Kuinka moni siellä muistaa vielä sen tunteen, kun oli uusi äiti, eikä oikein tiennyt mitä kaikkea pitäisi tietää ja mitä kaikkea pitäisi hankkia? Mitä asioita ihan todella tarvitaan ja mitä asioita ei? Tarvitaanko me millaiset rattaat? Koska syöttötuoli pitää hommata? Pitääkö vauvalle olla valmiiksi jo sitteri odottamassa?

Me selvittiin kaikista hankinnoista näin jälkikäteen ajatellen aika hyvin ja koen, ettei olla ostettu juurikaan mitään turhaa. Jotain vähän hölmöjä vaatteita tuli hankittua, mutta niin varmaan käy kaikille ekalla kertaa? :)

Hietsun kirpparilta kotiin kannettuja ihanuuksia!

Viimeisin iso ostos meillä oli edessä, kun piti löytää hyvä syöttötuoli. Haluan pohjustaa tähän alkuun, että mulla/meillä on ollut vähän huono tuuri hankintojen kanssa vauvaa varten ja ollaan koettu, ettei olla saatu kovinkaan hyvää palvelua. Ollaan käyty tästä syystä monissa eri liikkeissä, mutta aina tulee pettymys, kun palvelua ei ole tai se on heikkolaatuista. Mua onkin harmittanut se tosi paljon, sillä näin uutena äitinä sitä toivoisi, että aina kun menee ostamaan jotain uskoisin, että joku haluaa auttaa sua ja olisi ystävällinen. Muutenkin mä arvostan aina hyvää palvelua todella paljon ja kiitän joka kerta, jos sellaista saa. Onhan hyvästä työstä aina kiva kiittää. :)

En sano, etteikö meitä olisi jossain liikkeistä autettu, mutta aina on ollut jotain vähän omituista. Joko on yritetty tuputtaa turhuuksia tai myyjä ei ole peppuaan penkistä nostanut meitä auttaakseen. Ymmärrätte varmaan mistä puhun ja itsekin toivoisitte palvelua, kun isoista ostoksista on usein kyse? Eikä aina tarvitse olla edes suuri rahasumma kyseessä, palvelua toivoisi vaikka ostos olisi pienempikin.

No, me ei tiedetty millainen tuoli lapselle kannattaa ostaa ja tästä syystä johtuen haluttiin me taas kokeilla uutta paikkaa. Jos vaikka saisi hyvät neuvot tuolin hankintaan, me ajateltiin. Mentiinkin Vauvatalo Johannaan Sellossa ja mikä palvelu siellä meitä odotti!! Saatiin heti apua, meiltä kyseltiin kaikki mahdolliset kysymykset ja annettiin vinkkejä, joita ei tiedetty edes ennen liikkeeseen menoa tarvitsevamme. Lisäksi parasta oli se, ettei meille yritetty tuputtaa turhuuksia, vaan esimerkiksi syöttötuolin pehmusteista myyjä sanoi suoraan, että nehän nyt ovat vähän turhia, ei niitä välttämättä tarvitse ostaa. Menevät sotkuunkin nopeasti.

Tuollaista palvelua juuri arvostan! Sitä, että asiakasta ei huijata, vaan hänelle ollaan rehtejä ja yritetään aidosti olla avuksi. Koska sellaisessa tialnteessa asiakas mitä useammin palaa liikkeeseen ja tekee lisäostoja myöhemminkin. Eikö niin?

Tuolloin me ostettiin sieltä meille Stokken valkoinen syöttuoli, sen te oottekin jo bonganeet täällä blogissa. Ollaan tykätty siitä tosi paljon ja Allu tykkää istuskella siinä pitkiä aikoja. :)

Se mitä moni liike ei ymmärrä, on asiakaspalvelun tärkeys. Se, että ostaja oikeasti saattaa kovasti kaivata sitä ystävällistä myyjää ja apua, hymyjä ja keskustelua. Ei jokainen osta verkosta tarvitsemaansa, vaan yhä on meitä, jotka arvostetaan palvelua.

Eikä me ostajat aina tiedetä mitä me tarvitaan ja kun on hyvä myyjä, hän tekee helposti lisämyyntiä vain olemalla ystävällinen. Eikä ole itsestäänselvyys, että sellaista palvelua saa. Tästä syystä otinkin yhteyttä Vauvatalo Johannaan ja kerroin kokemukseni heillä käynnistä. Kiitin loistavasta palvelusta ja kysyin, että kiinnostaisiko heitä antaa mulle turvaistuimesta vähän parempi hinta, kun aion kirjoittaa tällaisen tekstin blogiini. Meillä kun oli myös turvaistuimen hankinta edessä ja tiesin, että he saavat kauttani paljon näkyvyyttä. Sieltä Katja sitten iloisena kertoi, että juu, me voidaan antaa teille alea tuolista jos kerrot tämän tarinasi eteenpäin. :)

En tee kovin usein yhteistöitä, mutta mielelläni teen ne silloin, kun allekirjoitan tuotteen hyväksi tai tahdon, että muutkin löytävät samat hyväksi havaitut paikat kuin minäkin. Nyt mun täytyykin siis vinkata, että ainakin me ollaan saatu hurjan hyvää palvelua Vauvatalo Johannasta. Suosittelen tosi lämpimästi samaa liikettä teillekin, jos on hankintoja tiedossa. :)

Mutta sitten vielä siihen istuimeen mikä me hankittiin! Ehkä teilläkin on sellaisen hankinta edessä pian? Vaikka tuotteita oli taas ihan liikaa mistä valita, niin lopulta meille valinta oli helppo. Me bongattiin tämä Maxi Cosin siro ja kaunis tuoli, jonka saa siis käännettyä oviaukkoa kohti, jotta voi laittaa lapsen istumaan tuoliin helpommin. Tuoli on ihan huippuhyvä ja vaikka se on ollut vasta hetken käytössä, on se ollut tosi tykätty. Poika viihtyy siinä hyvin. :)

Saatiin turvaistuimesta hyvä alennus ja vielä kaupan päälle peili, josta näkee etupenkiltä mitä poika puuhaa takana ja tuolinsuojuksen istuimen alle. Nyt on hieno auto tuolissa ja me ei voitaisi olla tyytyväisempiä valintaan. Ihan nappi ostos ja kaikkien niiden satasten arvonen :)

Nyt olisi kiva kuulla, että onko teillä jotain hyviä kokemuksia erilaisista lastentarvikeliikkeistä? Ootko saanut loistavaa palvelua jossain? Vai tilaatteko kaikki ostokset netistä? Onko palvelulla sulle suurta merkitystä? 

*Turvaistuin saatu reilulla alennuksella Vauvatalo Johannasta

 

Lue myös:

-Hankinnat kotiin ennen lapsen syntymää

10 faktaa minusta, kertausta viime vuosista

4 kommenttia artikkeliin ”Onnistunut ostos ja hyvää palvelua Espoossa!

 1. Mia sanoo:

  Hyvä kirjoitus ja musta on hyvä että annat vähän mainosta liikkeelle, josta saa hyvää palvelua. Itse arvostan suuresti hyvää palvelua. Juuri sellaista ettei turhia tyrkytetä ja autetaan ystävällisesti ja vastataan rehellisesti kysymyksiin. Olen työskennellyt kaupan kassalla, joten kiinnitän itse todella paljon huomiota asiakaspalveluun. En ole saanut mitenkään kovin erikoista palvelua lastentarvikeliikkeistä. Oikeastaan kun aloin miettimään niin harvoin sitä on edes tultu kysymään mitä etsin tai tarvitsenko apua. Olen miettinyt että haluaisin käydä Vauvatalo Johannassa, joten seuraavaksi kun tulee jokin hankinta ajankohtaiseksi suuntaankin sinne :)

  Ja hei meillä on kanssa tuo Stokken Tripp trapp tuoli ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä. Se on pitkäikäinen ja ainakin meidän pienikokoiselle neidille juuri sopivan kokoinen. Monessa muussa tuolissa pitää aina viritellä tyynyjä sun muuta tueksi kun meinaa lysähtää. Tuossa meidän pienikokoinen neiti pystyy istumaan ryhdikkäästi ja viihtyy tuolissa hyvin. Ja meillä on myös tuolloinen turvaistuin mikä kääntyy 360 astetta. Ei ole tuo sama vaan Cybexin sirona istuin, mutta juuri tuo kääntö ominaisuus on parasta. Ja myös se että sen saa makuuasentoon. Olen niin rakastunut meidän istuimeen. Hyvä että teillekin löytyi hyvä istuin :)

  Tykkää

 2. Hellu sanoo:

  Olipa hyvä juttu tämä! Kiitoa vinkistä, en tiennyt koko liikkeestä vaikka Espoossa asun. Täytyy poiketa. :)

  Hauskaa matkaa teille, kerrotko sieltä kuulumisia jälkikäteen? Seurailen instagramiasi. Vauvan kanssa matkustamisesta tuossa iässä olisi hauska lukea. Nauttikaa!

  Tykkää

 3. Aras Shiwan sanoo:

  Tulkaa ihmeessä seuraavaksi Lahteen Vaunupuotiin shoppaileen! Ei aja pitkään Espoosta ja asiakaspalvelu on vähintään 100%. Me ollaan kaikki hankinnat tehty sieltä ja tullaan tekemään vastedeskin. Iloinen ja avulias meininki yrittäjiltä itseltään. Muistavat asiakkaat ja halauvat palvella mahdollisimman hyvin 🙈😊🙏 Ja heiltä saa myös hyvät alennukset!
  Aras Shiwan

  Tykkää

 4. Luttajotta sanoo:

  Turun Vauvatalo Johannasta oon saanut myös hyvää palvelua ja eritoten Turkulaisesta Ozbaby -liikkeestä. Suosittelen!! 😊

  Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: