…Siitä, että meidän poika on alkanut syödä vihdoin ”suolaisia” ruokia, eli siis muutakin kuin puuroa,  marjoja ja hedelmiä. Nyt kelpaa lihasoseet ja kasvikset. Jee, oon niin iloinen tästä asiasta! 

…Siitä, että me lähdetään tänään Kiinaan!! Jaiks, Aivan ihanaa. Millaistahan siellä on? Onko siellä kauhea tungos joka paikassa? 

…Siitä iloitsen erityisesti, että mua kosittiin äitienpäivänä ja että sain eilen mun sormeeni vihdoin kihlasormuksen. Siihen tehtiin koruliikkeessä kaiverrus ja sormus on I H A N A ! <3 

…Siitä, että mulla on niin paljon ihania ystäviä mun elämässä ja että osaan nykyään (?) kommunikoida paremmin heidän kanssaan. Osaan paremmin osoittaa mun välittämiseni ja uskon, että ne ihmiset jotka arvostavat mua ystävänä ja oikeasti tahtovat myös panostaa suhteeseen, myös pysyvät lähellä. Tiedän olevani hyvä ystävä, super lojaali ja on ihanaa, että niin moni uskoo siihen, eikä epäile ystävyyttäni jatkuvasti. Se tuntuu hyvältä. <3

…Siitä, että oon ruvennut liikkumaan taas sairastelun jälkeen vähän ahkerammin. Olin pari viikkoa kipeänä ja siinä ehti aika hyvin laiskistua ja tulla samalla ihan kankeaksi. Nyt oon taas hyppinyt sinne ja tänne ja olo on vetreä. Ja hei, oon myös venytellyt joka päivä! Hyvä minä. :) 

…Siitä, että mun veljenpoika sai toisen nimensä jalkapalloilijan mukaan. Haha, pikkuinen jäbä on toiselta nimeltään Lionel. <3 Awww.. Ihana poika muutenkin! 

…Siitä, että mulla on oma perhe, jonka kanssa voin suunnitella tulevaisuutta. <3

…Siitä, että mun ystävät naureskeli sille, miten mä puhun niin paljon. Julia kysyi, että ”puhunko mä kaikki mun ajatukset?” ja mua nauratti ihan kamalasti. Kerroin, että puhun ehkä noin 99 prosenttia ajatuksistani, joten kannattaa hetki miettiä mikä sekamelska mun mielessä on pakko olla. Niin ja kannattaa miettiä myös sitä, miten paljon Ville joutuu kestämään päivittäin. ;) t. pulinapata -88

…Siitä, kun mä sain juhlia mulle tärkeän ystävän kolmekymppisiä. <3

…Siitä, että mulla on niin kauniita ystäviä. Mitenhän juuri mulla on maailman kauneimmat kaverit ympärillä? Tuntuuko teistäkin aina samalta?

…Siitä, että oon ottanut niin paljon kuvia koko ajan eri tapahtumista, myös niistä arkisista tapahtumista. Niistä on kiva katsoa menneitä kuukausia ja muistella kaikkea ihanaa mitä on sattunut. 

…Siitä, että mun poikani luottaa muhun ja hyppää monesti päivässä syliin niin innoissaan. Olen sen suuri tuki ja turva, kuten hänkin on mun. <3

…Siitä, että äitiyslomaa on vielä jäljellä pari viikkoa ja sen jälkeen jatkan hoitovapaalla. En vielä tiedä kuinka kauan oon kotona, mutta on aika hienoa, että sellaiseen on Suomessa mahdollisuus ja sitä tuetaan hyvin. 

…Siitä, että eilen oli kunnon rankkasade, joka puhdisti ilmaa. Sitä ropinaa oli ihana kuunnella sisällä, me pojan kanssa ihmeteltiin ikkunan takana myrskyävää ilmaa. Niin upean näköistä, kun taivas on musta ja vettä tulee kuin saavista. Luonto on niin ihmeellinen. <3

…Siitä, että saan nyt hetken loman kotimaisemista ja pääsen koko perheen kanssa lomalle. Villekin on siellä lomalla ja me saadaan kaikki keskittyä toisiimme. Ja omiin ajatuksiin. Aivan ihanaa lähteä reissuun! <3

Mieti hetki omia aiheitasi onneen ja iloon. Tuleeko heti mieleen useita? :)

3 kommenttia artikkeliin ”Tällä hetkellä iloitsen…

 1. Sanna sanoo:

  Hyvää matkaa teille! Tosi kaunis sormus! <3

  Tykkää

 2. Mia sanoo:

  Aivan ihana tuo sormus ja ihania onnen aiheita :) Itsekin niitä varmasti löytäisin monia jos alkaisin niitä listaamaan. Eikä huono idea olisi listata niin ainakin saisi hyvän muistutuksen siitä kuinka hyvin asiat itsellä onkaan. Kiva että viimein Allulle maistuu liha ja kasvissoseetkin. Meillä ne ei edelleenkään kovin hyvin maistu. Välillä jos saan neidin syömään kunnon ruokaa on onnellinen olo! :)

  Tykkää

  1. Marissa sanoo:

   Mullakin tulee siitä tosi ilonen olo aina kun Allu suostuu syödä muutakin kun makeita juttuja! Pienistä jutuista sitä voikin iloita :)

   Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: