Hei mä mietin tässä tänään aamulla, että mitähän sulle oikein kuuluu? Juotko sä muuten kahvin mustana vai maidolla? Juusto kinkun alle vai päälle leivällä? Vai syökö kukaan nykyään enää leipää? Ai syöt riisikakkuja, okei. Joo mä tiedän, ettei moni ehkä kysyisi näitä asioita, harvaa kiinnostaa. Mutta mä tykkään pikkusista faktoista. Siitä, mikä on sun lemppari jäätelö tai vaikka millaisia hassuja tapoja sulla on. Nykiikö syn suupieli kun sä hymyilet tosi leveästi tai osaatko viheltää tosi hyvin?  Juotko sä maitoa aina suoraan purkista? Kaikilla on jotain omia juttuja. Ja joo ei, en juo maitoa purkin suusta. Kesoa syön suoraan purkista.

No hei mä kerron mun kuulumisia vähän. Mulla on ainakin tänään tosi energinen olo ja tuntuu aika hienolta, että pääsin parin viikon flunssasta vihdoin eroon.Tänään voisin nopsaan käydä salillakin pitkästä aikaa. Vähän mietin, että mistähän saan motivaation treenaamiseen kun on näin lämmin ja kesäinen sää, mutta sieltä se löytyy kai sisältä. Onko sullakin ehkä haasteita treenien kanssa just nyt, tekiskö mieli olla vaan ulkona ja tehdä jotain ihan muuta? Kun mulla ainakin on vähäh sellainen fiilis myös, ettei se treeni nyt niin muutenkaan kiinnosta. En tiedä miksi. Ehkä oon vieroittanut itseäni liikaa, ehkä hyvä olo on tullut viime aikoina ihan muista jutuista. Aamukahvista, lukemisesta, uusista kesävaatteista, auringosta, merituulesta, ystävistä, venyttelystä aamuisin, hiljaisuudesta ja hei muuten myös leipomisesta. Tekisi mieli leipoa useammin, mutta siinä käy pitkän päälle vähän huonosti. Vai ootko sä yhtään samanlainen kuin minä, että jos kotona on herkkuja, ne syödään kaikki? Vaikka ois pakkanen ja tarkoitus laittaa ne sinne, niin sieltä ne hupenee pikana päivittäin. Sama juttu kaiken muun kanssa. Ei meillä säästetä mitään vieraiden varalle. Paitsi salmiakit, niistä mä en oikein tykkää. En ainakaan usemmista.

Ruokahalu on edelleen kadoksissa. Muistatko kun kerroin siitä joskus? Se on ollut kadoksissa nyt varmaan jo ainakin vuoden. Siksi se on vähän hassua, että mä herkuttelen. Syötykö säkin joskus ihan turhaan, ihan vaan kokeillaksesi että tekiskö mieli? Joo, mä teen sitä ihan samaa. Nälkäähän sitä vois vaikka vaan syödä. Me muuten kokeiltiin nyt viherjauhetta meidän aamusmoothiessa. Maistuu hyvältä kaiken muun joukossa, mutta Ville ei kuulema tahdo sitä laittaa liikaa. Ettei maistu liian terveelliseltä. Oon salaa kuitenkin laittanut vähän enemmän ja se ei oo huomannut mitään. Nyökyttelee vaan, että onpa hyvää. Nokkosia pitäs käydä myös poimimassa smoothieisiin. Mistähän löytys parhaat apajat läheltä kotia? 

Hei dollari sun ajatuksistasi siihen, että mitkä on hyviä ylppärilahjoja? Viikko vielä aikaa ja ideat on tasoa rahalahja. Ja ei rahassa mitään vikaa, sitä varmasti kuluu ja on hyvä antaa, mutta eikös ois myös hyvä antaa omalle veljelle jotain vähän säilyvämpää? Siis esim. joku kaiverrettu haarniska eteiseen? Niin tai jotain simppelimpää, kuten vaikka tyylikäs kello? No, se sillä jo on hieno, joten ei sitä. Ja ei, en usko että se lukee tätä tekstiä. Toisaalta jos lukisi, niin sittenpä voisi itse vinkata jonkun hyvän idean!

Katoitko säkin muuten Bachelor Suomea? Joo, mä tiedän, ihan hullua sekin. Tuijotella nyt ohjelmaa, joka oikeasti on aika tylsä, mutta kun koukkuun jää niin eihän sille voi mitään. Mitään muita tollasia en katso, ei mua innosta mikään muu. Enkä tiedä mikä siinäkin ohjelmassa se juttu on, osaatko sä selittää? Harmitti sen Ninjankin puolesta, kun se oli niin söötti ja ihana ja joutui itkemään kameroiden edessä. Selvästi jotain kipeää oli sattunut ja homma meni puihin. Harmittaako suakin ehkä joskus niin paljon, että vaikka et tunne jotain ihmistä, sä jäät toisen puolesta tosi surulliseksi? Että sunkin mieli menee hetkellisesti vähän alaspäin, jos joku toinen on surullinen? Niin, mulla on ihan sama juttu.

Onko sulla muuten mitään ristiäisiä, häitä tai just niitä ylppäreitä tässä lähiaikoina? Musta on oikeestaan aika kiva, kun on parit kesäiset juhlat ja pääsee pukeutumaan nätisti. Innostuin myös, kun mun ystävä kertoi, että se oli jo ostanut kengät mun synttärijuhliin kesällä. Eikä, oikeasti? En mä niistä kengistä, mutta siitä innosta tulla mun juhliin. Tuntui samettisen hyvältä rinnassa ja hymyilytti se huomio siltä ihanalta ihmiseltä. Nyt on kiva odottaa niitä synttäreitä ja ihania tyyppejä, joita pyysin syömään porukalla yhdessä. Milloin sulla muuten on synttärit? Vai juhlitko sä niitä koskaan?

Tänään on tiedossa ystävän kolmekymppiset ja oon tosi innoissani. Se jota juhlitaan, on ihminen jonka oon tuntenut paljon yli kymmenen vuotta, mutta läheisiä ystäviä ollaan oltu vasta alle vuosi. Mutta hei, ei ne vuodet, vaan se yhteys. Vai mitä? 

Nyt pojan kanssa leikkimään. Palaillaan taas juttuun! Haleja. <3

 

Lue myös:

Penni ajatuksistasi

Euro ajatuksistasi

7 kommenttia artikkeliin ”Dollari ajatuksistasi

 1. Rosita sanoo:

  Kaiverrettu haarniska eteiseen :D :D Meillä on tutuilla haarniska! Eipä ole tullut muualla nähtyä. Mäkin katoin nyt vikan Bachelorin ihan sattumalta (kun en telkkaa oikein kattele) ja oli harmi kun taas ne erosi..

  Me mennään tänään katsomaan hääkenkiä morsianystävälle jonka kaasona toimin. Ja ehkäpä pääsee itsekin katsomaan jo kaasomekkoa. Hyvä syy ostaa uusia vaatteita ;) Ja mites ne kengät.. Ihanaa lauantaita! Ps. Tulin just pururadalta aamukävelyltä ja energiaa on taas kuin pienessä talossa.

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Haha, joo mulla on kans yhdellä tutulla haarniska eteisessä. Niillä on tosin ”vähän” isompi kämpää myös, eli eteinen on meidän kotia isompi :D :D Mut joo, ehkä ei nyt haarniskaa, en tiedä mistä tuli mieleen :D

   Ihanaa nähdä pian, pääsen sulle juttelemaan hääjuttuja! ;) :)

   Tykkää

 2. kemmimi sanoo:

  Osta sun veljelle lahjaksi sukkia! Värikkäät sellaiset Ehana – Sockstoresta http://www.ehana.fi :D

  Ihanaa kun ylppärijuhlat tulee vihdoin, oon näin raskaana haaveillu voileipäkakusta jo monta viikkoo <3 tuntuu vaan liian työläältä alkaa tekee sellasta ite :D

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Hmm..ei huono idea! Jotkut sellaset tosi värikkäät ja hauskat :D Oheen sitten jotain muuta. Katsotaan mitä veli saa;)

   Tykkää

 3. Mia sanoo:

  Hauska kirjoitus! Kiva lukea sun kuulumisistas :) Ylppärilahjojen tai ylipäänsä lahjojen ostaminen on musta aina hankalaa! Meillä ei tänä keväänä/kesänä juhlia juuri ole. Tosin juuri tulin 1-vuotis kekkereiltä ja kesällä olis myös tuon oman neidin 1 wee kekkerit mutta siihen ne juhlat jääkin. Tykkäisin kyllä juhlista niin olisi mukava jos niitä olisi enemmänkin :) Mukavaa viikonloppua!

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Kiitos Mia :) Ai teilläkin on lapsia paljon ympärillä, meilläkin alkaa pikkuhiljaa tulla lisää ja lisää vauvoja. Eli pian juhlitaan jatkuvasti jotain synttäreitä :)

   Ihanaa uutta viikkoa sinne!

   Tykkää

 4. Kati-Laura sanoo:

  Mun veli valmistuu datanomiksi, sunnuntaina on juhlat. Hän aina haluu et tehää jotain kesällä mun ja meiän isosiskon kanssa kun hänel ei oo kavereita. Niin lahjaks hän sit pääsee seikkailupuistoon, pakohuoneeseen, suppailee tms. mitä hän nyt sit päättääkään, annetaan muutama vaihtoehto 😊

  Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: