Huomenta ja oikein hyvää vappua! Mites teidän päivä on alkanut? Tasajalkaa hypyllä ikkunan edessä, kuten mulla? ah, ihana ihana aurinko! <3

Arvelisin, että suuri osa omista tuttavistani on vasta muutama tunti sitten mennyt nukkumaan ja kapuavat tuossa ihan pian silmät ristissä kohti Ullanlinnanmäkeä ja Kaivarin hälinää. Siellä oon itsekin monet vappuni viettänyt, vaikkakin välillä vähän väkipakolla. Ette varmaan ylläty, jos kerron, että vappu ei oo ollut koskaan se mun lempijuhlani? Kauhea hälinä joka paikassa, usemmiten todella kylmä sää, itselläni liian vähän päällä, kaverit kadoksissa, liian vähän unta, liikaa tippaleipiä ja liian vähän kunnollista ruokaa. Niin no, taitaa olla ihan omaa itseään syyttäminen monista näistä asenteista, mitäpä kukaan muu voi sille, jos itse pukeudun liian vähiin vaatteisiin ja syön huonosti. Eli joo, ehkä ois vaan pitänyt itse omilla valinnoillaan tehdä vapusta vähän kivempi? Kuka käski seurata kaveriporukkaa Kaivariin, jos itse olisi halunnut tehdä jotain muuta?

Oon mä oikeasti monestakin vapusta nauttinut ja vaikken tippaleivistä pidä, niin moni muu herkku on maistunut hyvältä suussa. Ehkä se on se ihmispaljous mikä on aina vähän kammoksuttanut, en oo koskaan viihtynyt isoissa ihmisjoukoissa. Siksi se nautinnollisin hetki on aina ollut lopulta kotiinpaluu. Oi, ihana hiljainen koti ja lämmin paikka sohvalla.

Tänä vuonna me päätettiinkin vain olla kotosalla ja ulkoilla tässä lähellä. Ois muuten ollut tosi hauska seurata tänään meininkiä, jos ulkona sataisi edelleen lunta taivaan täydeltä. Oisko ulkona siltikin kuin pipona porukkaa? Onko suomalaiset niin sissejä, että ihan sama mitä elukoita taivaalta sataa ja kuinka märkä olo on, niin kyllä niitä nakkeja lähetään vetämään viltin päälle Kaivariin? ;)

No mutta hei, omat ilonsa kullakin. Oli hauska viettää hetki tässä aamulla muistellen omia vappujani ja miettiä sitä mitä se juhla mulle itselleni merkitsee. Siellä oon Kaivarissa istunut jo vanhempieni kanssa lapsena, teininä juhlinut kavereiden seurassa ja myöhemmin ollut taas perheen mukana siellä kärvistelemässä kylmyydessä. Vahvin muisto on ehkä juuri se kylmyys, mikä vapusta tulee aina mieleen. Kylmyys ja ihmispaljous. Ilmapallot tottakai myös. Ja serpenttiini, nakit ja sima.

Meidän ensimmäiseen vappuun näin perheenä kuuluu yhdessä hengailu ja runsas ulkoilu. Eilen ei ihan vielä päästy siihen ulkoiluun saakka kunnolla, mutta onneksi tänään on ihan super ihana ilma, joten meitä ei taida tänään paljon täällä pölypallojen seurana näkyä. Ihan pian suunnataan ulos kohti rantaa, kunhan on vedetty tokat satsit aamupuuroa ja puettu päälle.

Ihanaa toukokuun ekaa kaikille! :)

 

4 kommenttia artikkeliin ”Puurolautasen äärellä

 1. Mia sanoo:

  Mulla oli aikalailla samat ajatukset aamulla. Ah ihana aurinko. Ulos on siis pakko päästä. Ja myös se, että suurin osa mun kavereista on varmaa juuri raahautumassa Kaivariin ei niin hehkeänä :D Siellä itsekin olin vielä noin kaksi vuotta sitten! Nyt heräsin pirteänä vasta ennen yhdeksää (kiitos ihanien isovanhempien jotka nousivat kuudelta neidin kanssa) ja heti olin täynnä energiaa. Olen siis viettämässä vappua Jyväskylässä miehen vanhempien ja veljen perheen kanssa. Mies toki on itse töissä joten ei reissuun päässyt. Kohta suunnataan ravintolaan brunssille ja sitten sinne ulos. On tää vaa niin paljon parempaa kuin se kylmä kaivari ja ei niin hehkeä olo :D Mukavaa vappua teille!

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos toivotuksista näin jälkikäteen! :) Tästä vapusta jäi kyllä hyvin aurinkoiset fiilikset, vaikka ei mitään kummaa tehty. Maanantaina oli niin upea sää ja hyvät nakit tarjolla, että muistan vielä pitkään tämän vapun. Oli ihanan rentoa, kuten taisi olla teilläkin. :)

   Tykkää

 2. Sirpa sanoo:

  Mekin oltiin vaan kotosalla kahden muun perheen voimin. Oli tosi kivaa! Join jopa lasin skumppaa! Liekö siitä tämä päänsärky ja flunssa? Äänikin pois jo toista päivää. 😂

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Hehe, joo siitä se varmasti on! Aika hurjan määrän skumppaa kyllä tyhjensit… Mites nyt tolleen!!;D

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: