenkin kommenttiboksista käydä lukemassa lisää mun ajatuksiani siitä, miksi en kokenut vitsailevani millään tapaa lapsettomuudesta. Olen myös sitä mieltä, että mikäli tahdomme, että elämässä säilyy huumori ja hauskuus, on ihan mahdotonta varoa jokaista sanaansa. Yritetään siis kaikki nauttia toisten puolesta ja pyritään elämään myös huumorin kautta. :)

Ystäväni Outi kirjoitti aiheesta postauksen tänään ja hänen ajatuksensa voisivat olla kuin omasta suustani. Sieltä saatte siis aiheeseen lisäpohdintaan. :)

Jos jäitte pohtimaan sankoin joukoin, että tuleeko meille mahdollisesti kuitenkin lapsi ja toivommeko toista lasta, niin vielä sitä ei voi tietää. Eilinen oli siis omalla tavallaan aprillia, sillä kuva raskaudesta oli vanha, mutta meillä on kyllä toive saada toinen lapsi. Ajatus on kuitenkin niin, että se tulee jos on tullakseen. Sama ajatus oikeastaan kuin Allunkin kanssa, eli jos hyvä tuuri käy, niin saadaan pienempi sisarus. Lapsi on aina lahja ja olemme äärettömän kiitollisia jo yhdestäkin lapsesta. <3

Mua ei haittaa, jos joku jatkossa utelee raskaudesta tai katselee kuvista onko mulla vatsa kasvanut, sillä mulla ei ole mitään salattavaa. Aina saa kysyä ja vastaan sitten totuuden mukaan. Mistäs sitä koskaan tietää vaikka olisin jo raskaana, mutta ainakaan sellaisesta ei ole merkkejä. Tai oon mä sellaisia kuvitellut itselleni jo pari kertaa, mutta sitä saa kuviteltua itselleen vaikka mitä sairauksia ja vaikkapa odotetun raskaudenkin, jos sellaisia merkkejä etsimällä etsii. ;)

Mutta, kerron varmasti ensin ystävilleni ja perheelle jos meille tulee toinen lapsi ja sitten siitä kuulette tekin. Kiitos teille jo valmiiksi onnitteluista, toivon kovasti että tulevaisuudessa saan ottaa ne onnittelut käyttöön. <3 :)

Ihanaa iltaa kaikille! Pyritään nauramaan ahkerasti ja otetaan elämästä ilo irti, vaikka se välillä rankkaa onkin! :)

Yksi kommentti artikkeliin ”Se kikkarapäinen tyttö

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: