Kerro kerro kuvastin, ken on maassa kaunehin. Ei, katso syvemmälle, mä pyydän. Ei vain hetken vilkaisua, ei sekuntin sadasosaa jonka varaan itsesi pudotat. Kantapäillesi seisomaan, hartiat lysyssä, pettyneenä. Ei, katso syvemmälle. Kurota silmiin, pydähdy sanoihin, luota katseisiin. 

Kerro kerro kuvastin, ken on mun maassa kaunehin. No ei tarvitse pitkään miettiä, ei mun tarvitse katsoa syvälle, olen jo katsonut. Tunnustellut ja todennut. Omaan napaani unohtunut ja sieltä nopeasti kivunnut. Katsomaan silmiin sinisiin, harmaisiin sävyihin ja takaisin kirkkaisiin ajatuksiin. Mietteisiin, mun kalpeisiin totuuksiin. Haaveisiin ja loputtomiin uniin. 

Kerro kerro kuvastin, ken on sun maassa kaunehin. Ei, katso jälleen syvemmälle. Usko, luota ja hyppää päkiöille. Kurkista ja uskalla, älä pelkää. Unohda menneet, ei ne kerro sulle siitä mitä sulla on nyt edessäsi. Ne eivät puhu totta, ne vain varjostavat sua jostain sieltä, mihin eivät silmät näe. Ne varjot me muut kyllä kelpuutetaan, ja hei, säkin kelpuutat ne meissä muissa. Harmaan sävyt, jokaisen mustankin hetken. Luota, ota käsi käteen ja katso. Syvemmälle, syvemmälle. Älä pelkää. 

Kerro kerro kuvasti, oot mun maassa hei kaunehin. Vaalea pörröpää, ne siniset silmät ja pulleat pienet posket. Kaunis kakku päältä kaunis, sinä ihan sieltä syvältä sisältä. Vilpitön ja vauras kuin pukki, sydän suuria lahjoja täynnä. Pieni poika, hupsu tukka, hiukset harottaa ja silmät pyörii päässä. Rakkaus sykkii silmissä ja kasvoilla on katse, joka porautuu sinne minne ajatukset eivät suoranaisesti kulje. 

Kerro kerro kuvastin, jo mä näen sen itsekin. <3

Yksi kommentti artikkeliin ”Kerro kerro kuvastin, senhän mä jo tiesinkin

  1. Mia sanoo:

    Aivan ihana kirjoitus! <3

    Tykkää

Kaunis kiitos kommentistasi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: