IMG_5723IMG_5732IMG_5759IMG_5850IMG_5892DSC01105IMG_5832

IMG_5767IMG_5807IMG_5871

Heti ekana iso kiitos viimeisimpään postaukseen ilmestyneeseen isoon kasaan viestejä! Ollaan saatu ihan mahdoton määrä onnitteluita meidän kihlauksen johdosta ja tuntuupa hyvältä, miten moni tahtoo iloita meidän kanssa. Kiitos! <3

Kuten moni tiesikin, oltiin me viime viikolla viisi päivää Barcelonassa mun kasikuisen poikani kanssa. Reissu oli super onnistunut ja vaikka vähän jännitin miten kaikki sujuu ja kuinka Allu ottaa meidän reissun, niin matka meni paremmin kuin koskaan. Ihan tuli sellainen olo, että hän oli melkeinpä kiltimpi reissussa kuin kotona. Haha! Me nautiskeltiin yhdessä aamukävelyistä, ihmisten hymyistä, rantafiiliksestä, aamiaisista (ja aamiaisilla riehumisesta!) kävelystä kaupungilla, altaalla veden kanssa loiskimisesta ja tietty lämmöstä. En tiedä oliko se se lämpö vaiko ehkä ihmismäärä, mistä Allu oli niin innoissaan. Ihmiset olivat myös kaikkialla halailemassa Allua, joten siitä se taisi myös olla itsekin intona. Jokatapauksessa, hän oli Barcelonassa kuin kotonaan. Taisi tykätä paikasta yhtä paljon kuin minäkin. :)

Tämä oli tosiaan mun kymmenes reissuni Barcelonaan ja musta vähän tuntuu, että ihan heti ei mennä uudestaan. Ei sillä, etteikö se olisi ihana paikka, mutta kun välillä vois vaihtaa vähän suuntaa ja tutustua uusiinkin maisemiin. Linkkaan tuohon alle muutamia postauksia aiheeseen liittyen, teiltä kun on tullut valtava määrä kyselyitä kaupunkia kohtaan. Tässä siis kootut vinkit sinne matkustamiseen :)

10 vinkkiä Barcelonaan

Yhdeksäs kerta Barcelonassa, mutta miksi?

Airbnb kokemuksia ja vinkkejä

Jos sulla on muuten suunnitteilla lähiaikoina reissu Barcelonaan tai sen lähiympäristöön, niin suosittelen kurkkaamaan myös Airbnb sivuston. Majoitukset voivat olla tosi varattuja, tai siis ovatkin, ja paljon edullisemmaksi tulee ottaa asunto vuokralle joko siitä Barcan keskustasta tai mennä johonkin lähikaupunkiin. Siellä on paljon ihania paikkoja koko rannikko täynnä, vuokra-auto vaan alle ja menoksi! Mekin varmaan ensi kerralla mennään johonkin sinne rannikolla vähän pienempään kohteeseen. Niissä kun on enempi vaan paikallisia lomailemassa ja saa olla enemmän rauhassa. :)

Me ollaan täällä jo reissun jälkeen palailtu hyvin arkeen, eilen tehtiin kotona suursiivous ja partsikausi on kotosalla avattu. Me painutaankin nyt pojan kanssa partsille leikkimään, siellä laulaa kovaan ääneen linnut ja arska on ilmestynyt korkealle taivaalle. Kysykääs ihmeessä hei Barcelonasta jotain lisää, jos kiinnostaa. Nyt me aloitetaan meidän tiistai, see you later alligatorrr! <3

13 kommenttia artikkeliin ”Barcelona 2017

 1. Sus sanoo:

  Hei! Olitteko siis nyt Barcelonassa airbnb:ssä? Kiinnostaisi kovasti kokemukset lapsen kanssa sitä kautta majoittuessa. Onko helppoa löytää lapsiystävällisiä paikkoja, miten nukkumisjärjestelyt ja syöttötuolit yms järjestyy. Ollaan itse lähdössä reissuun kun vauva on 7kk ja airbnb olisi hyvä vaihtoehto.

  Tykkää

  1. mannamaria sanoo:

   Omasta puolestani voin ainakin vastata, että meidän airbnb-kokemus oli tosi positiivinen. Oltiin Lissabonissa 1-vuotiaan kanssa ja parasta oli oma täysin varusteltu keittiö sekä terassi, jolla saattoi hengailla lapsen nukkumaanmenon jälkeen. Matkasänky löytyi lapselle mutta ei syöttötuolia. Nämä on toki tietty majoituskohtaisia ja selviää kuvauksista ja majoittamaan kanssa juttelemalla. On siinä tietty huonotkin puolensa mutta me pidetään tätä kyllä jatkossakin hyvänä vaihtoehtona. :)

   Tykkää

  2. Marissa sanoo:

   Moikka! Ei oltu tällä kertaa Airbnb majoituksessa, vaan ihan hotellissa. Mutta siis suosittelen tosi lämpimästi Airbnb majoitusta. Nehän vaihtelee aina ihan majoittajan mukaan, että mitä kämpistä löytyy, joten ilmoituksia lukemalla voi löytää perheystävällisen paikan. Ehkä tietyissä kohteissa, sellaisissa joissa perheet lomailee paljon, on enempi ns. perheasuntoja. Mutta varmasti löytyy jokaisesta kohteesta joku lapsiystävällinen paikka. :)

   Mites jos hankkisitte sellaisen tuoliin kiinnitettävän syöttötuolin? Niitä on sellaisia kankaisia ja kevyitä. Ravintoloissa nimittäin harvoin on syöttötuolia ja harvoin majoituksissakaan. Me mentiin ihan ilman monesti ja päätettiin, että hankitaan sellainen kankainen syöttötuolin korvike, niin voi istua sitten helposti missä vaan. :)

   Tykkää

 2. mannamaria sanoo:

  Onnea vielä Marissalle kihlauksen johdosta! :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos paljon! :)

   Liked by 1 henkilö

 3. Päivi sanoo:

  Oi ihanaa ja kiitos Barca-vinkeistä! Olen itse menossa sinne juhannuksen jälkeen ekaa kertaa 🙂

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Ihanaa, toivottavasti teillä on onnistunut matka! Lämmin on varmasti ainakin siihen aikaan kesää!! ;)

   Tykkää

 4. Sari sanoo:

  Moi! Oliksä siis ihan kahdestaan Allun kanssa reissussa?

  Onnea vielä kihloista! <3 Voi vitsi, kuinka sekin on mukavaa aikaa, kun suunnittelee niitä häitä! Ja on tietysti jälkeenkin ihan kivaa. ;)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos <3 Hehe, joo pitääköhän vähän pitkittää suunnittelua, niin saa nauttia jokaisesta hetkestä. ;)

   Oltiin mun äitini kanssa reissussa, joka oli siellä työn puolesta matkalla. :)

   Tykkää

 5. Jenni sanoo:

  Ollaan mietitty Barcelonaa matkakohteena alle 2-vuotiaan taaperon kanssa. Pärjäsikö rattailla hyvin? Itse oon vaan kerran käynyt ja joku kaupunkiloma kesälle suunnitteilla. Onkohan siellä kesällä liian kuuma 🤔

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Pääsi liikkumaan hyvin rattaiden kanssa! :) Barca on siitä kiva, että siellä on useimmiten tosi tuulista, eli kesälläkin on raikas ilma. Mutta kyllä siellä tosi kuuma on kesälläkin, siellä yli 30 asteen helposti :D

   Tykkää

 6. Pilvi sanoo:

  Hei ! Pikkujuttu,mutta usein sulla lukee että ”mun Allu” ja kuitenkin että me olimme reissussa tms.eli olitte yhdessä reissussa mutta ”mun Allu”?

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Moi Pilvi :) Hmm.. hitsit kun en ole varma ymmärsinkö nyt oikein, mutta tarkoitatko siis sitä, kun en puhunut ”meidän allusta” vaan puhuin että ”mun allu? :) tuossa on varmaan kyse vain puhetavasta, ei sen kummemmasta. Vähän sama kuin puhuisin ”mun veli” vaikka oikeasti se veli ei kyllä ole mun veli vain vaan kaikkien muidenkin :D Hihi. Eli allu on ihan meidän yhteinen poika, ei vain mun. :) <3

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: